Mina kids..

Jag har fått äran att bli mamma till 2st underbara barn..mina egna små bebisar som jag älskar så högt det bara går..
Varje dag ger dom mig sååå mycket kärlek och skratt..men även tårar och höga röster..dom ger mig all glädje i mitt liv..Lærke som är 4 år ger mig mest bekymmer =) men man får försöka ta llt med en nypa salt..hon är just en 4 åring med mycket bestämda åsikter och kräver mycket uppskattning och uppmärksamhet!!Hon kan vara värledens pina men 5 minuter senare kan hon ge mig världens kram och säga:Det är du och jag Paw-Ove..ett internt skämt vi har då hon sa det till sin morfar..och vi alla tyckte hon va såå goo!!
Min tjej har många funderingar i livet,hon frågar om hur bebisar kommer in i magen,varför man dör och varför man kysser varandra när man är glad i varandra..och som mamma vet man inte riktigt alltid vad det rätta svaret är!!??Men nu så har vi iaf sagt att i mammans mage bor där ett ägg,och när mamman träffar pappan så blir det ägget till en bebis..haha..ja hon har köpt det så nu kör vi på det =)
Och vuxna människor kysser varandra för att dom älskar varandra..då sa min tjej:När jag blir stor så ska jag också kyssa pappa..OJ..men nä Lærke det får man inte:Men när jag blir stor mamma..då får jag =)..haha njaa..
Döden tar nog upp hennes tankar en hel del..inte för att vi haft någon som gått bort som hon stod nära men däremot en katt vi hade för ca 2 år sedan..han kom hem en dag påkörd och skrek en hel del..dagen efter fick vi ta bort honom...Lærke frågar ofta om honom..och undrar var han är..och om man skulle säga:akta så inte bilen kör på dig,eller akta så du inte trillar..så säger hon direkt:Då dör jag kanske..jaa inte lätt att vara 4 år och ha så många funderingar!!Och hur ska man besvara allt..jätte svårt är det..man vill ju inte att hon ska bli rädd för livet..bara att hon ska vara vaksam över faror!!

Lærke har ett stooort ordförråd..både positiva ord och negativa..det där sista får man väl skylla sig själv över =)..hon lägger ofta till saker som,om jag ber henne plocka undan..så kan hon säga:Självklart..ska det va nu genast!! =) Eller om man blir arg på henne och ber henne sluta med vad hon håller på med,då kan hon säga:Ja,jag vet,annars får jag gå o lägga mig..!!Alltså när det kommer vuxna saker ur hennes mun så kan man ju knappast låta bli att le....Mitt fina hjärta!!

Lilia har ju sin charm..men hon har ju inte fått den stora personligheten som Lærke fått ännu..
Men min lilla är för det mesta glad..hon springer runt möblerna och utbrister ofta:Titta..annars har hon fått mitt humör...ett sjuhelsikes sådant med!!Hon kastar med saker och "skäller" ut en i tid och otid!!


Jaja..Mina barn är som sagt det finaste jag har!!Och jag skulle aldrig kunna leva mitt liv utan dom..någonsin!!


Kram

Sorry fan..

Jaa dagarna bara springer iväg och jag hinner knappt med..men vilken tur för jag har roligt på vägen!!Goda vänner och familj lyser upp alla dagar...

I tisdags så kom ju Linda med barn hit till oss och satt och snattrade i ngn timme..det är alltid så kul att träffa dom..fina Linda och hennes barn som är genuina,vänliga människor..er tycker jag myyycket om..det ska ni veta!!

När dom kommit hem så började jag med maten,det blev ju spagetti med köttfärssås..Lærkes favorit rätt..och den blev god och det blev en hel del över..så in i frysen med det till Jens!!Tycker det är så bra att han tar med sig matlådor..dels slipper vi alla utgifter med att hålla på att köpa mat hela tiden och dessutom får han inte i sig en massa skit mat..måste ju tänka på hjärtat!!En del av det tillhör ju faktiskt mig... =)

I går onsdag..så klädde vi på oss för att gå ner och handla mjölk till mitt kaffe och blommor till mina kära föräldrar som hade 25 årig bröllops dag i tisdags..vi köpte rosa rosor med vit brudslöja i..för det hade dom i deras brudbukett när dom gifte sig..den blev jätte fin..

Jag passade på att smsa Catarina på vägen till byn med..det var ju en evighet sen vi sågs...så vi stack upp till dom när vi gick hem!!Vi drack lite kaffe och barnen lekte jättefint...Deras dotter är ju underbart söt och jag fick till och med borsta hennes ängla hår..sånt hår hade jag önskat att man själv haft... =) Jag stannade till klockan var ca 14.00...
När jag var hos Catarina så ringde mamma och bjöd hem på middag..och det passade ju fin fint eftersom vi ville överlämna blomman och fira deras bröllopsdag!!
Så när Jens kom hem så packade vi ihop oss och gick hem till mamma o pappa..jag hade köpt Hallon Champagne när jag var i DK i helgen så den tog jag också med mig.. =)
Dom blev väldigt överraskade och mycket glada över att vi uppmärksammade deras dag..men vi hade ju absolut inte behövt =) Men jooo klart vi behövde 25 år är stoort och det ska absolut firas..


Idag satt jag på morgonen och hade så mycket energi,jag skulle städa,tvätta,plocka undan och renbädda..va gjorde jag..joo jag satte mig i soffan o kolla tv med Lærke..haha..jaja!!Vi hamnade iaf hos Linda idag..jag var ju så nyfiken på hennes kök..och fint hade dom kan ni tro!!Händige Jerry hade varit i farten o fixat!! =)

Jens kom och hämtade mig,så vi kunde köra till Willys o handla lite,för att sedan åka hem och laga mat!!Barnen blev badade av Jens och jag passade på att damma av lite och torka golven!!

Kram 

Dagen...

Denna dagen har än så länge varit väldigt harmonisk...jag och barnen har bara tagit det lugnt och myyst hela förmiddagen!! =) Jag har hunnit med att duscha och plocka undan lite..fast det syns knappt nu länge =) skulla ta en dans med Rolfy med..men han hade gått i sönder så nu får vi köpa ny dammsugaren =(..trist..vi har roligare saker att lägga våra slantar på!!Så nu får jag stå ut med smulor o damm på golvet till jens kommer hem..han får ta in den vi har ute i garaget!!

Vi har varit o handlat me idag..hade ju sista rullen med skithus papper i hållaren =) och sen ville Lærke ha spagetti och köttfärssås så det är också inhandlat!!

Nu väntar vi på Linda med barn..det blev en eftermiddags dejt idag..

Kram


Helgen som gått...

Oj,oj,oj vilken mysig helg vi haft..det började med trevligt sällskap av grannarna i fredags och sen forsatte det bara...
Vi stack till Danmark på lördagen vid 13.00 snåret och körde då inom och köpte en pool till farfar..färden fortsatte till Gilleleje och övernattning!!
När vi kom dit BLÅSTE vi upp den här giantiska poolen och tömde våra lungor totalt..fyy va det var jobbigt..men va gör man inte för barnen =) vi fyllde den med vatten och sen va Lærkes helg gjord..fattar inte hur hon kan bada när vattenet är iskallt..men,men hon hade att göra..det var nämnligen invasion utav marie hønor så hela poolen fylldes snabbt och Lærke skulle rädda dom allihopa!!För er som inte förstår danska så var det alltså nyckelpigor =)
kl blev snabbt 17.00 och då skulle farfar och Bente komma hem..vi väntade och väntade men ingen kom!!Vi körde och handlade lite mat till grillningen och massa goa viner och hallon bubbel till mig!! =) så billigt det dyraste vinet jag köpte kostade 35 danska kronor..hallååå!!!När vi kom hem så skickade farfar ett sms om att dom skulle komma hem om ca 30 min..och kl hann bli 19.00..men,men efterlängtade var dom iaf!!Dessutom så hade dom fått med sig Emile och Caroline hem..(Bentes barnbarn) Lærke blev eld och lågor..nu skulle hon få leka!!Vi grillade och drack vars en Sommersby (cider) sedan gick vi ner till Hamnfesten i Gilleleje..myyys!!
Där köpte vi massa karusell biljetter och sen var vi igång!!Caroline och Lærke skulle upp i en uppblåsbar rutchikana(!?) så dom drog..vi stod på marken och hejjade på dom..skitkul...tills dom skulle åka ner!!!
Dom satt längst upp och bara skrek att dom va alldeles för rädda för det var för högt..hahaha..sen helt plötsligt så började det att regna och oj va tjejerna inte blev glada =) Iaf så vägrade dom att åka ner så super mamman Emelie fick glatt klättra upp och hämta dom..och jag FÔRSTÅR att dom va rädda..hela kanan svajade och var helt hal...fyyyy jaja jag tog dom under armen och så iväg...visst kul..jag blev dyngsur i röven på mina jeans..haha så ut som jag kissat på mig =) men ner kom vi iaf!!vi åkte några karuseller till sen var det tid att gå hem och få barnen i säng!!
Vi nattade ungarna och satte oss sedan ner i lugn och ro och drack varsen kopp kaffe och några glas vin =) sen kallade kudden på oss allihopa!!
På söndagen så åt vi morgenmad och gled rundor..först föjlde jag med farfar och införskaffade lite mat medans flickorna busade och pappa Jens sov med Lilia på bröstet..mmm myys!!
När vi var klara med vårt och kom hem så hade Jens vaknat och ville ner o kolla lite i affärerna så in i bilen igen och ner till byn =) jag hittade mig en ny bikini till 150 kr men inget annat..varför e det alltid så..när man har lite pengar på fickan så finns inget man vill ha???Vi körde hem igen...
Når vi kommit hem så kom Bentes son och fru och skulle hämta barnen och fika på lite frukost..vi åt smørrebrø och drack en pilsner...är inte livet i Danmark bare så dejligt???Jooo de synes jag!!Hahaha..måste öva upp danskan!!
Vi drog sedan ner till Hamnfesten igen och åkte maaaassa karuseller och fiskade hemliga paket =)

Och sen kom tvisten.....vi stod och blandade mat till Lilia när Lærke helt plötsligt var borta..helt puts väck..paniken steg i mig och alla sprang på vars ett håll för att leta..jag kollade allt vatten och Jens kollade karusellerna..farfar gick överallt och Camilla sprang ut,utanför området...
Jag gick för att prata med vakterna om att dom skulle hålla ögonen öppna..sen gick jag ut...hjärtat slog,adrenalinet pumpade och jag stört tjöt..jag skrek hela tiden efter henne och grät..Jag möter en familj som undrar vad som hänt och jag hinner knappt säga ngt förrens dom säger att hon är hittat..av vem undrar jag och blir mer rädd..tänk om ngn har tagit henne ...jag springer och ser sedan Camilla komma bärandes på henne..och allt brister!!!!Jag sätter mig på marken och skriker och gråter..jag har aldrig varit sååå rädd i hela mitt liv!!!!Camilla tröstar mig,kramar mig och är underbar..Jens tar Lærke..hela jag skakade!!!Fyyy vad hemskt det var...

Farfar går sedan och köper fler poletter till dom radiostyrad bilarna och drar mig med..han ville att jag skulle skratta och le innan vi lämnade festen =) och det gjorde jag...såå kul vi hade..
Vi var inte tillbaka hos farfar förrens vid 20.30 och då var det tid att köra hem..kl 22.00 landade vi här hemma!!Trötta men glada över att vi har så fina människor i vår närhet =)


Ta hand om varandra..


Kram

Vi drar..

igår hamnade vi inne hos våra grannar..sram dukade chips o dippa och massor med alkohol haltiga drycker..en mysig kväll som vanligt =)


Idag drar vi..vi sticker till svär far denna helgen med..där e ju sååå mysigt vid hamnen plus att det är hamnfest denna helgen så där finns karuseller o massa annat skojigt för Lærke!!Så jag uppdaterar mer när vi kommit hem någon gång imorgon!!

Hoppas ni får en mysig lördag!!


Kram

Mätt..

OOoo va jag har ätit idag..massa,massa skit och sen en relativt hälsosam middag =) hahah tror ni det jämnar ut sig??Nu sover barnen efter ytterligare bråk med Lærke..men detta va ingen ting jämfört med hur det kan va..ååhh mina gullungar..dom är alltid sötast när dom sover =)
nu är min data skit jobbig att skriva på för min A knapp har gått åt helvete *ursäkta*  Lilia tyckte att hon skulle smaka på knappen och pillade helt enkelt ut den..rätt va det var så såg jag att hon tuggade på ngt så jag pillade ut det och insåg snabbt att min man skulle bli mindre lycklig när han kom hem =) Jag försökte och försökte att sätta tillbaka den men misslyckades hela tiden...och till råga på allt så nästa g¨ng hon kom till dator så pillade hon bort piggen som sitter under så nu e det heeelt i paj..mindre kul!!Men skit i det,det är ju bara jag som sitter vid laptopen så det kan jag leva med =)

Idag har vi bakat..kladdkaka och citronkaka!!Någon som vill ha kaffe??


Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Kram

Val..

Idag har jag en tänkar dag..

Tänker på alla val jag gjort i mitt liv..vissa bra andra sämre!!Jag är stolt över mitt liv och de val jag gjort för på något sätt har dom valen format mitt liv till det jag har idag!!Mina val har varit mina..sen att andra inte har uppskattat dom eller rent av försvunnit ur mitt liv..det ser jag bara som om att dom har varit klara för mig..jag har helt enkelt inte mer att tillföra dom och dom har definitiv inget att tillföra mitt liv!!Jag väljer att leva mitt liv lyckligt utan en massa negativ energi runt mig..för det var just så jag hade det..
Men det finns så många som gjort val som dom antingen blivit jätte lyckliga av eller gått ner sig på..jag känner många som skulle valt annorlunda..sett ur min synvinkel..men också dom som gjort helt rätt val!!Och dessutom som ger en falsk blick av dom..allt känns jätte lyckligt men bakom stängda dörrar finns ingen kärlek..hmm nä så vill inte jag ha det!!Fast det kanske finns dom som tror att vi alltid e lyckliga vi me??Men de ska jag säga min man gör inte heller rätt val alltid..därför blir det gnabb!!MEN vi vet att vi älskar varandra..vi har lovat varandra evig kärlek..och det ska vi försöka hålla!!Ta vara på varje dag vi har tillsmmans med varandra och vår familj..för trots allt så är det alltid dom som står bakom dig när du gör dom där tuffa eller bra valen!!

En som står mig nära har gjort många val i livet..men alltid har det inte varit rätt..hon har rest på sig..borstat av sig och gått vidare..en person jag är mycket stolt över <3 Men dom bra valen har varit väldigt bra!!
Dig älskar jag av hela mitt hjärta <3 <3


Kram

Emelie vs. Lærke

Jaha..det har fortsatt i samma anda hela dagen..gissa om jag är trött nu och dessutom har jag huvudvärk!!!Antingen är det Lærkes fel eller så ska det helt klart bli åska!!!Dunkar som in i, i mitt huvud..stackers meig!!

Nu funkar visst inte tv:n där uppe..undrar varför??


Lilia ska ju ha gröt eller nåt..vet dock inte om hon äter det..det vet man ju aldrig nuför tiden!!


Semester kom till mig nu!!!!


Kram 

....tråkdag..igen!!!

Fyyy va tråkigt allt kan kännas ibland..när barnen är gnälliga och man själv är gnällig..då e de alls inte kul!!! Idag startad vi med bråk då Lærke är en pina just nu..hon gör verkligen inget som man säger till henne,trotsig och kaxig och väldigt tuff i mun!!USCH säger jag bara..att barn e trotsiga det vet vi ju alla men att det kunde va såhär jävligt rent ut sagt det trodde jag aldrig!!Hoppas,hoppas att Lilia blir liiite lugnare iallafall!!=) men sen har vi ju många mysiga stunder me..idag har vi haft hela 10 minuters mys..de va när hon fick sin vilja igenom och satt och smorde sig med min jordgubbs kräm!!! Vi fikade lite och sen kallade rädnningen in hene för att bada lite i poolen..har jag sagt att vi e glada för dom??? =) Så nu sitter jag här och Lilia ligger i vagnen och ska försöka vila lite..ett bekymmer mindre =)


Igår hade vi dock jätte trevligt..hade besök av Linda med barn..och som i vanlig ordning så fikade vi och satt ute i trädgården och myste..barnen fick för sig att dom skulle bada så vår lilla pool fylldes med iskallt vatten och dom hoppade i utan bekymmer..eller inte Maxi han va lite kylling =)
Dom gick hem vid 16.00 och då startade jag med maten..tråkigt de me förresten..att man ska hålla på och hitta på en massa vad man ska äta...traaaadddeeettt!!!

Annars denna veckan ska jag få till en liten dejt med Jenny..om hon inte har planerat ngt annat???
och sen ska jag gå och vänta på ett samtal som jag verkligen hoppas kommer!!!!Jag vill,jag vill,jag vill!!!!

Ha en bra dag!

Kram

tuesday it is..

Sitter just nu och funderar på om jag ska orka laga plättor och ha till lunch???Idag får vi besök av Linda m. barn så det hade kanske varit trevligt att kunna bjuda på de???ååhhh orkar jag..de e ju lika gott med en macka... =) Nä får nog sätta igång med de =)
Idag har mitt kakel blivit klart..men har tyvärr inga före och efter bilder att visa =(     joo efter bilder har jag jue =)
så nu börjar det bli riktigt fint i köket med andra ord..eller jag ska köpa nya gardiner men det är absolut inget jag prioriterar!!!Nä nästa projekt blir nog att få målat den där jäkla trappan..ååhh inget jag ser fram emot!!Men den är gul och den är ful!!!!

Om en stund kommer fika sällskapet så jag får nog ta tag i hemmet lite..och hänga tvätten me!!

Ha en bra dag!!

Kram


Tråkiga...

Ååhhh va jag har haft det tråkigt idag..eller ja fram tills efter lunch nånting!!Jag och barnen bara satt hemma och glodde,vi hade svintråkigt..jag ville gå och handla och Lærke ville leka med Maxi eller bada..jag ringde till Linda men dom var ju tyvärr upptagna,och då ville hon bada ist..men med tanke på att regnet har hängt i luften så var jag inte jätte sugen på att uppfylla den önskan =)
Men sen kom räddningen..grannen skrev till mig att dom var hemma och att vi var välkomna in..dom har ju köpt en stor pool som Lærke kunde bada i...och vi gick in!!Då erbjöd sig Christel att jag kunde ju köra ner och handla så passade hon barnen så länge..skönt att slippa asa ner dom till byn..eftersom man inte visste om solen skulle skina eller himlen skulle öppna sig!!Så jag stack ner till byn o handlade lite till kvällsmaten och cigg förståss =) när jag kom hem igen så hade allt gått bra..Lærke vattendjur var i poolen och Lilia låg i vagnen och försökte sova =)
Idag lärde sig Lærke att dyka..hon höll för näsan,stängde munnen och blundade..jätte duktig..och hon kunde dessutom hålla andan ganska så länge med!!
Vi drack en kopp kaffe och åt lite glass samtidigt som vi löste värlsproblemen..jag är sååå glad att ha fått er som grannar!!Fina,fina människor...
Vi gick hem vid 16.00 ca och då startade jag med middagen..idag blev det omelett med spenat och potatis i och korv till det..eller inte jag,jag nöjde mig med 2st knäckebröd!!Och nu har vi lagt barnen,hoppas dom somnar snart..mega trötta båda två!!
Så ska jag laga mig en kopp kaffe och sitta framför burkarna!! =)


Kram

Helgens bravader...

Fredagen bjod på fest...och kul hade vi!!!Det blev en spontan fest med oss,grannarna och mina foraldrar..såå kul vi hade!fick inte tagit några bilder tyvarr men ni hade nog inte velat se dom heller!! =) Va hemma runt 00.00 och stop i sangen..Lærke somnade hos mamma o pappa så henne lamnade vi kvar..i morfars sang så den stackaren fick ligga i E:s rum!!Vi drack gott vin och åt en massa snacks..en skon kvall!!


På lordagen satt vi och kande oss lite uttråkade..så vi passade på att ringa till svarfar och fråga om han hade lust att bjuda på middag..och sjalvklart ville han det..så vi packade bilen,åkte och hamtade Lærke och sedan bar det av mot Danmark!!På vagen dit så ljusnade himlen och solen tittade fram!!Vi blev skitglada..for i packningen låg namnligen våra badklader =)
Ju narmre vi kom så mulnade det på igen..vi hade då redan hunnit lova Lærke ett bad på stranden..vi ångrade oss lite =) val framme så drack vi kaffe och fikade lite..men Lærke hade bara en sak i huvudet...bada!!!Ja uppehåll va det...till halva vagen då oppnade sig himlen och vi blev dyngsura..men kul hade vi!!Framme på stranden så var det bara vi som trotsade vadret..konstigt va??Lærke,farfar och Bente kladde av sig och hoppade i plurret...varmt sa dom att det va...nja håller inte riktigt med på den punkten..en annan doppade tårna och hollt på att frysa ihjal =) Lilia satt i vagnen men insåg snabbt att dom andra badade och blev gnallig och ville me bada..så Jens tog upp henne så hon kunde gå i strandkanten en stund..skita glad unge fick vi då =)




Efter badet då kl var narmre 18.00 gick vi genom hamnen i Gille Leje..dar ar såå mysigt..men lite battre vader hade vi ju kunnat få ha!!





På vagen dit så hittade vi massa roliga vattenpolar..och eftersom vi redan var blota så passade vi på att plaska så mycket vi kunde i det ljummiga vattnet..och vi skrattade så vi nastan kissade på oss =)





Val hemma så duschade flickorna for att få upp varmen igen..inte så skont att vara våt i våta klader..efter en varm dusch så åkte pyjamaserna på,for vi hade bestamt oss for att stanna over natten så farfar fick umgås med sina barnbarn riktigt mycket =) Vi åt middag..kl 20.00..inte likt mig men vi hade haft så kul att vi glomt bort tiden ordentligt...det lagades mat och busades kvallen igenom!!Nar Lilia somnat i vagnen så klarnade hela himlen upp och vi sprang genast ut for att tanda en eld,och upp med parasollet och fram med dricka och snacks..Lærke gick lite modevisning i Bentes skor och smink!! =)























Och dar satt vi tills kl var 03.00..haha..såå mysigt vi hade det..mycket prat både om lattsamma och allvarliga saker..detta kommer vi latt gora om fler gånger..imorse åkte Evan till bagaren och kopte nybakade bullar..sicken lyx =)
Men vadret blev inte battre idag så vi åkte hem och var hemma till lunch tid!!




Sandra o Niklas ringde precis så en traff med dom tar vi idag..får nog bli lite minigolf och kanske något gott att ata =)




Kram

fortsättning följer....

på kakel historian..Ja nu har dom varit har o kollat in mitt kok,och det visar sig att den har basen e faktiskt mycket trevlig for han bestamde sig for att ALLT skulle bytas ut..jiiihoooo!!!Så nu e killen ivag och ska hamta grejer och sen satter han kaklet till mig idag!!! =) Fogen kanske inte kommer på plats idag men då kommer det en ny kille på måndag och fixar de!!!Tank att jag hade ratt andå..hade det inte varit det lattaste att gora så har från borjan???


Idag ar det fint vader..igen..skont!!Så vi får val se vad vi ska hitta på...måste iaf ner o handla lite mat..men det e så jobbigt med mina två barn!!Får fråga grannen Malin om hon har lust att sitta hos dom en stund!!Ja om hon inte jobbar forståss..

Ha en skon dag!!


Kram

Ljuvligt...

Sitter just nu ute i tradgården med ett glas lask,en cigg och datorn...ljuvligt!!!Sommaren ar verkligen alldeles underbar!!Det ena barnet sover och den andra ar inne hos grannen och busar..oj va hon tycker om dom..hade hon fått så hade hon varit dar alltid tror ja.. =) eller hur Malin??
Dagen idag spenderades forst hemma i vantan på att JR skulle ringa..men jag orkade bara vanta tills kl 11.30 sen sket jag i dom!!Kan inte hålla en hel dag med att bara vanta på ett samtal..så inget nytt kakel har inte!!
Vi gick istallet till mormor o morfar och fikade nar dom va hemma på lunch och sen badade jag och Lærke jattemycket nar Lilia sov efter lunchen!!Men Lillan ville bara sova 45 minuter..och nar hon vaknade kom morfar hem och då va det kort att forsoka få henne till att somna om =) Morfar ar namnligen den stooora favoriten!!Lærke gick till stugan for att laga lite mat till oss och medans hon gjorde det så passade jag och Lilia på att mysa lite i poolen!! =)

Nar vi sedan kom hem hade JR ringt så jag ringde upp o skulle kolla vad dom ville..det visade sig att basen ville komma hit imorgon och kolla hur dom skulle gora med mitt kok..sååå imorgon kl 07.30 kommer dom..vilken javla tid på dygnet!!!




Bilder från stranden...






































Myyysigt hade vi!!




Kram

Nu har ja..

som sagt nu har ja...lagt in lite bilder sen några dagar tillbaka..hoppas nu njuter riktigt mycket av att se mig slita =)


Idag har ju kakel nissen varit har o FORSOKT att satta upp mitt kakel..hur svårt kan det va liksom??Jo 2 st killar kom kl11 dom hade då sagt att dom skulle komma på eftermiddagen..men visst alla klockor går olika!!!Så kolla dom laget lite o snackade lite..men så hade dom inte kakel med sig????jaja dom korde ivag till Malmo for att hamta och kom sedan tillbaka 1 timme senare med FEL kakel?????Det var ett vågigt kakel och vi skulle ha standard slatt!! jaha ivag igen och sen kom bara en kille tillbaka han hade med sig vad han trodde va ratt.....MEN det visade sig att det skiljer 3mm på alla sidor och det ser forjavligt ut!!Och det kommer inte jag att acceptera så jag bad honom ringa sin bas så att han kunde titta på det....men han hade inte tid så nu blir det mailande ist till dom som ager huset så får ngn darifrån komma o kolla hur det ser ut!!Ååhhhh många rundor innan det blir klart...hade det inte varit lattare att dra ner allt från borjan och satta nytt overallt???Så jag får se imorgon vem som hor av sig..eller inte hor av sig..alla sådana e så jakla upptagna hela tiden...


Ikvall stack vi ner till kanalen och åt en burgare for att sedan kora till stranden for ett dopp,,,och ni kan tro att det var skont..eller jag menar såg skont ut for jag krukan badade ikke =) ist var jag fotograf och fick en hel del fina bilder på barnen..nar vi stod dar i lugn och ro så kom en man fram och presenterade sig med en kamera i hogsta hugg..han jobbade for PEAB som skulle gora en ny brochyr om Vellinge Kommun och deras bygge och han undrade om vi kunde agera fotomodeller!!!Vi skulle upptrada som vanligt alltså inga poser eller nåt sånt trams utan bara va!! Och det tyckte jag kunde va kul så visst..shooot!!Nar han va klar frågade jag om det fanns ngn chans att han kunde maila bilderna och det skulle han visst gora..kul!!Hoppas några blev bra..iaf på barnen!! =)
Bilder från ikvall får komma imorgon for batteriet i min kamera e helt slut!!



Kram

Några dagar i bilder...












































Morgonstund..

Ja som många vet så ar inte morgonen min basta tid på dygnet..hatar att bli vackt och behova springa ur sangen!!Och så blir det ju så fort man fått barn =)
Idag fick jag ligga till nastan 08.00....och det var det vanliga med valling och frukost..Lærke har ju energi så fort hon slår upp de blå..och det ska man ju egentligen vara valdigt glad for..men ibland så vaxer irritationen =)

Sitter fortfarande med min kopp kaffe och funderar over vad vi ska gora idag..har skit ont i hela ryggen och axlarna..målning ar ingen bra grej for mig!!
Idag kommer ju kakel nissen igen och ska forhoppningsvis få upp det forbenade kaklet..ååhh vill få fint nu jue!!Tur han ar trevlig och går att prata med iaf..inte som en målare jag haft i min forra lgh..dels luktade han extremt mycket svett så jag fick ha alla fonster och dorrar på vadring och sen va han bara så in i helvete tråkig!!!och då måste jag tillagga att det var på hosten med så kallt blev det =(

Lærke vill bada idag..hmm frågade henne igår då det var fint vader men na då ville hon inte..men idag då molnen ligger tjockt på himlen..då vill hon!!Sota unge =) Nu sitter hon har i soffan framfor tvn..
Hon har lekt jatte fint nu på morgonen..med gunghasten..(till mosters fortjusning antar jag?)Jo hasten heter Missi..den får mat,blir borstad,får komma ut i hagen (dvs lilias matta) och sen rider hon den och klappar henne omsorgsfullt!!Hon langtar nog en hel del till sina hastar..dar uppe i Norrlandskogarna!!

Efter semestern ska jag lagga in om ny semester..får nog ta en tur upp..ja om ekonomin tillåter!!Jag langtar med till Norrland..men inte pga hastarna!!!Na dar finns ju fina syster och hennes familj..tur att dom kommer ner nu i aug..då blir det inte så långt mellan gångerna!!Uppe hos Annsofie ar det semester..hon tar hand om barnen och underhåller dom med allt vad hon kan komma på och skaller på dom..så att dom lyssnar..haha!!Tror att jag tar en tur upp nar snon ligger tjock så barnen kan åka pulka och pulsa sno!!Myyys!!


Igår ringde farfar..han vill vara barnvakt =) men va sager man till det då??Lærke har ju aldrig sovit dar så jag vet inte om hon vågar..annars ville han att vi skulle lamna henne vid båtarna i helsingborg så kommer han och moter oss dar och sen skulle hon sova dar 2 natter?!..nja vi får val se hur det blir med det!!Den helgen han vill att hon ska komma ar den 24-26 och då ar det aven Hamnfest i Gille Leje..och den vill ju vi med gå på!!Får fundera på saken helt enkelt!!


Kram 

Johodå!!

Jaaa Lilia somnade och har inta vaknat en enda gång sedan dess...sån jakla tur vi har!!Ja for det ar verkligen tur..det kan bara inte gå så fort innan hon lar sig...eller??Nar vi skulle sluta med vallingen på natten så tog det bara 1 natt det med..e det så att hon e smart??Men vart skulle hon fått det ifrån då..haha =) Jag ar ju fortfarande smart så uteslutnings metoden sager mig då att det måste vara min andra halft =)


Langtar fortfarande efter semestern..kom nu till mig!!!



Sov gott..drom sott!!


Kram

Kanske då..

Jaha dagen idag då???

Det blev ett besok på BVC..snackan hade gått upp till 9532g och var nu 74 cm lång..stora tjejen!!Frågade om mat och sov vanor..men tyckte inte riktigt att jag fick svaren som jag ville ha =( får fråga mamma eller AnnSofie ist =)
Jo det har med att sova..det gick bra att kora 5 minuters metoden..MEN hon fick narturligtvis inte ligga och skrika i flera timmar..(nu e vi uppe i ca 20 min och hon e på nedrakning) =)
Groten kunde vi skippa och ist ge henne någon yoggi och en macka..men summa sumarum fick jag inget vettigt svar..det var mest åldern trodde hon!!Och stark vilja =) haha!!
Undrar vem hon fått det ifrån???



Har fått målat både vaggar och dorr idag..och sopat uteplatsen och plockat undan efter mig...oj,oj,oj så duktig jag varit!!snart ska jag vika in tvatt och ta mig en dusch..

Skulle kanske gå upp o kolla om Lilia for nu verkar hon va tyst..eller jag låter nog henne va ifred for det skulle nog med min tur vara att hon vaknade då!! =)


Kram

Oj..

Såg precis att forra inlagget var mitt 20 inlagg...såå kul..lite att fira kanske??!!


Kram

Sträck...

Alltså dessa små javlarna som e overallt i luften..jag får spader!!!Kan ju knappt va ute..dom satter sig overallt o kryper och det gor mig ganska irriterad!!Lærke har tagit skydd inomhus efter mycket gungande..nu bygger hon parlor!! =)
men stackars Lilia ligger ute i vagnen o sover..fastan hon har myggnat så slinker dom små igenom!!Kanske ska ta in henne??

Kakel nissen har varit har och tagit bort alla sondriga plattor,och gick sedan for att komma tillbaka imorgon for att satta nya!!Han sa också att jag inte behovde oroa mig over fog fargen..det skulle han losa till mig =)  snallt av honom jue!!


Nu vill jag att det ska vara den 12 augusti då AnnSofie med familj kommer ner..då går dagarna fort och vipps ar det kanske tid for vår semester =) Jag har borjat skriva lista på allt som ska me..alskar listor..kanner mig lite viktig då =)

Kram 

Sämsta...

Från kl 21.15 tills kl 00.00 satt vi dar i hennes rum...usch vad jobbigt det var..men vi orkar verkligen inte langre!!Hon somnade av ren utmattning..stackars lilla tjejen!!
Forst provade jag att sitta i hennes rum och bara va dar for att hon skulle kanna sig trygg..men de funkade sådar..så min nasta strategi var att kora 5 minuters metoden och då tog det ca 30 min innan hon sov!!Vet inte då fall det bara va ren tur att den planen funkade eller just for att hon helt enkelt inte orkade skrika mer =(..ja,jag vet samsta mamman ever..men nån gång får man va de me!!

Kl 13.00 kommer kakelsattarna..ska bli skoj att få fint i koket me =) om de nu blir så bra vill saga??Dom ska ju bara byta ut dom sondriga plattorna,så det lar ju bli skillnad på fog farg o sånt!!Jaja får val ringa min fina morfar så fixar han sakert till det till mig =)

Lærke o jag ska ta med Lilia till Lise-lott idag..dags for vagning och matning idag av lilla tjejen..får nog fråga henne me hur vi ska gora med laggning..och aven med grot intaget for det verkar hon bojkotta duktigt nu!!3ggr på några dagar har hon kastat skeden eller skålen ur handerna på oss...ganska frustrerande faktiskt..hon kanske rent av ar trott på grot!!!


Tvattmaskinen går på hogvarv och Lærke kollar på tv och Lilia sover....


Hoppas ni får en fin dag!!

Kram

Ny rutin...

Lilia vaknade jue =( och e fortfarande vaken..vi har alla kvallar sprungit upp o ner med henne i famnen i trappan..ner och få henne till att somna om for att sedan lagga upp henne..i ca 15 minuter sen e det tid igen!!Idag fick jag dock nog!!!
Så nu har jag suttit uppe hos henne och hort henne skrika i ca 45 min..nu orkade jag inte mer och skickade upp Jens..så nu sitter han dar,fast han helst av allt skulle vilja gå o lagga sig =)
Jag ska va snall..jag ska snart gå upp for avlosning for nu verkar hon va tyst =)
Det ar ett under att Lærke inte vaknar..hon e som sin mamma..slapp en bomb i rummet och inget hander =) skont!!Hoppas ju verkligen att Lilia med blir sån..fast de tycker nog inte Jens for då blir han ju helt ensam..haha!! 


En sak till..jag har varldens finaste familj..en man som alskar mig och som jag alskar precis lika mycket tillbaka, vi har 2 fina valskapt barn tillsammans..mina anglar som jag aldrig vill va utan!!Tank vad livet kan blir bra trots allt!!


Hoppas ni sover gott!!


Kram


Vadå flitig..

Mormor o morfar kom hem till mig och vi fikade ute i solen..så mysigt!!Mormor har lekt kaffekokare med Lærke..det vill saga att Lærke har en leksaks kaffe kokare som vi hallde en massa vatten i och detta roade sig Lærke med i sakert 2 timmar!!Hur kul kan de va liksom =) Lilia vilade sin lilla stund och nar hon vaknade fick hon me lite vatten att leka med!!Kul att se dom skratta så mycket som dom gjort idag =)
Morfar hogg tag i grinden,spacklade,slipade och målade..han fixade vår forrådsdorr och ordnade nya kakelplattor från min morbror!!Han somnar med andra ord ganska så gott nu ikvall..men ett stort tack ska du ha morfar =)
Jag som inte hade ngt alls bestamt idag fick slipat forrådsdorren och målade den..fin fint blev det!!bevis kommer på de med =) Imorgon ska jag se om jag orkar ta tag i resten av vaggen som dorren sitter på..haha..2st farger har vi nu..snyggt!!!

Jag och Jens fick lagt barnen..sen satte vi oss utomhus med laptopen och googlade uterum!!Tror nog att vi kommer få råd till det tills 2015 nånting =) sviniga priser..men med kontakterna man har så kommer vi nog billigare undan!!Vi vill ju inte ha inglasat med skjutdorrar utan mer ett oppet rum med tak?!Ja vi vet hur vi vill ha det och så ska det bli!!
Fast vår lilla planering tog slut då lilla Lilia bestamde sig for att vakna och ha ont i magen =( Så nu sitter Jens med henne i famnen och det ser så mysigt ut!!


Kram



Klar..

Alla samtal gjorda och mailet ivag skickat...duktiga jag!!

Morfar ringde och ville komma och slipa grinden..inte mig emot..alltid trevligt med lite sallskap!!Så nu e han ivag och hamtar lite lim och har sedan mormor med sig också..så en liten fika sitter bra om en liten stund..då aven lilla sparven ska få lite i sitt gap!!


Nu kom dom!!!!


Hores!!

Kram

Gooodmoooorning sunshine...

Idag e en bra dag..de kanner jag på mig..for idag ska jag ha ytterligare en sån dar gora inget dag =)

Fick lite sovmorgon idag..07.30 vaknade ja men fick ligga o dra mig anda till kl 07.53..såå skont..då gick jag och Lilia upp,Lærke låg kvar och snarkade gott =) Vi gick ner och gjorde valling och jag tog kaffe och min andra morgonrutin!!Sen ringde telefonen..undrade mest vem som ville ha tag på mig såhar på morgon kvisten??Det var dessutom ett mobilnummer som jag inte kande igen och då verkligen hatar jag att svara...Men de gjorde jag!!Det var ett byggforetag som ska komma och byta ut vårt kakel i koket..inte en dag for tidigt..vi har ju bott har sedan den 1 februari men ingen har horts av!!Så nu kommer dom antagligen imorgon for att satta igång..ja om jag har tur vill saga =)


Nu forsoker ja få Lilia till att vila så jag kan ringa lite samtal...i lugn o ro!!!Måste ringa F-kassan och hoja min F-peng så man overlever semestern =)sen måste jag ringa min morbror o kolla om han har fler vita kakelplattot..o sen måste jag ringa..hhmm vem fasiken va de mer???jaja..måste skicka ivag ett mail med..

Kram


Kvälla...

Sååå vad var det jag sa..har fastnat dels har och sen framfor en film på femman...duschen har fortfarande inte besokts och klockan borjar bli mycke mer an jag tankt mig!!
Filmen handlar om pedofili och jag håller på att krypa in i tvn for att spoa skiten ur alla dom acklena som existerar dar!!!Fattar inte hur man ens kan se på ett barn som ett sexuellt objekt..barn e for fan barn o inget annat!!Oskuldsfulla fina varelser som fortjanar det basta i livet!!Tror att sen man sjalv fått barn ser på allt ur en annan synvinkel..jag har många ggr funderat over hur man sjalv skulle reagera om det var ens eget barn som blivit utsatt..men jag kan arligt talat inte ens tanka tanken forrens jag blir as forbannad..jag hade fan mordat denne manniska..eler svinet hade inte ens fått lov att kalla sig manniska...OJ,OJ...fyyy va arg jag blir!!!!!!!
Mitt utbrott for dagen...

Jaja..får kolla klart och sen ta en snabb dusch..fast det vet jag inte hur man gor..alskar namnligen att stå i duschen och kan stå dar jattelange!! =)


Sov gott!!

Kram

Men Ååhhh...

Har precis kommit på varfor mina bilder inte kan visas...jag har ju tagit bort dom for att slippa ha så många att hålla reda på!!!Men fattar fortfarande inte hur jag ska gora..någon som vet??måste dom ligga kvar i arkivet???


Ännu en dag snart till ända..

Ja denna dagen blev ganska bra trots att det ar sondag..vi har hunnit med mycket..och andå bara varit!!Såna dagar gillar jag!

Nar Jens kolla sitt skit passade jag och Lærke på att gora ngt vettigt..så fram med dammsugaren och moppen!!Vi plockade undan,renbaddade till oss alla,dammade,rensade,skurade,dammsog och torka golven..fyy va duktiga vi varit..ja en maskin tvatt blev också klart!Så nu har vi riktigt fint igen..både inne och ute!!

Mamma o pappa kom ikvall..så en bolognese har blivit intryckt på denna ljuvliga kurviga kropp som bara tycks bli rundare =) men ater man gott o mår bra så ser man ut som ja =)inget jag går och grubblar på..bara till att kopa nya klader eller sy ut dom man redan har  =)

Jens gick upp for att gora sin del av jamnstalldheten..bada båda barnen så dom e rena nar dom kommer ner i sina renbaddade sangar..e inte det,det mysigaste som finns??Jag alskar att va helt ren o hoppa ner i en helt ren binge..så skont!!Och så luktar det så gottit me =)

Snart e de min tur att ta en dusch,ge Lilia lite valling och sen krypa ner ja me..om man inte fastnar framfor datan denna kvallen me vill saga!!

E ju ganska nyfiken på min systers hemlis me..så jag får val vanta på antinget ett samtal eller så får man val sitta som på nålar och vanta tills hon uppdaterar sin blogg www.annsofielina.blogg.se

Kram

Nä...

Inget Johanna Museei for mig idag..familjen bestamde sig for att stanna hemma ist och ta itu med tradgården,for OJ va den såg ut!!Så nu har vi klippt gras och rensat ogras och till och med hunnit med att sitta ner i lugn o ro med en mysig fika ute i solen!!
Jens gick in och kolla på Formula1 och tog Lilia med sig for lunch somn!!Jag o Lærke harjar fortfarande i tradgården!!Hon ville ha en koja,men fick ist ett talt uppslaget..så nu e tradgården en enda rora...igen!!!

Mamma o pappa skulle hora av sig nar dom va hemma så skulle vi se om de blev pizza eller grill ikvall..skont att slippa laga mat sjalv!!Och kanner jag Lærke och Jens ratt så blir det med all sakerhet ett dopp i poolen me!!!Inte for min del dock...alldelelse for kallt!!det var lagom då nar vi hade 30 grader i skuggan och 28 grader i vattnet..då njot jag!!

Just nu langtar jag som tusan efter vår semester..


Kram

Söndag..

Forst ett stooort GRATTIS till pappa idag!!Du ar helt klart den finaste manniskan på jorden,allt du gor,gor du av karlek!!Och vi alskar dig kopiost mycket!!Hoppas du får en fin dag!!




Ja idag e det ju då sondag..det ar nog den tråkigaste dagen jag vet!!

Idag var det min tur att få sovmorgon..(jag menar val detta) men då har lilla kroppen bestamt sig for att andå gå upp tidigt så idag vaknade jag kl8.30,nar jag kom ner i min morgonrock så undrade min alskade man vad katten slapat in och sa till mig att jag nog skulle gå o lagga mig igen!!E de inte karlek så sag?!Men na jag tog min en kopp kaffe(ovanligt va?) och gick sedan ut for nasta morgon procedur!

Så nu sitter jag har!!

Gårdagens kalas var mycket trevligt..vi var ju inte alla vi brukar så ngt lugnare och mycket tid till barnen..!!Har några bilder som kommer lite langre ner!

Igår ringde aven E till sin morfar och undrade om dom kunde traffas på Johanna Museet i narheten av Skurup och vipps så va vi också inblandade..så idag blir det nog ett litet kulturellt inslag i mitt liv..hur ska man hantera detta???
Det handlar dock om bilar så jag antar att jag tar hand om barnen med mamma medans pappa,Jens och E glor på bilar!!

Sen om man har tur blir man ju bjuden på middag ikvall av kara mor o far =)




               

Jens o Lilia ute på promenad..




               


Lærke liten..



                



Vi...



                       


Dans..





                 


Mormor tog en svangom..


                 


Nattning..coolt me Kitty diadem...







Basta fotot på lange...haha!!

Lovar!!

Harmed LOVAR jag Linda Håkansson en fika efter semester resan!!!

Och ha det SUPER KUL!!!



KRAMAR

Såja..

Ingen fika idag med fam Håkansson/Kronvall..har ju inte ens pratat idag =(
ett nytt staket blev det däremot,min morfar kan han!!Bildbevis kommer for er som inte tror mig!!

Vi..eller rattare sagt jag har kopt present till pappsen..det blev ngt så kul som ett presentkort på jarnkiosken av alla stalle..jaja mammas forslag så jag antar att det ar hon som vill ha ngt dar..typ en ny brevlåda som hon tjatat om nu ca ett år =)..och en liten gul blomma med gras till =)Hoppas mamma blir glad for detta då pappa egentligen inte bryr sig ett skit!!Han hade nog inte ens behovt ha ett kalas =)

Bilder på staket bygget:






Fint va??!!
Det tycker vi ialla fall =)

Kalajs..

Mannen ligger o sover...fy va shysst man e att man ger HAN sovmorgon..fast fel ändå..de e ju jag som ska ligga där uppe o sussa kudden..eller??Han säger att han gick o la sig 02.30,får man inte skylla sig sjalv då??
Nu har vi ialla fall kommit på varfor Lilia e så in i vassen gnallig..hon har fått en kindtand!!Stackars lilla sparven,hon har ju inte fått ngn alvedon for vi har ju inte fattat..fyyy va dåliga foraldrar vi e =(

Och idag står foljande på schemat:
Kanske fika med fam Håkansson/Kronvall
Kalas for pappa..

Ja det var det hela..na just det,det viktigaste av allt..Jens ska se Formula1 kl 14.00..oj,oj,oj..går inte att missa jue =)

Så det ar alltså tankt att vi ska få tag i en present till min pappa som fyller år imorgon..har inte den blekaste om vad!!men e det inte så alltid??
Och dessutom e man inte den rikaste som gått i ett par skor =) så några snygga nya klader e det inte att prata om just nu bara..na nu sparar vi for fullt till vår semester ju.. =)

Men de ska bli skont..bara min lilla familj i en husvagn...(nu nar jag skrev det så lat det dock inte jattelockande)Hur i helsike ska de gå till..jaja den tiden den sorgen..eller??


Hoppas ni får en fin dag..återkommer sakert med lite bilder..

Kram
 

Så blev det kväll..




Nu sitter man här igen då!!

Denna dagen har inte varit så handelserik...mest hållt mig hemma och umgåtts med barnen..utan en massa annat inplanerat..såna dagar behovs dom me!!
Borjade ju dagen med stadning och dans..den fortsatte med lite go fika och lite vila!!J ringde och berattade hur det gått hos herr doktor..not so good helt enkelt!!Han ska allergi testas for dack,olja och annat skit som finns på hans arbetsplats..och visar det sig då vara allergi mot detta så e de bara bye,bye och satta sig i skolbanken igen!!Detta skulle då ta ca 3 veckor att ta reda på...yeii!!
Efter vi fikat så tyckte ja att Lærke kunde vila en stund (hon borjade balla ur)så vi satte på basta filmen Barbie i vårt sovrum...men...då ringde mormor!!E som varit på besok i over en vecka ville ha badsallskap så de va bara att kla på Lærke paltorna igen och skicka ivag henne over gatan (tur de e så nara)jaa hon får ju inte gå over gatan sjalv..mormor motte henne =)
Va mer då??
Joo skohyllan e lekplatsen i vårt alltid så valstadade hem..haha!!Lilia e fenomenal på att bara hotta alla skor hur som helst i hallen och svinkul tycker hon att de e me!!

Maten blev ganska god faktiskt..lite vattnig men god smak =)

Gladjande besked idag me..AnnSofie,Tove och Lova kommer ner den 12 aug..yiiihooo så kul de kommer bli!!det innebar dock att vi får skjuta på vår semester 2dgr..men va gor man inte!!!Varsågod AnnSofie =)

Får val bjussa på några bilder me kanns det som!!



 







Vår dag än så länge..

                                            Lærke har lekt med Alfred idag
                                                     


                                   medan mamma pysslade med detta
                                              

..inget kul alls så vi bestamde oss for att pausa med stadandet och dansa lite.. =) Lærke alskar att dansa med mig och nu har Lilia med borjat att dansa..full rulle hade vi har hemma med Black eyed peas på full volym o sen shaka vi duktigt..Lærke svänger på dom lurviga..

Dom e så fina mina barn..va skulle man gjort en hel dag utan dom???



Kram




Forresten..mina bilder lagger sig helt konstigt???
AnnSofie Hjalp!!!

Jo då så att...

Inte mycke att säga här inte..har sovit underbart gott inatt iaf!!Och mannen min hade kaffet klart när jag kom upp..han e hemma idag till 10.45 för att gå till doktorn med alla sina eksem =(

Sen blir man heelt alena till kl 17.30 ca..så under denna dagen tankte jag stada,tvatta och bara mysa med barnen!!Lilia e så fruktansvart mammig nu for tiden..men så fort pappa stiger innanfor dorren så e det honom hon ska till =)

Sitter och får lite små ångest over att tiden går så fort..om bara 2 månader ska jag borja jobba igen OCH de e verkligen inget jag ser fram emot..usch..hoppas att jag får tjansten jag sokt eller att jag har super många kunder som vill borja bygga nagler =) Vill ju jobba natt så jag kan vara mycket med mina barn..och slippa allt tjaffs runt omkring boende och personal under dagen..de blir ju mycket sånt nar allt inte blir gjort!!Men hur ska man hinna???

Laste en anna blogg igår och forundras over vad denne skriver..egentligen helt oforklarligt med tanke på allt runt omkring..nog sagt om det!!!

Idag ska jag prova ett nytt recept..potatispaj med skinka,sparris och fetaost..mm ska bli smaskens..återkommer med resultat!!

Kram

Så provar vi igen...

Dagen idag har spenderats på Björns i byn och sedan hemma hos J i trädgården..vi satt o hade som mysigast med barnen på filt och vi med vars en kopp..när det plötsligt blev väääldigt mökt på himlen..vi i princip kastade in vagnar,leksaker,filtar,barn och oss själv innan det började att regna..men vi hann!!!

Nu har min man och stora tös kommit hem..dom har varit i Smygehuk med Morfar och E och tittat på bilar och käkat korv =)än så länge funkar iaf ä och ö..peppar,peppar!!Lærke hade till och med ridit på ngn häst där va..usch inget för mamma,men hennes pappa tycks tycka(!?) att de e heelt ok =)
Nu sitter man i morgonrock och myser med ett gott kexchoklad..men inte ett skit på tv =(
Imorgon e de TGIF och då ska de smalla..haha nu slutade de funka..weird???Eller inte..de blir en lugn kvall med grill och myys med familjen..

Fick lite smak for det har med att blogga..vi får val se hur de kanns imorrn =)


Kram 

Jaha..

Jaa så satt man själv här i bloggens värld....någon som trodde detta???Inte jag iaf..Men efter lite påtryckningar under dagen så kände jag att visst jag kan ju försöka!!
Lovar dock inget om hur ofta eller hur sallan detta kommer att ske!! =)

Varfor slutade nu mina svenska øæ att funka..Jaja de får ni stå ut med tills næsta inlægg..Oj va konstigt de ser ut =)

Kør detta inlægg som ett test och førsøker løsa æø frågan...


Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0