Livstecken..

Jag har inte haft en tanke på att sätta rader här då julklappsinhandling har upptagit mestadelen av tiden..men vi är klara!!Eller nja..så gott som iaf..lite små saker som ska fixas men det gör vi julafton =)

Kvällen har spenderats på jobb med allt vad det innebär..tröööttsamt!!Men nu är jag hemma iaf..Syster med barn är hos mamma och pappa och det hade jag gärna med varit..men jobbet ska besökas imorgon med så det blir att gå och lägga sig i tid!!Men imorgon efter 14 SKA jag träffa dom =) Längar!!

Jag lär väl inte titta in här förrens efter Jul nu så..EN RIKTIGT GOD JUL!!

KRAMAR

Lusselelle..

Idag har vi varit i kyrkan för att titta på alla dagmamme barnen som skulle sjunga för oss =) Med oss hade vi morfar..mormor är i Stockholm och missade detta viktiga event =)

Lite stressad då dålig planering är mitt mellannamn..men allt fixat när Jens klev innanför dörren och vi kunde bege oss och komma i tid!!

Dom fick på sin sina särkar,men Lilia ville inte ha den man har på huvudet =) Så Lærke fick va lucia och Lilia var tärna..för glitter gick bra!!



Alla barnen samlade!

Detta fotot blev det sista på Lilia då hon sekunden senare började att stört tjuta efter mamma och pappa..sötisen fick komma och sitta hos oss ist..



Litet hus vid skogens slut..liten tomte tittar ut..




Superduktiga barn och min stora hördes ordentligt =)


Superskön..

Helg har passerat..ja förutom en liten incident,men det hoppas jag att det blir glömt snart!!

Jag har varit ute och dansat igår..det ni!!Jättekul och trevligt..ni tjejer är verkligen fina och sååå kul vi har tillsammans =)
Vi var först hemma hos Cilla och käkade god mat och ostbricka..drinkar intogs,skrattade så vi nästan kissade på oss och en och annan tår fälldes =)

Jag blev överrumplad av ett foto på en mycket speciell människa som tyvärr försvann från oss på tok för tidigt!!Att inte ha sett denna människa på 12 år och sen plötsligt se honom i en kamera gjorde mig väldigt ledsen..han var så speciell ♥ och man påminns varje vinter om honom!Men alla fina minnen lever kvar inom många av oss!

Vi åkte till ett ställe som heter Kräm tydligen..Trelleborg har ju aldrig varit ett ställe som jag åkt till för att festa och dansa men dom senaste 2ggr så har det blivit dit vi åkt..sak samma vart..vi har ändå jäkligt roligt =)

Dansade till fötterna inte orkade mer och sen in i en taxi och hem!!Trillade väl in någongång vid 3 halv 4 skulle jag tro!!Eller??Haha!!

Idag har man väl varit sisådär trött..inte ofta som man är uppe till småtimmarna..men har ändå lyckats med att baka ca 40 lussebullar..och dom blev stoooora..Jens skulle prova att göra en kaka från DK som vi skulle bjuda på när han fyller år..vilket projekt till kaka..och sen kommer han på att det var inte alls denna han hade menat =)
Så det blir en helt annan den 19!!

Sen var jag inom Lina och hämtade mina saker som jag lämnat där igår..och fick pussat och kramat grabbarna..mina små favvisar =)

Hem igen och äta mat..julmat..ååhh va de e gott!!Jag har gjort risalamalta med men den står kvar i kylen tills imorgon..orkade faktiskt inte ett dugg mer efter köttbullar och prinskorvar =)
När vi skulle plocka undan så fick jag hjälp av min stora tjej..hon är bäst!!Hon upptäcket även att mjölk kartongen var slut och frågade om hon fick göra en skjorta???Ehhh va kan DU det..mmm en Elvis skjorta!!Jaja låt se då..

Och visst!!




 

 


Ledig tid...

Är inte alltid så rolig..

Idag skulle barnen lämnas kl 9.00 för att dom skulle ner till Vellinge Blomman för att titta på alla tomtarna =)

Upp i ottan för att hinna till statoil där bussen skulle gå ifrån..Lærke var super duktig på att gå hela vägen..vi tog vägen som går där mormor I och morfar N bor för att se om vi kunde skymta dom i fönstret..och Yes där stod Mormor I på balkan..vi vinkade en liten stund och gick sedan vidare..
Bussen kom och alla barnen blev eld och lågor =) vinke,vink till barnen och jag begav mig mot byn för att uträtta lite ärenden =)

Jag stack till Toppen och fixade det som Jens behövde till middagen till ikväll..och sen var det tänkt att jag skulle gå till banken,men kl var inte så mycket och jag frös r*ven av mig..så jag cyklade hem och tog mig en kopp kaffe framför fejjan =)

Nu har jag lyckats att prata bort en timme i telefon med Lina,egentligen skulle jag haft ringt mormor I och morfar N och sagt till dom att julklapparna har hamnat på kontot =)
Jag ringer en annan dag..för nu helt plötsligt så kom jag på att jag börjar jobba kl 13 ist för 13.45 så jag fick lite brådis!!

Mina plåtar till ugnen är iaf rena för dom blev prioriterade idag minsann =)

Ha en skön kväll!!

Lærke..

Igår sa min lilla fina att hon ville ha ett skrivbord på sitt rum..för snart ska hon läsa läxor och det vill hon göra där =) Jag och Jens kollade lite rundor på nätet senare på kvällen men hittade inget som var som vi tänkt oss..
Till slut så kollade vi blocket..och där kom ett sött gammalt litet skrivbord fram och dessutom fanns det att hämta i Höllviken!!Vi skickade ett mail och nu ikväll körde Jens och hämtade det =)




Lite skavanker men det är bara charmigt..



Lærke blev superglad!!
Ska försöka ta en bättre bild en annan dag..

Vi fick slita henne därifrån när det blev tid att lägga sig =)
Och sen låg hon uppe i sängen och kallade..till slut blev denna mamman liiite irriterad och sa med barsk ton
:-Nu slutar du Lærke det är natti för dig..
:-Men mamma...jag kan inte sova,för jag är verkligen jätteglad för mitt nya skrivbord...
:-Åååhh vad härligt att höra..MEN det är ändå natti hjärtat!!
:-Ja men jätteglad är jag..

SÖTA LILLA HJÄRTAT ♥


Så mycket att göra..

Så lite tid..eller ja det känns som det iaf!!Dagarna försvinner för mig och jag har 0 planeringsförmåga..hmm undrar vart den har tagit vägen??
Barnens kläder till julfesten är klara och en bock på listan klar!!
Nu är det julpresent till dagmammorna och alla julklappar som ska handlas!!Skriva schema till dagmammorna och kolla ledigheter..fixa julgran och pynta den.städa och pyssla här hemma,hålla kalas för Jens som fyller år och baka till det några dagar innan..ååhh hur ska jag lägga upp allt??
Ja det är inte allt..ska skriva ny lista på allt annat!!
Men idag ska jag slappna av iaf..barnen och jag är lediga så vi ska pyssla och mysa!!


Jahapps..vart ska man börja??

Vi har mest hunnit avverka jobb under denna veckan som gått..så inget kul att berätta där inte..

Mamma hade kalas i lördags,och vi alla var där, en trevlig tillställning som vanligt!!Hon  bjöd på supergod kycklinggryta med ris och sallad..och sedan hemma bakad tårta..
Tröttare än tröttast var vi nog alla och vid 22.30 gav vi upp..då hade båda barnen somnat i vars en fåtölj och problemet uppstod om hur vi skulle forsla hem dessa barn då vi hade tagit pulkorna dit =)
Men Lærke var inte riktigt inne i dimmorna så hon kunde klä på sig och gå ut till pulkan..men Lilia var ett annat projekt..detta flickebarn blir vansinning av att bli väckt (lik mor) men tji fick vi..hon sov sig igenom både påklädning och ett åk på pulkan hemmåt..

 




Söndagen efter spenderades hemma med diverse plock och pyssel..

Veckan började bra med tog en ny vändning på tisdagen då Lilia fick hög feber och var totalt slut..så VAB fick det bli!!Jag har letat koppor varje dag och ingen har synts till..läser och hör om koppor överallt så varför skulle inte skruttan få det??
Men inga koppor kom..ist var vi uppe hela natten till fredagen pga höger öra =( Så fredagen som egentligen skulle bestå utav mys med bakning..lussebullar och pepparkakor..blev ist stress över att jag skulle få ett läkarbesök till henne..och det fick jag!!
TILL INGEN NYTTA alls..det visade sig att lillan hade en kraftig öroninflammation på örat men att dom numera inte skrev ut penicilin när det bara var på ett öra eller när dom var över 2 år eller när...so on!!
Hem och spraya näsan, kurera med alvedon och mysa ist!!
Tack vare pappas ledighet i fredags så hann vi iaf med lussebullsbakning..ja,jag och Lærke..Lilia var inte super intresserad =)














Och slutligen..min fina Lucior!!

 

 


RSS 2.0