Kalasat klart..

♥Lilia har blivit hela 2 år..min lilla tjej börjar bli stor!!♥



Helgen har bjudit på kalas i dagarna två....
Nu är man trött som jag vet inte vad..men en trevlig helg har jag iaf haft med alla mina nära och kära...eller nja nästan..man saknar alltid någon =(


Så här har det sett ut hemma hos oss denna helg!



















Nu kanske..

ni tror att jag skitit i att blogga igen..nej,nej!!Har bara haft fullt upp med diverse saker..kräftskivan i lördags tex..jätte trevligt..med mång trevliga människor..både kända och okända!!Kvällen löpte på bra och vi intog alla en fördrink och sedan åkte alla knyte korgar fram!!
Vi åt och åt och ja..åt en del till..
Magen var som en ballong..och jag som tyckte klänningen satt bra när vi om höllt på att spricka efter maten =)

Vi lämnade barnen..eller nej..Jens lämnade barnen i Hbg kl 13 ca,dom skulle sova hos farfar och Bente för första gången..jag var skit nervös..därför tänkte jag att om jag bara blev hemma så skulle lämningen gå bra!!För om dom hade börjat att gråta och vilja hem igen så hade jag varit den första att sätta som i bilen och vända hemmåt!!Men allt hade gått fint..dom traskade iväg till båten och sen hade dom varit på byafest och naturligtvis fått lite mutor och annat =)

Så på söndagen hämtade vi 2st glada barn som hade haft det jättekul!!


Nu hinner jag inte mer för nu måste jag fixa med maten och plocka undan lite innan mamma kommer..hon ska passa barnen en stund ikväll så att jag och Jens kan sticka in till malmö festivalen en stun och glo =)

Ha en trevlig kväll!!

Äkta kärlek...

Hej min skat!
Det kan godt være at jeg ikke udtrykker det så ofte som jeg burde men jeg er utroligt lykkelig for at have dig ved min side...
Det er svært for mig at sætte ord på og i hverdagen meget sværere at vise det. Men den rejse vi har været på i snart 8 år beviser at vi kan klare alting og alle i denne verden...
Der er ikke nogen eller noget der skal eller kan komme i vejen for VORES kærlighed...

For at sige det på en anden måde: Du er min sol min jord mit hav og min måne!!!

Der findes ingen anden som dig! tusinde tak for 5 gode år som min kone. Håber at vi også elsker hinanden når vi engang sidder på eskildsgården...

Elsker dig over alt på jorden og i hele universet!!

Kys og kram

Din elskede mand!!




Till Jens..

♥ I snart 8 år har du stått vid min sida och idag 5 år som äkta man ♥
JAG ÂLSKAR DIG






Jag grät och skakade av ren lycka då vi gick ut ur kyrkan till denna låten.. 


Vår låt..vår bröllops vals..





                                                                 Och så här känner jag..



I med och motgång..tills döden skiljer oss åt ♥


Älskar dig ♥


Regnet..

det bara öser ner!!Satan i gatan vad det regnar idag..helt sinnes!!Vaknade av att det smattrade så in i vassen på alla fönster rutor på huset..herrejisses!!
I trädgården står det högt med vatten som inte har någonstans att rinna iväg..bara det inte rinner in mot huset..blir inte jätteglad om jag får en översvämmning!!

Jag ska iaf försöka forsla bort barnen till deras dagmamma..tänkte ringa pappa och kolla om han jobbar..tycker att han borde vara permiterad idag..
Annars e det bara på med regnkläderna och se glad ut!!För till jobb kan jag inte precis ringa och säga att jag inte kommer pga regnet =)









Får väl..

blogga lite då.. =)

Helgen har passerat och den har tillbringats på jobb...ååhhh är såååå trött på helgerna..ja jag är trött på att jobba överhuvudtaget!!Vill ju så gärna jobba natten ist..jag hinner inte med mitt liv..och att behöva ta mina lediga dagar i veckan till att städa,tvätta och en massa annat trist..det är jag banne mig inte intresserad av!!Nä natt eller mån-fre jobb vill jag ha..hoppas att en nattjänst på jobb blir ledig snart så man iaf kan söka den!!

Barnen har varit små änglar idag..jag har hunnit med allt och lite till =) har fortfarande lite kvar att sköta men tror inte att jag orkar ta tag i det idag..nu tänkte jag faktiskt ta och sätta mig med barnen en stund..dom leker nu fint på rummen och skrattar och har sig!!Mina små hjärtan!!



















Medina...

Ja och en massa andra danska artister har jag fått dille på nu!!
Så här kommer några låtar som det spritter lite i benen till...


















Have fun!!

Få se nu..

Jaha det hann ändå gå 6 dagar..AnnSofie =)

Vad har hänt??Kommer knappt ihåg vad vvi gjort dessa dagar...är det ngt fel på minnet då?? =) Barnen hade haft jättekul hos mormor och morfar..som vanligt..och vi fick hem dom vid 13,30!Jaaaa..nääëe sen har det inte hänt jätte mycket faktiskt..

Mer än i lörags då Jens var sugen på att ha folk hemma..och bjöd in Lina m. familj,Vera m. familj och Lotta m. familj..vi hade en riktigt mysig kväll som var så ljummen att vi kunde sitta ute hela tiden!!
Jag fixade potatis gratäng och sallad och sen tog alla med sig kött som dom ville grilla..barnen lekte fint och fick belöning med film på tv!En efter en slocknade dom..förutom Oliver och Lærke som skulle rita kl 23,00.. =)
Men även dom insåg sina gränser och Lærke somnade i min famn och Oliver somnade i sin mammas famn =)
Lotta och Jörgen körde hem då det hålls på med omtapetsering hemma hos dom!!
Vi andra satt kvar och pratade och drack goda små drinkar!!

Kl 03,00 begav sig dom sista hem..gissa vem det var?????Hahaha!

Jag började jobba igår och hade ångest heeeela söndagen...ville verkligen inte börja jobba redan..men,men..Och när jag hade jobbat min första dag så längtade jag redan till nästa semester =)

Idag har mamma hämtat barnen hos dagmamman och ville att dom skulle stanna över natten..skönt..ja faktiskt.. JÄTTESKÖNT...just nu är dom så vilda så att jag blir trött så fort jag tänker på dom =)
Jens skulle iväg till en kompis i Danmark så jag har faktiskt haft hela huset för mig själv sedan kl 14,30 idag..och här har städats kan ni tro!!Får passa på när inga små fotavtryck hamnar på det nytorkade golvet!!

Så nu sitter jag här och väntar på Vera..hon kommer med hallonpaj och ska fika och mysa här en stund ikväll!!








Jag och min älsk!! ♥









København...

Där tillbringade jag och Jens en heldag igår..sååå ljuvligt!!
Mamma och pappa hade bestämt att dom skulle passa barnen så att vi kunde få lite vuxentid..inget jag tackar nej till direkt =)

Mamma kom och hämtade dom små vid 10.30 tiden och då passade vi på att gå ut i förrådet och rensa lite..har blivit lite rädd att samla på mig en massa skit efter att ha sett tv-program på tv där dom har på tok för mycke saker.. =)
Det tog ca en timme och vi blev av med alla våra flyttkartonger då ett par kompisar ser sig om efter annat boende...så nu har vi sponsrat det tillräckligt tycker jag =)

Vi gick in och gjorde oss i ordning för att köra till Köpenhamn..vi hade inga direkt planer mer än att gå runt och bara umgås..så i lugn och ro intog vi alla bakgator för att hitta lite second  hand affärer..tänkte att man kanske kunde göra ett klipp!!Och gissa vad??!!Jag blev ett par Diesel jeans rikare för 20 spänn!!!Det ni..inte illa va?!

Vi fortsatte vidare runt,runt och runt innan vi slog oss ner på en uteservering för att dricka ngt gott..där var vi med om världens skådespel mellan en vad jag tror transvestit och 3st andra..jaaa..jag fattade inget men var alldeles för nyfiken för att gå =) Det regnade ändå just då ju..haha!!

Vi fortsatte för att hitta något att äta och hittade en riktigt mysig restaurang med uteservering..och goood mat!!Där satt vi och kikade på folk efter folk som gick förbi..sååå kul att se hur alla andra ser ut..och sen får man ju lite tips och ideer på kläder och hår.. =)

När det var tid att gå tog vi en extra runda för att vi inte riktigt ville köra men klockan började bli mycket..och då fortsatte turen efter jeansen..jag hittade 100 dollars..så otippat men så kul..fan vad vi skrattade..jag hittade 100 dollars..haha!!Så då var vi tvungna att ta en sväng tillbaka till strøget för att köpa en såndär riktigt stor glass som jag tittat på innan =)


Dessa gjorde en Europa tur genom att blåsa stoooora såpbubblor på strøget..



Denna fattar jag egentligen inte vad det gick ut på mer än att människan hade en enorm energi för att kunna hålla på att slå och trumma i evigheter..



Jag och min 100dollars sedel =)



Och min glass!!


Tar tag..

i detta med att blogga igen då..har aldrig tid eller ork..men lust det har jag iaf =)

Livet går vidare och vi är inne på den 1 augusti..semster har vi allihopa och vi har njutit i fulla drag!!Än så länge har vi fortfarande ca 1 vecka kvar och vi tar dagen som den kommer!!En hel massa står i kalendern framöver och kommer stjäla en massa tid från att bara vara oss..
Vi ska ha kalas då det är Lilias tur att fylla år..vi ska hinna med möhippor och svensexor..hitta klänningar,kostymer coh fixa nagler.. =)
Vi ska till Danmark på en del festligheter..och dessutom ska vi ha kräftskiva med alla våra vänner!!Och däremellan ska jag hinna jobba varannan helg..phu..hur ska detta gå till!??

Vi har iaf hunnit med att mysa en hel del på semestern..vi har varit på Ven,Ystad djurpark,stranden och en tur på Österlen med Kiviksmarknad som slutdestination..vi har varit på en heldagsutflykt till Helsingør med mina föräldra som firade bröllopsdag!!



Stranden Bellevue..


Och därefter Bakken..



Haft besök av systeryster med familj..



Lærke har lärt sig cykla..                                                                      Vi blev med pool =)




Som alla ungarna har haft superkul i..



Dennis och Lilia..



Hittade kärleken =)



SMACK =)




En liten del av vår semester..och förhoppningsvis kommer ett nytt inlägg inom kort!!








RSS 2.0