Jaha..nu var det tid...

Nej,nej,nej imorgon är det tid för mig att börja jobba..alltså såhär ont i magen för att man ska börja jobba..det trodde jag aldrig!!Men jag vill verkligen inte tillbaka..allt med mitt jobb känns urtråkigt och meningslöst..just för att jag inte kan vara jag på min arbetsplats!!Nä på måndag ringer jag och kollar med det nya jobbet om det är min tur =) och jag hoppas VERKLIGEN de..isf tar jag mammaledigt heeela december och är hemma och myser med barnen och kan ta friska tag på nya arbetsplatsen,,åååhhh vad jag hoppas..håll alla tummar och tår för mig!!


Annars så är jag på topphumör då jag verkar ha turen på min sida..fina barn och en fin man + att saker och ting verkar gå upp för människor nu..ja,jag pratar förståss om "händelsen"...nu,nu,nuuu verkar det som att jag kommer få den "upprättelsen" jag har velat ha =) sköönt!!

Nu börjar idol och sen mitt efterlängtade Greys!!! ååhhhh va kul!!!


Kram

Myyycket..

längesen va det nu sen jag bloggade..har inte haft en tanke på det heller!!Men nu sitter jag här..och har faktiskt inte ett jota att skriva om!!Dagarna bara går och det har varit inskolning och städande här hemma..har varit en dag i Trelleborg med mamma och shoppat loss..ja inte jag men hon!!En jävla massa påsar kom vi hem med..och mamma var superglad..stövlar tunikor,linne och jeans + en faslig massa mer!! =)
Lördagen var vi hemma hos mormor och morfar först under dagen och fikade och pratade jobb..sen åt jag och barnen där hemma då Jens var iväg hela dagen och jobbade på någon drifting mässa..
Idag har jag tagit tag i sommar och höst garderoberna..alla sommarkläder ligger nerpackade och höstgarderoben är framme!!Usch!!
Var även ute i förrådet och rensade ut lite..där var massa kläder som jag var trött på till barnen så dom är överlämnade och blir förhoppningsvis använda av en annan liten tjej!!

Nu ska jag se om fantasin tillåter mig att fixa middag!!


Kraam

Hhmm...

Jaha vad ska jag dela med mig av idag då????Vi tar dagen som den varit... =)

Vaknade av ett sms kl 7 imorse och visste inte vart jag hade röven någonstans..smset kom från min nagelbyggare som oturligt nog var sjuk så jag får gå med fuuuula nagler tills på torsdag kl 18.00..jag har då tappat 5 st och dom andra har växt som ogräs..men,men man kan inte hjälpa om man e sjuker!!
Ja det var bara att gå upp och påbörja dagen..vi åt frukost och klädde på oss och däremellan han jag och Lærke bråka så att det stänkte Oboy i heeela vardagsrummet..så lite städning kom på köpet sådär på morgon kvisten =)

Vi tog våra bikar och cyklade till Linda..där lämnade jag över barnen och allt var frid och fröjd!!Jag pratade med Linda lite om regnkläder..vilket ingen av dom hade full mundering av..kass mamma..jag vet!!!
Jag cyklade ner och handlade lite på Toppen..fick en 25% check av en snubbe vid blöjorna..han tyckte inte jag skulle köpa Huggies utan såg hellre att jag använde Libero..jag säger bara skit samma så länge dom kan ta kiss och bajs..men ialla fall så blev det ett paket Libero!!Nöjd med dagens inköp så cyklade jag hem och satte mig i lugn och ro och läste tidningen....hur ofta händer det??!!Skönt va det ialla fall att kunna sitta....

Jag cyklade hem till Catarina och fick utlopp för lite känslor som höllt på att svämma över,angående barn och kära maken..och det är så skönt att prata med henne..hon dömer minsann inte och det är raka rör..Tack för idag vännen!!

Efter några timmars kaffe drickande så stack jag hem och städade köket och tittade lite på tv.. innan det var dags att sätta sig på cykeln igen för att hämta hem vild djuren!! =) Allt hade gått jätte bra idag med på inskolningen..hon hade ätit mycket och sovit länge..Linda trodde nästan det var en dröm!! =)

Jens kom hem och när vi satt och åt så kom jag ju på det här med regnkläderna igen..jaaa det var bara att ringa mojjan och kolla om hon hade lust att hänga med eller sitta hos barnen så vi kunde köra..men mojjan va sugen på att följa med så jag kasta på mig kläder och stack hem till dom..Vi stack till Skopunkten oc ett ärende var avklarat..ett par ljusgröna stövlar med fåglar på ska pryda Lilias fötter ett par månader och Lærke ska få vara torr om rumpan i sina nya regnbyxor..så nu gott folk så kan det regna bäst f*n de vill =)

Nu har jag kollat Idol och tittar nu på ett tv program som handlar om en familj med 8?! barn..tacka för att det inte är min familj =)

Gott folk...Kram

Det närmar sig..

Jisses sicken ångest jag har i min mage...ont och orolig hela tiden!!!Vill verkligen inte tillbaka till jobbet..vill inte,vill inte,vill inte!!!Nu när båda barnen är iväg idag så känns det så verkligt..snart ska jag ha två stycken barn hos dagmamma och jag själv ska gå och jobba varje dag..näää.. så vill jag inte leva..vill ha myyycket tid med mina barn!!Har inte hört något nytt om jobben jag sökt..men det gäller väl att ha is i magen..det blir min tur när jag minst anar det!!

Helgen har varit sådär kul med tanke på att alla familjemedlemar har varit förkylda och hostiga..har inte den ena varit vaken på natten så är det den andra som varit det!!Men fredagen spenderades hemma i lugn och ro och likaså lördagen..jag och Jens kivades lite så vi utbytte inte många ord under dagen,kul!!Under kvällen så lossnade det lite mellan oss och på söndagen när vi skulle på konfirmation så var allt som vanligt igen =)

Kelvin blev konfirmerad kl 12.00 och det var den mest underliga konfirmation jag varit på..prästen var en riktig ståuppare och skojjade konstant om Johannes,Matteus o co..ja jag förstod faktiskt bara hälften av vad han sa men alla andra skrattade så roligt bör det ju ha varit..mest skumt i mina ögon!! =)"Akten" tog ca 1 timme och det var skönt när det var över..Lærke hade myror i brallan och Lilia ville bara springa iväg hela tiden så ungarna hoppade från knä till knä hela tiden...dryyygt!!
Väl hemma hos Hanne,Kelvin och Emilia så dukades det fram alla olika slags maträtter..på inbjudan stod det att det skulle serveras buffé ala Kelvin..bla så var det flæskesteg,lasagne,pasta,potatis,bulgur,köttbullar,broccoli sallad,tonfisksallad,bullar,tartelleter och massa annat gott...det var en salig blandning men allt smakade!!
Vi sjöng två stycken sånger som Hanne och Emilia skrivit..jättefina var dom och sen dukades det fram kaffe och 7 sorters kakor =)
Kelvin fick massa pengar och av oss fick han RockBand till hans Xbox..ja han hade önskat sig de..och det verkade som om han blev mest glad för det med..för så fort han öppnat paketet så sprang han in på sitt rum och installerade de och sen samlades alla för att prova på =)
Vid 18.30 begav vi oss hemåt med två trötta barn som somnade så fort dom lagt huvudet på kudden!!

Jag och Jens satte oss och tittade på tv..och somnade också sött!!


Kram

Nu hade det passat..

BRA med en kväll utan barn och gubbe!!!!Åååhh va skönt det hade varit!!
Christel kom och knackade på dörren och skulle kolla om jag ville följa med ner och handla..javisst på girrorna och haj o ivaj..på väg hem så cyklade vi förbi Mimmas..och oj vilket hola balo där va..i lilla Vellinge!!!Vi skymtade Christels bror och kallade på honom..rätt var det va så satt vi på uteserveringen med vars en Mojito i handen..haha!!Hela Vellinge va nästan där och vi fick en trevlig kväll..eller ja stund!!Nu är man hemma på torpet igen och sitter här framför denna burken och väntar på att man ska bli trött så denna dagen kan va över!!!


Imorgon händer det nog inte så mycket..men på söndag så ska vi på konfirmation för Jens lillebror i DK..vilket jag inte alls ser fram emot då jag är stört förkyld och febrig..jaja..vi ser hur det blir!!


Hoppas ni har en trevlig kväll!!


Kram 

Tänker tillbaka..

Sitter och tittar på idol och just nu precis så spelades vår bröllops låt..och jag fick en rysning genom kroppen...♥






Kraaam med massa kärlek!!

Oooohhhhh yes!!!!

Jag fullkomligt älskar Greys Anatomy..mitt absoluta missa inte program!!!

Och här får ni en sneak peak på vad som komma skall =)






Åååhhh vad jag längtar!!!

Det går bra nu..

Mitt lite smått deprimerande inlägg och alla tankar jag hade där känns faktiskt lite bättre..alla barn är olika och mitt barns charm är att hon är som just hon är..jag är stolt och glad över henne =)


Inskolningen med Lilia går finfint..hon bryr sig inte det minsta om mig och går runt med dom andra barnen och studerar vad dom gör..hon har idag medverkat på gymnastiken för första gången och sprang rundor i sporthallen och dansade när vi gymnastiserade..hon pratar som om hon känner alla och surar om någon tar i henne när hon inte vill de!!Imorgon ska jag lämna henne själv där för första gången...oj,oj,oj...nädå det kommer gå bra..jag litar på Linda totalt!!Jag ska till tandläkaren med Lærke och under den stunden ska hon va där själv..så det blir inte så länge men ändock!!

Nu sitter jag och väntar på en tvättmaskin,ett barn som ska vakna och en man som ska komma hem =)


Kram

ååhhhh...






"This Years Love"

This years love had better last
Heaven knows it's high time
And I've been waiting on my own too long
But when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget
How my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like you can't go on

Turning circles when time again
It cuts like a knife oh yeah
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
Than sweet sweet lies
Before I open up my arms and fall
Losing all control
Every dream inside my soul
And when you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet

This years love had better last
This years love had better last

So whose to worry
If our hearts get torn
When that hurt gets thrown
Don't you know this life goes on
And won't you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet

This years love had better last
This years love had better last
This years love had better last
This years love had better last



...Lærke..

Min Lærke...hon är världens finaste unge..får höra ofta att hon är väluppfostrad och säger Jatack och nejtack..och är snäll,hjälpsam och duktig!!!Jag är jätteglad för att andra uppfattar henne som en trevlig 4 åring..superglad är jag!!!!

MEN...hemma hos mig beter hon sig inte så och jag har svårt för att förklara och få andra att förstå att jag är orolig och besviken,arg,ledsen och känner mig som en usel mamma..för ingen annan ser det jag ser..jag mår dåligt och vet inte hur jag ska få andra att förstå...idag gjorde jag ett försök!!Jag fick en tid till BVC hos en läkare och förklarade min oro..inte att jag var en dålig mamma,men att hon inte känns ok..på något sätt!!Har haft många oroliga tankar i huvudet..alla möjliga sjukdomar har dykt upp i mitt huvud om än det ena och än det andra..jag förklarade hur jag kände och hur hon uppför sig...och frågade om det verkligen var så här det skulle vara??!!!Men jovistt jag kände mig dum och nästan klassad som idiot..för hon var ju 4 år och testade ju såklart sina gränser..så mycket förstår jag och självklart måset hon testa och bli självständig..läkaren tog mig inte på de allvaret jag ville..hon skickade mig vidare till en barnpsykolog och tyckte det skulle hjälpa..så nu sitter jag här med telefon numret till en  psykolog....

jag vet att   alla barn är olika och att jag fått en utmaning..men denna utmaningen behöver jag hjälp med..detta klarar inte jag själv..såå ja,jag ska ringa barnpsykologen och faktiskt be om hjälp..varför gör man inte sånt här innan man gått ner sig i skorna??Jag tror säkerligen att jag kommer få hjälp,tips och råd av barnpsykologen men  tror mig redan veta vad jag behöver göra...jag har varit med mina barn konstant i ca 10 veckor..Lærke har haft semester och Lilia har ju inte haft dagisplats..såå dels att vi umgåtts för mycke,är för lika och att jag måste tuffa till mig i uppfostran..vara mer konsekvent..för de är jag inte..och jag vet det själv..jag är för snäll när jag inte ska vara det och låter henne ofta få sin vilja igenom..mutor kör jag hårt med och likaså bestraffning genom att gå in på rummet och ta ifrån henne leksaker..jag vet mycket jag behöver ändra på..men vill gärna höra det från en "riktig"...alla är inte perfekta,men alla är lika mycket värda!!
Jag vill ju hennes bästa och medger då att jag behöver hjälp..jag vill att hon ska ha många kompisar,pojkvänner,och vara omtyckt av många..även när hon blir stor..och det är ju faktiskt jag som bestämmer hur hennes uppfostran ska vara..den ska vara rolig och hon ska få lov att vara barn..men jag vill också att hon ska ha kött på benen,våga ta för sig men också visa sin mjuka sida...fast det kanske bara är min "dröm"..


En sak är iaf säker...JAG ÄLSKAR MIN LÆRKE!!!!!









Lite jobbigt inlägg kanske att läsa..men vad är inte en blogg till för om inte "prata" av sig...ni som har barn vet hur jobbigt det kan vara och hur värdelös som mamma man kan känna sig!!!Men man får väl blicka framåt..eller hur?!Det värsta är inte över på länge...vet ju bara hur mina föräldrar har det med oss...eller förlåt mig kanske =)


Nu ska jag se Idol och skratta lite grann..det kanske hjälper mig till ny inspiration till ett gladare inlägg nästa gång...ha en trevlig kväll!!!


Kram

Sköna söndag...

Vad jag har slappat idag..och guuud så skönt jag haft det!!Fick sovmorgon idag av min man..igen..haha alla tycker såå synd om honom men inte jag..jag behöver min sovmorgon annars blir jag som en bitch heeela dagen..han fixar det med att gå upp tidigt och ändå vara människa hela dagen =)
Men dom som tycker synd om honom gör det av helt fel anledningar..dom hör bara att jag fått sovmorgon..och visst är det jätte snällt av honom..MEN vem är det som fixar ALLt med barnen och hemmet OCH har maten på bordet VARJE dag han kommer hem????Joooo JAG...anledningen till STORA bokstäver är att det måste gå in ordentligt =) Haha..jag är super nöjd med att gå hemma och vill absolut inte tillbaka till mitt jobb..jag fullkomligt älskar att gå hemma och ta hand om mina barn!!!

Ii förmiddags ringde jag till min mamma och pappa för vi hade halvt om halvt bestämt att vi skulle käka tillsammans idag..såå vi gick ner till byn och handlade all mat + så att vi kunde göra äpplekaka till efterätt..vi gick hem till oss för att laga maten..känns som att de är lättast med barnen och alla deras saker =) Vi lagade flæskesteg med potatis och brun sås..det är sååå gott!!Och äpplekakan till efterätt med en kopp kaffe..mmm!!!

Nu ikväll har vi haft ett styck väldigt trött barn och ett styck väldigt trotsigt barn..som dessutom inte sover ännu utan sitter i sin säng och säger:aldrig livet jag lägger mig..och mamma är en bajskorv.. jaja de kan jag stå ut med =)

Nu sitter jag framför två styck burkar och ska kolla fejjan samtidigt som jag ska se ensam mamma söker..känns som om jag ska ha något gott att dricka nu me..

Sen väntar duschen och en mysig säng på mig..jag önskar er alla en fortsatt skön söndag!!!


Kram 

Tur jag har dig..

TACK så hemsk mycke för du fixat min blogg såå fin...de e tur du finns och kan fixa och trixa till mig!! 


Idag har det visst blivit söndag..och jag hoppas verkligen att det inte kommer fler hemska besked idag..igår blev det lite för mycket för mig..jag kände så med båda familjerna..och gick och tänkte hela dagen!!!Jag till och med gick in till barnen inna jag gick och la mig..bara för att få lov att ta på dom och viska hur mycket jag älskar dom..



Idag har vi inget planerat..mer än att jag ska ner och handla lite som vi behöver ha hem..måste nog handla lite blöjer..för imorgon börjar ju inskolningen på Lilia..fyyyy..men iaf då måste det finnas blöjer hos Linda!!Ska även smälla in lite tvätt som ligger över golvet där uppe!!!Jag är ju inte så jätte duktig på att använda tvättkorgar..det är liksom lättare att lägga det på golvet =) haha!!

Vi får väl masa oss ut en stund också..hela familjen kanske kan gå en runda..ja om vi orkar..annars så står kingen redo för en tur =)


Hoppas ni får en bra dag..tänder ett ljus även idag för dom anhöriga♥




Kram 

Fin va :)..??

Nu har storasyster AnnSofie varit här & fixat & trixat. Hoppas du blev nöjd Emelie.. Ring mig imorgon :)..

Kramisar ♥



Den orörda lördagen blev till sorgens dag....

Amanda en ung tjej med hela livet framför sig och Lilly,maka,mor,farmor och gammelfarmor..har lämnat våran jord..sänder 1000 styrkekramar och tänder ljus för er och era anhöriga som sörjer er djupt!

♥♥♥♥



       
                                                          

Vila i frid...

Tänk att ett liv kan släckas såå fort..inte för att jag kände henne eller ens hade pratat med henne..men när man vet vilka föräldrarna är och någon annan som känner dom sörjer..ja då blir man berörd själv!!Jag tänker förståss:tänk om det varit mitt barn??vad hade jag gjort??hur hade jag känt??och hur kunde detta hända just mig??..jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva det dom känner just nu..men mina tankar går idag till Amanda och hennes familj..17 år gammal och hela livet framför sig...Vila i frid ♥♥♥


Orörd lördag...

Igår hade vi jätte trevligt hos våra vänner..vi åt och drack gott och kollade sedan idol..bara de att jag var svinigt trött..mina ögonlock började hänga strax efter idol slutat..så vi gick fatiskt hem till 22 tiden..såå skönt att krypa ner i sängen och bara slockna =)
Idag ville barnen vakna tidigt..IGEN..Jens gick upp vid halv 7 och jag fick sova till 8..men skulle nog behövt en timme till!!
Jag skulle ju städa idag eftersom jag inte fick tid till de igår riktig..men ååhh va jag inte känner för de..ja renbädda måste jag göra men allt annat som va planerat skiter jag nog i..varför inte bara slappa och ta de lugnt??man behöver de ibland jue =)


Måste även ta tillfället i akt att gratulera AnnSofie och Tove till deras FörAlltid♥ läs gärna hennes blogg www.annsofielina.blogg.se


Kram

Slänger väl in ett till då..

Ja ibland känner man för det och ibland inte..tur de e mitt eget val om jag vill blogga eller ej =)

Jag har barn till salu..någon intresserad??!!ÅÅåååhhhh skulle väl kunna..nä inte skada mina barn..men bara trycka på paus..spola fram och stoppa skulle behövas idag..BÅDA två har varit så painiga som det bara går att vara..usch för att va mamma just idag..jag som skulle städa,plocka undan och vara allmänt duktig idag..nähä..va har jag gjort??Jooo åtminstonde har jag lyckats städa köket,dammsugit och plockat undan..joo en maskin med tvätt har ckså lyckats bli klar!!!
Nu har jag "lurat" Lærke..nä mutat va nog bättre..joo om hon leker fint på sitt rum en stund så ska hon få en glass sååå jag kan få lite lugn och ro...och vad gjorde jag då??joo satte mig här..bra karaktär..näe men skit samma..får ta ett tag imorgon när Jens e hemma ist..+att jag kan renbädda då me!!

Nu får han gärna komma..har inte lyckats ta mig ner till byn heller,men va gör de...jag får ta kingen sen ner till byn och handla de jag skulle..för sen ska vi hem till ett par vänner och käka och spela Wii..ja en och annan cider slinker nog ner också =)

Men hör gärna av er om ni vill ha barnen..högstbjudande gäller =)


Kram

...kg

Ja nu har jag hört från 3st att jag blivit smal och någon har till och med sagt att jag blivit mager??!!de e ju synd o säga..men idag var jag bara tvungen att ställa mig på vågen för att kunna slå dom på näsan om dom sa det igen...men oj..ja liiite smalare har jag blivit för vågen visade faktiskt på -4kg..en hallå ja..hur har detta gått till??
Jag är världens sämsta på att äta nyttigt..godis,pizza och burgare älskar jag ju..och jag små äter hela tiden..har socker i mitt kaffe och tro mig det slinker ner en hel del kaffe under dagarna..såå ja,jag har ingen aning!!!Men är ju självklart glad..nu är jag snart där jag vill vara..och de utan ansträngning..haha!!bara 3 kg..men om de blir lika lätt vet man ju inte.. =)

Idag har jag ringt till vår felanmälan då jag igår tyckte mig höra möss på vinden..fyyy...men dom sa att det lika gärna kunde vara en fågel so lyckats ta sig in..jaja på måndag skulle dom nog komma iaf..vill inte precis ligga och lyssna på kraffs och pip när jag går o lägger mig om kvällarna!!

Mina barn var upe med tuppen idag igen..hoppas bara dom sover bättre imorgon och på söndag så man kan få vila upp sig lite..för sen på måndag så  börjar  Lilia sin inskolning..usch inget jag ser fram emot..hon e ju sååå liten =)

Annars har jag hunnit med lite undanplock och ska strax sätta igång en maskin tvätt och sen ska jag dansa med dammsugaren och ha discoo med barnen...efter lunch tar vi nog och går ut en runda på någon lekplats =)

Fredag...mysa ikväll..kanske äta middag med ett par vänner!!??


Kram

Detta..

det fick mig verkligen att vika mig av skratt..Hahahahahaha




Blir så trött....

Tar historien aldrig slut undrar jag?????Jag är snart 27 år gammal men problem man hade när man var 14 tycks finnas även nu...jag är så trött på lilla Vellinge där alla känner alla och det snackas till höger och vänster...ja jag fick ju byta lösen då det läckt ut till personer som inte har ett dugg att göra med mitt eller min familjs liv att göra!!!!Och det jag har skrivit verkar ha varit topp samtals ämnen under deras små fikor... =) jo förvisso kanske jag inte skulle bytt utan bara låtit saken vara..eller något som varit ball..skrivit ett blogginlägg tillängnat "dom där" så dom liksom visste att jag visste att dom hade lösen...men nä..känns lite för omoget för min smak..men vi är ju på den nivån nu känns det som!!!
Dessutom blev jag borttagen på fejjan utav en nu..ehh vi har bara varit ovänner i 3 mån...varför nu kan man undra???
Ja lösen e bytt..nu återgår jag till mitt liv och hoppas inte på fler sådana här avbrott =)



Vi har nyss ätit middag lagad av herren i huset..fick  ju varit på Limhamn i dag och byggt nagler..jättefina är dom..kanske liiite för långa men det tyckte jag inte när jag var där...då hade jag klart inte provat att byta blöjor och borsta tänder på barn och dylikt =) Men det var bara att komma tillbaka o jag kände så..Jens?!satte upp en ny tid till mig så jag kunde fylla på dom om 3 veckor dessutom så beställde han fotmassage med peeling och pedikyr...oj,oj,oj..ja jag blev ju såklart glad..alltid skönt att bli ompysslad =)


Så nu sitter jag här och vill egentligen ut och gå en lång runda..men har jag orken??Vi fålla se..


Kram 

07.56

Och jag har varit uppe tidigare än tuppen idag me..hunden blev lämnad och ligger nu ute i hallen på klinkersen och sover..
Barnen är påklädda och jag är påklädd så nu sitter vi bara och väntar ut tiden tills det är dags att gå till dagmamman..Jens är hemma idag då han ska på en massa tester på sjukhuset idag..ja dom här eksemen..dom har blivit mycket bättre sen han började på ljusbehandling men dom är ändå inte 100%!! Så när han sticker dit där i några timmar så går vi upp till Catarina idag me =) skönt att bara sitta o snacka jue =)
Vid 12 kommer Sandra och Freja och hälsar på och går sedan med mig och lämnar igen hunden vid 13.00..sen får vi se vem som hämtar stora tjeje...

Min dag..vad gör ni andra??

Kram

Skönt!!

Idag har varit en bra dag i mitt tycke iaf..fick ju börja med att stiga upp snortidigt då min arbetskamrat skulle komma kl 06.20 och lämna sin hund Eddie som jag skulle passa idag..han e såå otroligt söt och duktig!!Han är en golden och dom har jag lite förkärlek till =) Han fick sig en ordentlig promenad då jag skulle gå och lämna Lærke till dagmamman..oj så trött han var när vi kom tillbaka på mitt område igen!!
Jag hade sällskap med en annan tjej och vi stannade för att prata en stund och då däckade Eddie mitt på gräset..söta han!!

Jag och sällskapet fick en mycket trevlig pratstund och redde ut ett och annat som legat och grott i 3 månader och nu känns det otroligt skönt..jag säger som hon gjorde jag är vuxen..jag har inga ovänner!!!Och jag är glad för att vi går vidare..för hon är ju en fenomenalt snäll människa och vill alla gott...det vet jag nu..men DÅ visste jag inte riktigt var vi var!! Så tack för idag....

Men dom andra..ja dom kan fortfarande bli väck!!!Palla...

Dagen idag har spenderats hemma hos Catarina och hennes vovvsingar..ja mest har vi suttit på balkongen och snackat..bara slappat!!Hon var vänlig nog att passa Lilia så jag kunde gå och lämna Eddie..sen tog jag hennes cykel hem..skulle ju på ytterligare en promenad sen då lærke skulle hämtas...många promenade här..vem behöver ett gym kort??!!Och dessutom nu när man har en liten som verkligen inte är stilla en sekund..jagar ju henne dagarna i ända..så motion får jag iaf!! =)


Jenny smsa innan och frågade om jag ville vara nagelmodell imorgon..om jag vill??..självklart!!Dessutom va det gratis..så varför tveka..så kl 15.30 ska jag vara inne på Limhamn och fixa nagler...gött..e så trött på att jag biter hela tiden så jag tror nog att detta är lösningen...en gång till!!!Jag slutade nämnligen att bita på naglerna när jag skulle få Lærke 05 och höll dom skit fina rent ut sagt...men när jag blev gravid med Lilia så fick jag B12 brist och blev orolig i kroppen vilket resulterade i att jag började bita igen...attans också..och nu har jag inte kunnat sluta!!
Men de ska jag nu..hahaha...hoppas jag!!=)

Nu ska jag lägga 2st barn och sen ska jag in i duschen och raka benen..intressant info?!

Kram

Ååhh va fin låt..











Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...
stay....



Energi..??

Åååhh orkar verkligen inte mycket nu för tiden..känns som att min kropp står på stand by..visst jag träffar lite vänner och busar medbarnen och tar hand om hemmet..men jag då???När ska jag vara jag??
Hade velat gå ut någon kväll och skaka rumpan..men det känns inte som ett bra läge att göra de..nä jag får nog först börja jobba och komma in i det..det blir ju lite att ta in eftersom jag inte varit där sen april 2008..oj så länge sen??Jo men det blir det..jag var ju sjukskriven under min graviditet och sen kom sparven i augusti samma år!!Va tiden går..kan vi stanna en stund kanske?!

Sen förra inlägget så har vi hunnit  ha kalas med nattgäster,jag har träffat Jenny och Catarina och sen allt annat man gör som man inte kommer ihåg!! =) ja ibland är minnet som en guldfisk!!

Men idag har jag iaf hunnit med att lämna Lærke till Linda och varit inom affären och handlat lite mat till ikväll...
Idag tänkte jag fixa till köttfärsröra med vitkål i pitabrödjag,jag gav Jenny lite recept när hon var här..hon hade ju tänkt sig att gå ner några kilo och skulle prova samma recept ikväll!!Så då hoppas jag att hon tycker om de..

En liten uppdatering..men ändock =)

Ha en bra dag!!


Kram

Dagen...

Ja dagen började inte riktigt som jag ville..snoozade nämnligen tills kl var 7.30..och då fick det bli ett jäkla tempo...Lærke skulle ju till dagmamman efter 8 veckors semster..haha..ja fort gick det och vi kom iväg!!Lærke hade bestämt dagen innan att hon ville att mamma skulle cykla henne dit och det tyckte jag var bra..ska ju börja traska fram och tillbaka alldeles snart när Lilia med ska börja =)
Jag och Jens hämtade Lærke kl 14.00 som vanligt och hade naturligtvis Lilia med..hon måste ju börja vänja sig vid fler barn och ta för sig..så vi ställde henne på marken hemma hos Immi och hon drog..haha hon kikade efter oss ett par gånger men annars så traska hon rundor som om inget..hon lät alla prata med henne och hjälpa henne när hon stöp i singlen..inte det lättaste att gå i singel men hon fixa det relativt bra ändå!!Efter ca en halvtimme körde vi..och då överraskade vi Lærke med att vi skulle köra och bada hemma hos min morbror och moster...det älskar hon..vi badade i ca 1½ timme sen orkade vi inte mer..vi var ju sååå hungriga!!
Inom Willys och handlade lite mat och blöjor och sen hem i rasande takt och lagade spagetti och köttfärssås..mmm  va det blev gott!!
Nu sitter Lærke här bredvis mig och håller på att prata sönder öronen på mig om vad som ska hända imorgon..det är dags för gympa med dagmammorna OCH kyrkans barntimme...som hon längtat efter detta!!!
Nu skriker Lilia lungerna sönder och samman där uppe...hon har bestämt sig för att INTE sova ikväll!!!


Vi hörs!!


Kram

RSS 2.0