30/12...

Oj,oj,oj..vart ska man börja??



Måååste iaf visa den absolut finaste julklappen jag fick..detta kan man kalla vänskap och jag är super glad över att du finns i mitt liv ♥♥♥ TACK!






Vi har iaf hunnit med att sticka in på IKEA och handlat upp hälften av våra presentkort..så nu har vi fått finare i vårt hem..tycker det är så kul att både jag och Jens är intresserade av att förnya oss och pilla med olika saker i hemmet..dessutom kommer min man med ganska bra ideér ibland =)
På IKEA köpte vi ramar,hylla,knoppar och lite ljus..varför får man alltid ljus med sig hem??? Så nu har vi äntligen fått upp bilderna på våra fina flickor.. 



Lite bilder av vårt hem..







Ovanvåningen..



Den fina asken har jag fått av Jens farmor..





Jag har klippt min dotters lugg..så här fin blev hon...







Jul,jul strålande jul...

Ist för att skriva en massa så kommer det bilder som själv får berätta..



Julaftonsmorgon...och där låg en massa paketer under granen..Lærke gillade det skarpt och ställde mer än gärna upp på foto!!



Lilia alldeles nyvaken med vällingflaskan i högsta hugg =)



Jultomten hade dessutom gömt paket som Lærke letade upp ganska så snabbt..



Det tog liiiite längre tid för Lilia..




Men nu är det hittat..



Lærke fick Pippi Långstrump pärlor..



och Lilia fick en mjuk söt docka..



Min FINA..i sin nyinköpta klänning från mormor och morfar..




Ta ett foto när jag snurrar mamma..



Hemma hos Annelie och Claes..



Lilia busar med Morbror Claes..



Claes hade fixat bordsplacering =) Det var dom mest smickrande foto man någonsin kunde tänka sig..haha!!



Jag dådå..snyggt va??!!



Herr Krogh..



Och klart Pappa..Hahaha!!




Annelie hade som vanligt dukat och gjort fint..



Claes,Mormor,Pappa och Annelie..



Lilia lyckades på något sätt få 3st vuxna karlar att sätta sig i trappan =)



Jens och Lærke pysslar lite..



Lilia och mormor busar med ?!Snapsflaska!? Haha..



Mormor..vill du också ha??



I väntan på tomten..







Nuuuu kommer han..



Han hade rest jääättelångt och var säkert 500 år gammal..



Duktiga tjejen tog tomten i handen varje gång hon fick en paket!!




Detta var vår julafton..hoppas i med haft en god jul!!


Kramar

Lovely väder..

Åååhhh så mysigt det är nu med all snö..för min del får det gärna komma mycket mer =) Vi har varit ute så mycket vi kunnat och njutit..Barnen har åkt pulka och lattjat rundor i snön!!Myyys..




En som längtade ut...






















Idag har vi haft kalas för min älskade man..det blev ett snabbt planerat kalas..men ack så trevligt!!















Kramar

Snö...

Syster och Tove kom ner en snabbis innan dom skulle vidare dagen efter till Egypten...vilka lyxlirare..men det är dom väl värda..Annsofie kämpar och står i alltid där hemma!!
Men iaf så kom dom till oss för att äta Jens hemmalagade pizza och för att kunna umgås med Lærke och Lilia..såå Annsofie lurade i Lærke att grisen som står under vår gran kunde flyga och helt plötsligt när vi hade ätit så hade den där grisen varit iväg hos tomten och hämtat julklappar =)

Här kommer dom in och är myyycket förvånade över vad som ligger under granen =)



Moster ligger på golvet..



Jätte konstigt att där är paket..



Lærke öppnar..



Hmm..vad kan det vara??



Nuuu ser hon nääästan vad det är..



Jaaaa en egen rid hjälm..tror ni hennes moster vill att hon ska bli hästtokig eller??..



Och så fick Lærke presentkort på rid lektioner..haha..mormor åkte på att följa med..hon vet ju att jag inte jätte gärna vistas i ett stall =)



Lilia fick med paketer..byxor och böcker..glömde dock att fota..



Mys med morfar som vanligt!!







Vi har fått upp våra fina väggord..








Och dagen igår och idag har spenderats ute i snön...vi har myyst riktigt mycket och båda barnen har varit alldeles underbara..

Kan vi gå nu???






















Nu sitter jag ensam då mannen och han kompis är iväg och kollar bio..än så länge har jag haft fullt upp med att tvätta och storstäda badrum..nu ger jag upp och ska se om det visas någon bra film på tv!!


Kramar

.....

Min data är i paj..så jag har inte kunnat blogga på dom senaste dagarna =( Och jag har heller inte direkt tid nu då både tvättmaskin och diskmaskin går på högvarv här hemma!!
Just nu får jag snällt fråga min kära man om jag får låna hans data..och ni vet det är lite si och så med den biten...han sitter nämnligen gärna här själv och hökar!!

Nu har jag äntligen gått på min efterlängtade jul ledighet..sååå skönt!!Den sista tiden har jag nästan jobbat ihjäl mig..det värsta är att det är mitt eget fel!!Jag är för hjälpsam och vill fixa och dona..det känns ju bra i kropp och själ när man får höra tt man är snäll och omtänksam..men ibland blir det för bra i hjärnkontoret =)

Idag var då min första lediga dag och jag fick snällt och vänligt stiga upp kl 06.00 då lilla tjolantan Lilia valde att slå upp ögonen...det var inte positivt..hon somnade inte förrens kl 23.30 inatt efter skrik,skrik och mycket mer skrik!!Men vi vet iaf varför..en tand hade tittat fram och det kan inte va skönt!!Hon fick ligga mellan oss inatt..och det var inte skönt det heller..för oss!!

Lærke blev vild och lycklig då hon såg att det var snö utanför fönstrena imorse...hon skulle ut direkt..så kl 9 begav vi oss ner till byn för att fixa maten till ikväll och leka lite i snön!!Hon var så lycklig..
Jag tyckte dock att det var för kallt och föreslog att vi skulle gå hem till Catarina och leka lite..det gjorde vi!!Såå hela förmiddagen har vi varit hos dom, och vi har haft lika trevligt som vanligt!!
Lærke ville stanna kvar då jag tyckte vi skulle gå hem,men hon fick bli kvar själv..Catarina tyckte det skulle vara trevligt så kunde hon ju stanna och äta middag med dom också!!
Så nu har jag varit hemma ett par timmar och hunnit med att städa ur garderoberna där uppe,rensat bland barnens kläder,tvättat en maskin tvätt,diskat en maskin med disk och rensat ut mer som ska kastas och lite som ska upp på vinden!!


Nu hade jag tänkt att mysa med min lilla Lilia innan hon går i taket för att jag sitter ner för länge =)

Kramar

Pysseldag i bilder..



Precis kommit fram..







Caroline och Lærke smaskar på sina godispåsar..
 




Lilia hoppar och leker i soffan..




Alla vi!!Jens,Charlotte,Micki,Christian,Casper,Emil,Lilia och Camilla...




Pepparkakshuset..





Klipps och klistras..




Pyssel koncentration hos Charlotte och Micki..





Tjejerna hjälps åt att pynta pepparkaks huset..




Duktiga fina du..










Lilia ville också pyssla..





Jens masterpiece =)




Och mitt masterpiece =)




Såhär kul och trevligt har vi haft det idag..Lærke helt slut och somnade på vägen hem!!






Kramar



















Färdig drömt för denna gången...

Min syster tyckte jag skulle haft drömt färdigt så det får jag väl ha gjort nu då..

Då ska vi se vad jag pysslat med sen sist då...hmm??!!Joooo jag och mina föräldrar stack in till stan..dom skulle fixa lite julklappar och så även jag!!Vi körde in till EKOhallen och gick i den leksaksaffären som ligger där!!Och hoppsan..dom hade 20% på alla varor i hela butiken..så då gick det mycket lättare att handla!Jag fick köpt allt jag skulle + lite till...som vanligt!!
Efter en liten mindre plånbok så fortsatte färden till Jägersro center för att käka lite..men en sak undrar jag??Varför har man ett service yrke när man är sur och oengagerad???Tjejen som stod på pølsemannen tittade knappt på oss när vi beställde hon log inte en gång och sa knappt mer än vad hon var tvungen till!!Inte att hon behövde vara över trevlig..nej..men artig och service minded!!Jaja..
Jag och mamma styrde kosan mot Lindex för att fynda lite kläder till Lilia..tror ni jag hittade????Nääää..såå trist när hon är i stort behov utav nya tröjor och byxor!!
Vi fortsatte till H&M och jag fick handlat mjukisbyxa och 2st tröjor..lite dagmamme kläder..bara det att Lilia är en riktig spena..så byxorna var alldeles för stora i midjan men passade i benen..
Och smart som jag var så åkte lapparna..och ligger nu ute i dom stora soptunnorna på gården..

Vi stack inom Willys med på vägen för att handla blöjor..det gäller att passa på när man får rabatt checkar hem!!
Vid 20.30 var jag hemma och då sov båda barnen som små änglar i sina sängar..

Fredagen jobbade jag..men kompade ut tidigare eftersom dom satt in en vikarie från klockan 13.00 och jag skulle sluta kl 15.00 egentligen..men nu fick jag komma hem tidigare och få träffa barnen en längre stund än tänkt!!

Jag och Jens hade bestämt att vi skulle ha gran i år även om Lilia är lite liten för att förstå att det är prydnad och ingen leksak!! =) Så Jens stack inom och köpte en gran på vägen hem..en jättefin Kungsgran..
Vi åt fondue till middag med diverse tillbehör och blev mer än mätta..
Efter maten så klädde vi granen..den blev supersnygg =) Alla barnens egenhändigt tillverkade pynt hänger där så fint nu..tomtar,änglar och en och annan gris!!









Idag har vi haft julfest hos Kristina och Micke..vi hade köpt julklappar till barnen och alla tog med något gott att dricka och äta,lussebullar,julmust,glögg,pepparkakor och riktigt smarriga ischoklad..med vit choklad!!Det du Annsofie =)
Barnen lekte fint med varandra..ja ett och annat små gnabb var det ju men inget vi inte överlever..Vi vuxna snackade som vanligt..och hade det jätte trevligt!!

Jens stack iväg och skulle köra min morbror och moster till en fest och barnen och jag stannade kvar!!Efter en stund så vick även vi gå hem och börja på maten..vi tog resterna från igår..gott!!!

Nu ligger vi här i vår nya soffa som vi fick idag =)







Och en bild på lilla sparven!!





Kramar


Drömmer mig bort..

Kände mig uttråkad och tråkig..så jag googlade paradis...hit vill jag gärna..


                                  


         


             



Hej o håååå

Hur kan man vara så här trött..förstår inte..sover ju som jag ska om nätterna..måste bero på vädret =) Nu vill jag ha sommar igen..fats det känns ju inte som om det är så länge tills det är det igen..tiden springer ifrån mig och det känns som om jag är i sista minuten med allt jag ska gör!!Att stå kl 22 om kvällarna och vika tvätt och hänga tvätt känns inte riktigt ok!!
Men..efter regn kommer solsken =)

Dagen har spenderats på jobb..med diverse göromål..vi tog en omgång till med bakning idag..herre jisses vad vi bakade..massa kanelsnäckor och vete längder..Evelina var en riktig hejjare på att fläta bröd =) Jag gillar skarpt att jobba med henne..då händer det lite roligare saker..tex som att vi bakade idag..andra gånger har vi pyntat till påsk,jul och gjort det sommrigt på avdelningen!!
Imorgon vet jag inte riktigt vem jag ska jobba med..en av våra arbetskamrater i vårt team har nämnligen blivit sjukskriven till den 18 december och då innebär det att där är vikarier insatta....

Idag när jag stod på jobb så ringde telefonen..kände dock inte igen nummert men jag svarade..det var från ett jobb jag sökt inne i Malmö som gruppledare på en demens enhet och jag blev över lycklig!!Jag sa att jag var upptage och hon bad mig ringa när jag kommit hem!!Därför var det en något stressad mamma som kom och hämtade sina barn på julfest idag!! Och när jag kom till julfesten så skulle ju barnen sjunga..jätte duktiga var dom..ja alla utom Lilia stod iaf där framme och sjöng tipp,tapp =)
Men iaf så ringde jag upp henne när jag kommit hem och vi fått lugnat ner oss lite grann!!Hon frågade vilken av tjänsterna jag sökt och jag berättade..jaha sa hon:Ett graviditets vik..NEJ sa jag..herregud jag går väl inte från en fast tjänst till ett vikariat..nej,nej,nej!!Så det blev inget med det helt enkelt!!Nu siktar jag in mig på dom andra tjänsterna jag sökt och hoppas på det bästa!!

Ikväll blir det Greys..eller blir det de??Det var kanske det sista avsnittet förra veckan??Ja annars blir det något annat skit som visas på tv..och lite daim glass till..för det blev jag vrål sugen på nu!!

På återseende!!


Kraaamar

Ångrar..

Ja..att jag inte njöt riktigt mycket av min lediga dag igår..hade jag bara vetat hur det skulle bli på jobb idag så hade jag nog gjort de!!Jobbade iaf med en av mina bästa arbetskamrater idag..vi har bakat kanelsnäckor och haft det trevligt..det är vi igen imorgon så jag tror att vi tar en ny omgång bak imorgon =)
Det fick iaf bli så idag att jag stannade över och fick gå in på annan avdelning..kl 16.30 skulle jag jobba till men ambuleringen kom in tidigare så jag kunde gå iaf kl 16.00..och det var skönt kan ni tro..jag var heeelt mör i kroppen och sitter just i detta nu och håller på att somna..men jag har lite sysslor kvar att göra innan jag kryper ner...
Tex så ska jag stryka flickornas lucia linne och fixa med tvätten..hushållsbiträde är mitt andra namn!!

Igår iaf så var jag ju hemma på morgonen och myste med flickorna...vi bakade ju pepparkakor!!Haha..hur man kan misslyckas med det är för mig en gåta..men god smak hade dom iaf =)



Förberedelser...allt ska vara på bordet innan vi börjar..det var dock lite svårt att låta bli att röra!!



Lilia har tagit plats i sin stol och ska hjälpa till =)¨



Se vad jag kan mamma...fina,fina tjejen!!



Detta kort togs preeecis innan ett mega utbrott..hon skulle minsann också leka med deg och helst trycka in det i munnen..ja det fick hon ju naturligtvis också..man kan ju inte låta bli..sååå gott!!



Koncentration på hög nivå!!



Nu i detta skedet ville jag bara att allt skulle vara klart...det värsta är städningen efteråt!!



Ja men så illa blev det kanske inte ändå..haha..smaken är iaf där!!

Efter pepparkaks bakningen så stack vi till Catarina och snackade lite..men när klockan började närma sig 16 så skickade jag sms till Jens och bad honom ta med sig Mc donalds mat med sig hem..men se det tyckte inte han att vi skulle göra!!!Nä in i bilen allihopa och iväg till entre i stan.. =)
Ja vi fick ju fixat lite julklappar så iden var ju inte så dum ändå..och så åt vi ännu godare än mc donalds..pizza och grillad kycklingfile med världens godaste vitlöks sås..mmm!!

Inna på dagen så hade jag och Catarina pratat strunt..och då brukar ju alltid vikten komma på tal..hon är inte nöjd på sitt sätt och jag är inte nöjd på mitt!!Hon föreslog en promenad i rask takt..jag ville inte vara utom hus..såå vi möttes på halva vägen..löpband inne på energicenter här i Vellinge.. =)
Jag trände magen och joggade..svetten lackade duktigt och jag kände mig mer än nöjd!!Men träna är verkligen inte min grej..men ska man bli av med mage efter graviditeter så är det nog den enda utvägen =(




Idag har vi lekt tittut vid middags bordet..var är Lilia???



Men var är du då???



Tittut!!




Nu Desperate Housewifes!!


Kramar

Ledig dag..

Idag är jag ledig och det är sååå skönt!!Fick till och med sovmorgon då Lilia inte vaknade förrens kl 8..lyx kallas det =) så vi gick ner och fixade med frukost och inväntade Lärke..hon valde att sova tills kl 9..det ni!! Det händer inte så ofta..
Vi åt frukost och tittade på tv..bara slappade!!

Och nu är jag hos Catarina och snackar skit så jag ber att få återkomma ikväll..kanske till och med slänga in lite bilder på vårt misslyckade pepparkaks bak =)

Kramar

Klockan är nu 21.26..

Och jag har precis kommit från jobb..eller njaa nästan..slutade kl 21.00!!Här sitter jag i min ensamhet och njuter!!Barnen är iväg hos mormor och morfar och ska sova där inatt och Jens är iväg på firma fest..hoppas han har super trevligt för det är han värd!!
Såå nu sitter jag här och känner mig manad att städa eller nåt..fast vid närmre eftertanke så börjar det en film nu på tv som jag kan se ist!! Egentligen skulle jag iaf passat på att torka golven..alltid annars så har man antingen barn eller man hemma och dom ska ju alltid springa på ny torkat golv..

Åååhhh massa svammel!!

Vi hörs ist!!


Kramar

Avslutnings fest med jobb..

Och vi hade jätte trevligt!!Alla var glada och uppklädda när jag kom in i lokalen som min chef hyrt till oss..dom hade dukat fint och det serverades fördrink..mmm!!
Lite snacks och snack innan vi satte oss till bords..




Det bjöds på italiens buffe..med allt!!Pajer,pannacotta,ostar,italenskt bröd..ja massor med gott!!Så jag lovar att vi blev mätta..till detta intogt antingen rött eller vitt vin =)



Persson och Evelina hade smilen på!!



En del av "mitt" team..Evelina och Barbro!!



Angelica,Mia och Dianne



Fina,fina Sandra,som hade fixat så vi hade bra musik!!


Lina spexade och förgyllde kvällen =)




Evorna,Persson och Svensson



Och slutligen Ingela som sjöng och dansade..hon nästan vägrade lämna ifrån sig micken i singstar..haha!!Till slut så fick jag och Persson iaf ta ton..och fyyy vad det lät!!


Men en trevlig kväll hade vi..

Kramar 

Aldrig räcker de..

Ungen min blir aldrig nöjd..heeela dagen har ägnats åt att underhålla 4 åringen..tror ni det räcker???Nääää!!Men stunderna då hela min energi har lagts på henne då har vi haft riktigt kul..men så fort jag behövde hänga tvätten eller tömma diskmaskinen..då var det high life med lilla syster som har testat hur hög decibel hon hade på rösten!!Oj,oj,oj...men vi har hunnit med mycket skoj under dagen..



Besök utav Freja och Sandra..






Söting!!!

Vi har målat på papperstallrikar..Sandra var en riktig hejjaren på de =)



















Sen så har vi testat på trolldeg..








Lærkes fina lusse bullar!!



Inte lätt att få med hon som aldrig är still.. =)



Och slutligen..så här fina blev mina barn på deras foto från dagmamman!!








Kanske inte så bra bild kvalité på dom sista..men ni ser iaf hur fina dom är =)



Kraaamar



Kul!!!

Jag har ju egentligen många läsare..från början kunde jag ju gissa på dom flesta..men nu har jag verkligen ingen aning!!Och naturligtvis så blir jag ju glatt överraskad..men tänker också..hmm vem är ni??Och blir lite sådär osäker på vad jag ska skriva??!!Men jag håller mig till vad jag redan sitter och plitar ner..det är ju trots allt mitt liv!!
Nä idag blev det ingen pepparkaks bakning..ungarna har varit så in i vassen uttråkade idag och bara kivats heeeela låååånga dagen..eller så är det bara jag som har haft ont och inte haft något tålamod..kag har försökt att underhålla Lærke iaf..vi har klippt och klistrat en massa..och sen så klippte hon ju ut en jätte hög med saker som hon tyckte att hennes kära pappa önskade sig =) vad jag såg så var det 5 par solglas ögon och en rosa vinter jacka..snäll hon är va??!!
Men imorgon får vi nog hitta på något kul!!Har kollat runt på nätet efter pyssel som man kan göra hemma utan en massa skit..sånt är jag inte jätte glad för att lägga pengar på =) Men trolldeg tänkte jag att vi skulle ge oss in på..man kan väl göra en massa figurer med det antar jag..ja jag har alltså INGEN fantasi och det vet dom flesta som känner mig!!Jag kände mig skit stolt idag när jag kom på att vi kunde klippa och klistra..det säger väl allt!! =)

Nu är Jens iväg och handlar till mig så jag slipper gå iväg imorgon med båda kidzen..man behöver ju inte utsätta sig i onödan =)

Hoppas ni har en trevlig kväll!!


Kramar

Ja just ja..

Ni kanske är nyfikna på hur sängen ser ut som vi köpte till Lærke..men nu måset ni ha i åtanke att det inte är klart på hennes rum..jag ska ju piffa till lite med gardiner och namn och lite sånt!!
Men såhär ser det ut just nu iaf!!




Och som ni ser så är den ganska så hög så den ska sågas av ca 30 cm..och sen ska jag fixa till så att hon ska ha annat skrivbord under och linor så att hon kan hänga upp sina teckningar och halsband och lite sånt!!Till slut blir det nog skit bra!!Ja det är vad jag hoppas på iaf!!


Kraam

Hahaha!!!

Min blogg ser ju hur kulig ut som helst..och jag är verkligen inte så krävande som min kära syster säger..jag bara blir lite missnöjd någon gång emellanåt =)
Tack iaf syster för min blogg design..jag gillar den!! =) Och ja nästa gång så har jag tänkt igenom den nooooga!!Hahaha..

Inatt har jag faktiskt fått sova hela natten..ja enligt mig iaf..Jens säger att jag varit nere inatt och tänt upp hela nedanvåningen..inget jag har ngt minne av iaf..tror bestämt att fru Krogh gått i sömnen inatt!!Som det kan gå..
Nu imorse så fick jag i mig penicilin och kastade i mig någon smärtstillande till..och peppar,peppar så känns det faktiskt helt ok i munnen..har tagit ledigt från jobb imorgon då jag inte visste hur ont jag skulle ha...kommer ju ihåg förra gången jag drog ut an tand..jag hade såååå ont en hel vecka efter och kunde inte koncentrera mig på någonting..fyyy!!

Idag har jag och barnen varit iväg på julsagor i kyrkan..vi är ju lediga idag så vi mötte bara upp dagmammorna och hade sällskap den stunden!!Sen gick vi inom affären och handlade lite fika..köpte pepparkaks deg med..men tror inte att det blir gjort idag..nä idag ska jag nog städa undan lite och tvätta någon maskin med tvätt!!

Ska se om jag kan ta foto på barnen till vårt julkort =)


Kraaam

Hej!

AnnSofie här igen. Ni vet Emelies syrra. Ibland tycker jag inte om min syster alls. Näe inte ens lite. Eller okej då, lite förresten.

Den första headern var fel för Lilia var för liten & Mulle var med.
Den andra headern var fel för att Lilia var för stor.
Nu gör jag en tredje header med Lucior som hon själva har önskat & jag kan lova er att den oxå kommer att vara fel.

Är det inte konstigt vad vissa av oss kan tänka oss att offra tid på vår syster..??

Ja Emelie, det är ditt fel att jag inte är i säng än, bara så du vet. Dessutom var det du som ringde & väckte mig imorse, mmm just det.
Känner du det dåliga samvete växer nu eller? Va? Va? Va?


Nytt..

Nu har Syster Yster varit här inne & fixat med designen igen. Hoppas att du tycker om den Emelie. Säg till om det är något annat du vill ha hjälp med.

Kramisar  www.annsofielina.blogg.se ..

2258 kronor..

Ja så mycket kostade det mig idag för att dra ut min visdomstand!! Jag vaknade inatt vid 2 tiden men lyckades att somna om till kl3..då hade jag så in i vassen ont och kunde inte ligga kvar i sängen..så då gick jag upp en runda och borstade tänderna..gick ner och tog 2st panodil och sen upp i sängen och försökte att somna om!!Totalt misslyckat..jag gick upp igen och gick ut och tog ett bloss..det är väldigt lugnt i vårt område vid den tiden upptäckte jag =)
Jag la mig igen och lyckade faktiskt med att somna om..och vaknade kl 7 igen..då hade smärtan kommit tillbaka och jag svalde faktiskt 2st panodil till..
Jag ringde tandläkarna här i Vellinge men dom kunde tyvärr inte hjälpa mig med ngn tid..så det var bara att ringa dit jag brukar gå..och dom hade en tid..kl 15.30 och jag tog den direkt!!Så dagen har spenderats med skit ond tandvärk och panodil!!!
Min morfar var snäll nog och körde mig in medan min mormor passade barnen..och ett stort tack till Kristina som hämtade hem Lærke..
Jag fick komma till direkt och fick i mig lugnande..efter 30 minuter kom tandläkaren in och började att sätta sprutor..tror jag fick 5 st sprutor..jisses!!Sen började kampen!!!Han drog och slet i min stackars mun..men tanden ville inte komma ut =( Han fick då lägga ett snitt i tandköttet..men inte ens det hjälpte..då slipade han sönder bitar av tanden och till slut så började den att ge med sig!!Fyyyyy fan va obehagligt det var!!
Jag fick penicilin dubbla doser och har tagit 2st nu ikväll och sen ska jag ta sammanlagt 4 st imorgon!!Jag och piller liksom!!

Nu sitter jag och försöker få i mig en lussebulle..och det går sådär!!Jag har lyckats att få i mig ett glas med saft..då drucken med sugrör..lite kalas känsla helt enkelt!! =)






                                                          
  




RSS 2.0