Sooool...

Men inte idag..lite besviken där faktiskt..för när man är ledig så hade det varit kanon om man kunde fått fint väder!!

Vi har inte gjort ett endaste dugg än så länge idag..Lilia hade feber inatt och fick komma in till oss och sova..efter lite alvedon och mys så slocknade det lilla livet mellan oss!!
Tror att kindtänderna är på gång..mycket sagel också och det hör inte till vanligheterna!!Gnällig och trött..så nu sover hon utan mat i magen..
Får fixa lite lunch till henne och Lærke tills hon vaknar!!

Om ett tag kommer Vera,Annie och Kalle hit för att leka av sig lite..ska bli trevligt!!Och efter att gubbarna slutat så blir det grillade hamburgare m. pommes...
Och efter det så beger vi oss på Me and I party hos Lotta..vilket verkligen ska bli kul..jag har aldrig varit hemma hos dom och är väldigt nyfiken då dom har renoverat och haft sig =)

Imorgon kommer AnnSofie..och jag jobbar naturligtvis kväll..så jag kan inte träffa dom förrens på onsdag efter jobb =( Men kul ska det bli...saknar mina älsklings ungar en hel massa!!


Kram på er!! 

Lördag-Söndag..

Fredagen gick snabbt på jobb och vips så var jag hemma..det beror helt på vem som jobbar ens pass!!Denna helgen hade jag turen att få några av mina bästa arbetskollegor!!

Lördagen så var det jobb..dagpasset..och mamma var snäll nog att ta med Lærke på gympan..och ska jag vara ärlig så tror jag inte att mamma alls har ont av det =) Hon njuter säkert i fulla drag..hon får ju umgås med sitt barnbarn och dessutom uttnyttja den tiden med att röra på sig..det bästa mamma vet =)
Jag kom hem vid 14.00 och då stack vi alla in till stan för att få tag i presenter..
Vi körde till Engelbrekts boden och gick lite rundor..men det blev faktiskt bara det vi skulle ha..present till lille Kalle som jag äntligen fick träffat idag!!

Efter jobb idag så körde jag hem och hittade Lærke sovandes i soffan,kaffet på kannan och en nyvaken Lilia..och en man som serverade kaffet till mig!!Lovely!!Ompysslad efter en tråkig dag på jobb...
Vi gjorde oss klara för att köra hem till Vera, Kenny och Annie så att jag kunde snusa bebbe..Lille Kalle..vilken underbar skapelse..och när han log..ooo jisses vad längtan blev stor då =)
Men sen vet man allt jobb och slit..så man ändrar sig ganska snabbt!!

Det blev bestämt ganska så hastigt och lustigt att dom skulle följa med oss hem efter att vi shoppat på Willys..Vera behövde fylla på kylen och jag behövde annat skit..
Vi stack hem till oss och gjorde varma mackor..gott!!

Nu är Jens iväg och fixar med bilen..och jag sitter här..men ska strax vidare för att slipa och måla =)

Ha en trevlig kväll!!

Freitag...

Härliga,härliga fredag..ja om det inte hade varit för att jag skulle jobba...final i lets dance och allt!!
Idag lämnar jag barnen tidigt hos dagmamman..dom ska gå ut på landet och mysa..och eftersom körkortet inte existerar i min plånbok så får dom lämnas tidigare!!

Idag har jag redan hunnit med en del..diskmaskinen är igång och barnen är klara!!När jag lämnat blir det till att sticka och handla till resten av familjen som i vanlig ordning ska ha fredagsmys..utan mig..buuhuuu!!
När jag sedan kommer hem så ska det städas..på med bra musik på spotify och upp med volymen...ska bli skönt att kunna ordna och dona i lugn och ro..

Kl 13.45 får jag bege mig till jobb för att fortsätta att ordna och dona..igår planterade jag om en massa sticklingar som jag tagit från en massa blommor runt om i huset =)
Idag har jag inga sådana projekt men kan säkert hitta på något när jag väl är på plats!!

Lördagen ska jag också jobba..dagpass..så gympan hoppas jag att någon annan vänlig själ kan fixa..typ mamma!! =)

Ni får ha en fin dag!!


Kramar

Ny dag..

Nya möjligheter...eller...nä idag finns det nog inte så mycket nya möjligheter för mig!!Barnen ska kläs och lämnas till dagmamman och jag ska kläs för att bege mig till mitt jobb!!Lite gnäll och lite trots där emellan!!

Igår satt jag och Jens och planerade in en tripp till Ullared =) vi ska dit den 2 april för att handla nya vår och sommar garderober till barnen..eller ja man får se vad dom har..inte varje gång som man hittar en massa!!Men annars så behövs ju alltid shampoo och balsam och andra hygien produkter!!
Kul ska det bli iaf!!
AnnSofie är nere just då så det är ett litet minus..men ett plus blir ju att då passar hon barnen och får mycket kvalitets tid med dom =)och som tack till henne för att hon ställer upp så ska jag nog kunna hitta något fint till barnens nya rum eller något plagg till dom!!
Jag hinner nog träffa henne en del jag med!!

Just nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det och sedan bege mig iväg!!

Hoppas ni får en fin solig dag..det ska jag försöka ha!!

Kramar

Barnen..

Satt precis och beundrade min blogg design..den är verkligen superfin!!Och framför allt då mina underbara tjejer...som jag älskar er!!Vackra,söta,snälla och alldeles underbara..dom ger mig så mycket glädje..och förtvivlan,ångest och massa därtill..vad skulle jag gjort om jag inte blivit mamma???Alla känslor..bergoch dalbanor..men ändå finns dom där..i vått och torrt!!
Dom ger mig kramar,säger att dom älskar mig och pussas en massa...
Alla tårar jag fäller i tron om att man är den hemskaste mamman i hela världen..ibland känns det som om man inte är tillräcklig engagerad..ibland bryr man sig alldeles för mycke..tar åt sig av små saker som i självaste verket inte har någon tanke bakom!!
Men en sak vet jag..jag är den bästa mamman till MINA barn iaf..vad än alla andra tänker så vet JAG att jag gör allt för mina barn!!Och jag älskar dom mer än det finns stjärnor på himmlen ♥


Konstigt..

Hur allt kan kännas så härligt när det börjar bli vår...full av energi och glädje..ja förutom den envisa förkylningen som jag dragits med nu i snart 2½ vecka!!
Och den envisa förkylningen har gjort så att vi inte hunnit träffa lille Kalle ännu..jag är såååå besviken =( Men inte ska det lilla livet behöva utsättas för mina bacellusker så tidigt i livet..Hoppas bara att det snart är över..

Helgen gick i kalasens tecken..först ut var mormor som fyllde år den 16..hon bjöd på supergod mat som vanligt och vi hade jätte trevligt..dock fick vi gå hem innan kaffet..jag kom till att bli så in i vassen trött och blev helt plötsligt väldig varm =(
Vi var väl hema vid ca 22.30 och fick sett att Wille fick lämna lets dance..och det var väl på tiden =)

Lördagen var vi på gymnastiken som är tänkt att bli varje lördags underhållning..jag gillade verkligen det och det verkar som om Lærke också gör det!!Vi springer och hoppar och dansar lite om vartannat!!
Jag blir halvsvettig så jag tackar och tar emot för den lilla motionen =)

Efter gympan stack vi hem och slappnade av en stund innan mormor och morfar skulle komma och hämta barnen..dom skulle sova där på natten då vi var bortbjudna på 30 års fest på kvällen =)
Vid 16 kom dom och då gick vi in och duschade..
Kl 18 skulle vi vara där!!
Kvällen blev väldigt trevlig..även om jag verkligen blev bra i gasen och inte riktigt har koll på vad som egentligen hände.. =)
Som ni förstår då så låg jag pall i sängen på söndagen..inte många knop med tanke på den otroligt hemska huvudvärken som jag låg inne med!!

Mamma och pappa kom hem med barnen vid 14 och då hade jag nätt och jämt kommit upp ur soffan..men efter en pilla och frisk luft ute på lekplatsen med Lærke så var jag fit for fight igen =)

Kvällen spenderades i soffan med min man..godis,chips,dippa och choklad =)
Såg på film och myste med täcke och kuddar...dock vaknade minstingen och planerna fick ändras =)

Måndagen var det till att jobba och likaså tisdagen..men imorgon,imorgon då är jag ledig!!Ska hoppas på vackert väder och mys i trädgården med barnen =)

Hoppas ni har en trevlig dag och får en mysig kväll!!

Kramar

Vad har hänt??

Joo så mycket som att en hel helg har passerat och vi är nu redan inne på onsdag!!
Fredagen var det ju jobb..så jag missade lets dance och fredagsmys med familjen..skit trist att behöva jobba helger..
Ryggen klarade sig tills lördag efter jobb..jag kunde knappt gå och hade så sjukt ont att jag grät..Jens var på väg till akuten med mig..men massage,krämer och värme..och lugn och ro..det lindrade det värsta!!Mamma hade båda barnen ute på vift så jag kunde ta det lugnt och vila =) Tack mamma!!
Lördagen gjorde vi så lite som möjligt på kvällen..jag intog soffläge efter maten och ett gott glas vin!!Jens tog nattningar och ställde fram godsaker på bordet!!Tänk så bra jag har det =)

Söndagen så fanns det inte allt för mycket att hitta på..jag gick bara och väntade på att kl skulle slå jobb..men lyckades att plocka undan och tvätta en maskin iaf..tog panodil på morgonen för att slippa få extrema ryggbesvär!!

Måndagen var det jobb IGEN!!!Så tråkigt efter en hel helg..Men när jag kom hem så fick jag besök av Lina och pågarna så dagen blev ganska bra iaf =) Dom stannade på middag..lyxig sådan..Falukorv och makaroner..med livets sås : Ketchup!! Haha!!Trevligt med besök..och dessutom så fick hon ju sett Lærkes rum med!!

Tisdagen var jag ledig och den dagen spenderades hemma hos Catarina..lite snack och fika och prat om hennes 30 års fest som gåt av stapeln på lördag =)
Planering av kläder och annat skit som tjejer bryr sig om =)

Skulle egentligen varit på BVC med Lilia som skulle få sin vaccination men flickebarnet är fortfarande störtförkyld så det blidde inget!! =( Nu får jag vänta x antal veckor innan det blir hennes tur igen!!

Idag ska jag jobba kväll..så nu sitter man bara och väntar ut tiden igen!!Men 2st barn ska få kläder,borsta både hår och tänder + att få alla ytterkläder på sig..det ni..det är inte alltid det lättaste =)

Saknar att få prata med syster..ska se om jag kan ringa dig ikväll från jobb!!Ta igen alla dagar som min telefon har varit ur funktion..men imorgon har jag blivit lovad att den skulle komma igång..BRA VA???!!!

Ha en alldeles underbar dag!!

Kramar

Jomenvisst..

Varför inte liksom??Min rygg pajjade totalt den där natten i soffan som en knäckt ostbåge med en liten dotter ovanpå..jag käkar piller och får massage dagligen..voltarenkräm och värmekudde..men ingenting hjälper =(
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för att slippa ha ont!!

Förkyld har jag också lyckats bli..så imorse när jag gick upp för att snyta mig så brast ca 300 kärl i näsan och jag fick näsblod..också mycket trevligt!!

Dessutom så klyddar Telia och nu är vår telefon avstängd IGEN...fattar inte vad dom sysslar med..detta är nog 3 gången nu på bara några månader som den är avstängd =( och när man sen ringer till dom så säger dom att den ska sättas igång så fort som möjligt..sen tar det ändå en vecka och 4 samtal till innan den är igång!!Blir såååå Tröööött!!

Och sen har jag hela helgen framför mig med jobb-knäckt rygg,förkyld och jävligt grinig!!!!

Kram

Sova...

Ooohh jag har fått sova i min säng inatt..och Lilia har sovit heeeela natten!!Fortfarande hostig och hade feber när vi vaknat..men pigg och glad!!Så nu är jag ledig imorgon enligt schema och på fredag ska jag börja lite senare så att Jens får jobba halva dagen och sen ska jag jobba kvällen =( ganska bra när man kan lösa det så..

Idag har vi lyckats att bada en timmes tid..det tycker Lilia är så kul..vatten hade vi i hela badrummet men det är det värt..vi har skrattat så jag fick ont i magen..hon är en lite showare min unge!!

Igår blev Lærkes rum näästan klart..nu fattas fondväggen och att lite saker till ska upp på väggarna..och hon blev jätteglad..alla saker är rensade och nu börjar hon att få ett riktigt fint litet flickrum =)
Ska köpa mer tyg bara så hon får n fin gardin med!!

Jens satt och pillade med en massa papper igår..skatten i DK..och det ser ljust ut!!

Om en stund ska vi kila hem till Lina en stund..ta en snabb kopp kaffe innan jag ska ner på kyrkis och hämta trollungen..undrar vad dom gjort för skoj idag där??!!

Kramar

Så var vi där igen...

Den yngsta dottern har lyckats att bli sjuk igen =( igår när jag jobbade kväll så ringde Jens och sa att Lilias hosta blivit värre under kvällen och att hon hade feber...kul!!Så jag vabbade oss innan jag slutade för kvällen och idag har vi då varit hemma..
När jag kom hem igår så sov hon,men bara en timme senare så började hon att skrika för fulla muggar uppe i sängen..ingenting hjälpte och hon fick komma ner och vara med oss den stunden innan vi skulle lägga oss..hon snurrade och snurrade och hostade nästan lungorna ur sig..Så jag klädde på oss och gick ut och gick en lång promenad så att hon kunde få somna i lugn och ro!!
Efter ca 30 minuter så somnade hon och jag vände på klacken och gick hem..jag smög så tyst jag kunde och lyckades få av henne dom tjocka kläderna och jag hann doppa ändan i soffan innan hon började att skrika igen!!
Så upp med henne i famnen och så var det snurr igen..hon somnade med 30 minuters intervaller och jag fick sätta mig på konstiga sätt..allt för att hon skulle sova..mina konstiga ställningar i soffan inatt har då resulterat i att jag har fruktansvärt ont i min rygg och jag bara vet att denna natten kommer bli likadan...
Jag ringde till vårdcentralen kl 07,58 i morse och kom fram i kö..och gissa vad???Jag hade nr 7 i kön..är inte det ganska konstigt med tanke på att dom inte ens hade öppnat???
Jaja...jag kom fram och fick en tid till kl 10,00..

Men vår tjej är frisk som en nötkärna..hon hade tydligen dåligt immunförsvar och skulle troligtvis bli såhär hostig varje gång hon blev förkyld..så jag fick inte ett dugg för att lindra hostan...jag har ju en Nebunette hemma som jag har användt flitigt nu sen hostan kom..men den hjälper ju uppenbarligen inte =(
Men det var vad jag skulle göra..ge henne inhalationer och lindra feber med alvedon!!
Stackars flicka..

Vi var ute en bra stund och Lilia somnade gott i vagnen..då passade jag på att gå hem till Lina en stund som vabbar för öroninflammation och hostiga barn =(
Trevligt att ha något att göra då man blir knäpp av sjuka barn...

Hoppas alla barnen blir friska så vi kan få sköta våra jobb..känns ju som om man lämnar alla i sticket..men barnen går före ALLT!!!!!

Nu ska jag strax laga lite mat..idag blir det tärnad stekt potatis med köttbullar..enkelt och bra!!

Kramar

Helgen..

I torsdags så fick ju Vera sin lille Kalle..
Så i fredags fick jag äran att passa lilla Annie då Kenny skulle hälsa på sin son..sååå kul vi hade..jobbigt att ha 3 st barn men vilken härlig stämmning det var!!Vi pysslade med både det ena och det andra!!Vi satte magneterna i ordning på kylen,vi målade med kritor och tusch pennor..vi röjde rummen på alla leksaker ungarna har!!Och fikade naturligtvis på små goda kex!!
Annie stannade och åt middag med oss och hon åt 3 (?!) portioner av kvällsmaten..så kul hade hon haft det!!Vid 20.00 däckade det lilla livet på soffan och då sov mina barn gott i sina sängar med!!
Jättekul att ha Annie Honey och det gör vi gärna fler gånger ♥

På lördagen var det äntligen dags för familjegympan på Vanningen..Lærke fick på sig sin gympadress och sina ballerina skor och Jens körde oss upp!!
Lærke var väldigt blyg och skulle absolut inte gympa..men jag gjorde alla övningarna ochtill slut så lossnade det för Lærke och hon var i full gång =)
Gympan varade 1 timme och sen däckade flickebarnet så fort vi kommit hem!!

På kvällen så lagade vi god mat och mös hela familjen till Melodifestivalen..jag drack ett par glas med gott vin också.. =)

Igår söndag så ringde Cina på morgonen och skulle höra om vi ville med och bada på Vanningen..Mmm..fort packade vi vår väska och körde upp!!Ja fast först vände vi upp och ner på huset för att hitta Lærkes baddräkt!!Den hade jag min dumma nöt lagt ner i en låda som sedan hamnat på vinden..jaja..fram kom den iaf!!
Kl 10 ca var vi på Vanningen och då var det ganska lagom med folk..det blev värre!!!Kl 13.00 var det knökandes fullt och jag ville hem =)
Väl hemma så somnade hela familjen och sov gott i en timmes tid...myyys!!

Vi åt middag och rätt som det var så knackade mamma och pappa på dörren..så det blev kvällskaffe med sällskap =)

Idag ska barnen snart lämnas till dagmamman som kommit hem efter 2 veckors semester..barnen har saknat henne otroligt mycke..ja jag med!! =)

Ni får ha en fin dag!!


Och ja just det..jag har blivit utmanad av min syster att avslöja 6st saker om mig som ingen annan vet..haha!!Hmm får klura på det ett tag till..just nu kan jag bara komma på 2st..så konstig är jag helt enkelt =)



Kramar

Grattis

Ett stort Grattis till Vera och Kenny som nu fått sin efterlängtade son Kalle..
Nu är man ju måttligt nyfiken på hur lill grabben ser ut ♥


Nu är jag långledig hela helgen och det ska bli så skönt!!Idag hade jag tänkt mig att plocka undan och städa här hemma lite..tyvärr behövs det ju alltid!!
Men idag skiner solen och det gör allt lite lättare..


Annars så händer det inte ett dugg i helgen..


Men ha en alldelse ljuvlig dag alla...

Kramar


Äntligen..

Båda barnen friska och glada..och då även jag!!

Jahapps..jag har jobbat hela helgen och lyckades byta til mig att jobba på dagen på lördagen ist för på kvällen =) TACK Lina!! Så på lördag kvällen drog hela familjen på 30 års kalas..jätte trevligt!!Det var Jens kusin Peter som 0:a Det bjöds på fin mat och dryck..och barnen uppförde sig exemplariskt!!Eftersom min anmälan kom in lite sent om att jag med skulle följa med så hade jag blivit placerad vid barn bordet..Lilia på ena sidan och Lærke på andra!!Ganska jbbigt då att Jens satt i andra ändan av rummet..ville ju inte lämna Lilia själv i stolen..men farfar och Bente ryckte in och hjälpte till!

Annars har dagarna passerat obemärkt..Jens har målat och jag har städat..och tvättat!!

Nu kan jag säga att jag längtar till våren..en dag som denna då solen skiner och man känner lite mildare luft..då blir längtan stor!!Jag vill kunna vara ute i trädgården och pyssla..gunga med barnen,cykla..ha lättare kläder och slippa vinterkläderna!!

Hoppas ni får en bra dag alla!!

Kramar

RSS 2.0