Lördag..

Idag har varit en kanon dag..jag har varit djupt smärtstillad men på ett väldigt gott humör..Jens skulle iväg idag hela dagen med min pappa så mamma skulle passa mig!! =) Inte ens lönt att försöka få vara hemma själv när jag har ont..
Mamma kom hem till mig vid lunch och for på både städ och tvätt till mig..hon plockade och donade här hemma..och sen frågade hon om jag orkade ta mig till Vellinge blomman!!Javisst men INTE gående..vi tog bilen och körde ner och gick en runda..efter en stund kände jag hur smärtan kom över mig och jag ville bara dricka och få en pilla i mig..vi gick in på Idas cafe och tog ngt att dricka och äta..en sak som är säker iaf..det är att jag har noll aptit nu när jag tar pillerna!!Brieost baguetten som jag fullkomligt älskar annars kunde jag bara få ner någon tugga av..såå besviken jag blev =(
Men jag fick plockat på mig lite saker iaf..det får alltid en på gott humör =)
Vi kom hem och då var pappa och Jens på väg hem..jag slände i mig en till pilla för att kunna vara människa..jag ville ju så gärna ner till kyrkogården och tända ljus för våra nära och kära som inte längre finns med oss...och HERREGUD så fint där var..ljus överallt man tittade..ett mysigt lugn kom över mig!!Jag är inte speciellt troende..men tror ändå??!!Eller kanske mer hoppas att de vi förlorat faktiskt finns kvar på något sätt..har ju för mig att varje gång jag går förbi kyrkogården så ringer dom klockorna just för mig.. ♥
Vi (mamma,pappa,Jens och barnen) fortsatte igenom byn och köpte med oss varsen kebab till middag..den smakade faktiskt helt ok..kunde iaf få ner lite mer än halva..alltid något!!
Pratade även med jobb för jag och mamma kom överens om att jag kunde ju faktiskt inte jobba och ha ansvar över både boende,mat och framför allt mediciner i det skick jag är i när jag tagit dom starka medicinerna..usch..tänk att äventyra de boende på det viset..nej..myycket bättre att stanna hemma tills skitet lagt sig..men hoppas verkligen att det löser sig med vikarier..(dåligt samvete)!!!Och hoppas att det har lagt sig tills på torsdag då jag har mitt pass..

Vi har suttit och pratat om en massa här hemma och jag har bara kommit fram till en sak..Mina föräldrar älskar sina barn något så ofantligt mycket..dom gör allt för oss och ger oss allt man någonsin kan drömma om..och jag hoppas att jag någon gång kommer att kunna återgälda allt dom gjort..alla val och beslut som dom tagit..det har dom gjort utav kärlek till oss..vi kan skatta oss lyckliga!!
TACK för att ni är våra..

Nu ska jag gå och ta en "rumppilla" och hoppas på att få sova iaf halva natten utan smärta..


Kramar

Jobbigt..

Ja besöket på VC blev inget kul alls..doktorn kunde konstatera en UVI men eftersom jag hade sådana oerhörda smärtor så ville hon ge mig en spruta på studs med smärtlindring!!Dum som jag var så tackade jag nej!!!!
Jag blev körd till akuten av mina kära föräldrar så kl 18.00 landade vi där..sen innebar det bara vänta,vänta och vänta..att det tar sådan tid..jaja dom jobbar väl så fort dom kan.. 
Jag fick komma in på ett rum där det sattes en venflon i armvecket och sedan ut i väntrummet igen..
Mamma och pappa hade varit iväg och kom tillbaka till mig vid kl 20..då satt jag fortfarande och väntade men blev tillslut inkallad och fick träffa läkare..en jättetrevlig man som verkligen förstod hur ont jag hade!!Han gjorde ultraljud på min blåsa och ville att jag skulle röntgas direkt...däremmelan kom en sköterska in och stack mig i rumpan..fyyyy!!ONT!!
Efter ca 30 min kom läkaren in igen och hade då ändrat sig angående röntgen..han ville hellre ge mig en till smärtlindring och skicka hem mig..
Kl 23.30 var vi hemma och jag kunde äntligen få lite sömn!!Hade ju inte kunnat sova pga smärtorna natten innan..
Dagen igår gick jättebra..tog en promenad ner till apoteket och hämtade ut penicilin och smärtlindring..och vid 12 tiden kände jag att sprutorna sen sjukhuset började att avta så jag stoppade i mig en pilla och det kändes något lättare..timmarna gick och jag kände mig jätte bra!!
Kl 20.15 var jag tvungen att ta en till tablett..men det gick inte över..ist kom det i full styrka tillbaka + illamående,yrsel och feber..jag trodde jag skulle dö!!!
Jag ringde pappa som snabbt kom och hämtade mig..så in en vända till på akuten..kl 22 var vi där..
Samma prover,nålar och apparater..men inatt fick jag iaf röntgas!!Plåtarna visade...INGENTING..och varför jag nu får såååå ont är det ingen som kan svara på..äter smärtlindring och tar min penicilin..och hoppas på det bästa..att det snart ska vara över..ont,ont,ont!!!!

Fy sjuttsingen..

Vaknade inatt av att jag hade ont i ryggen..och det har jag fått innan när jag varit extremt kissnödig..så jag pinnade upp på toa..men det hjälpte ikke..jag försökte att somna om men kom bara i dvala innan jag vaknade av ONT igen!!
Jag gick upp med barnen men fick lägga mig ner på golvet hela tiden..smärtan sökte mig så jag visste inte om jag skulle falla ihop eller vad..strax efter jag stigit upp så kom febern..jag svettades och frös om vartannat..mådde skit!!Jag lyckades iaf lämna barnen hos dagmamman och gick sedan inom mammas jobb..där det då brast för mig..mamma har den inverkan på mig att få mig till att va liten igen =)
Iaf så fick jag ringt till vårdcentralen och få tag på en tid..så kl 15.30 ska ja infinna mig för provtagning och kisseprov..så får vi se vart det slutar!!
Hon på VC målade ju upp lite annan bild över vad det kunne vara..njursten tex..men jag hoppas att det är så enkelt som en UVI..hoppas,hoppas!!
Återkommer om vad det är jag drabbats av =(
Men en sak e säker..ONT som fan gör det..

Hoppas ni har en bra dag!!


Kraaam 

Effektiva Krogh...

Oj,oj,oj..vad jag kan vara effektiv..idag har jag hunnit med:

Träff med Catarina..
Träff med Kristina..
Apoteket..
Posten..
Städat toaletter..
Tvättat...
Satt upp mina fina väggdekorationer..
Och målat halva min trappa..första lagret...


Och nu är jag trött men ska hålla ögonen öppna ett tag till..iaf tills Despan är slut!!
Sen väntar duschen för att få bort målarfärgen..imorgon jobbar jag kväll och längtar inte alls...

Kraaam

100...

detta blir mitt 100 inlägg..oj vad jag inte varit så aktiv..eller ja om man jämför med många andra!!Men detta firas just nu med en kopp kaffe iaf =)

Mitt Gangstar party blev jätte trevligt..vi blev tillslut 13 st som satt och trängdes i mitt stoooora vardagsrum..jaja..det hade nog varit bättre med vår nya soffa =) men vi satt på köksstolar och några fick till och med sitta på lærkes små barn stolar..det var ingen som klagade iaf..
Therese var jätte duktig som säljare..men nog märktes det att hon var lite ovan..men det förstår jag..inte helt lätt att stå och prata inför så många människor..jag hade inte klarat det!!
jag bjöd på grönsaker med dippa,bubbelvatten och sen tog jag fram kaffe och kakor..det verkade vara uppskattat!!Folk gick efter hand och tillslut satt jag,Vera och Cissi kvar..ja och Jens kom hem och lyssnade en stund på vårt tjatter.. =)

Hela helgen spenderas på jobb..och därför har jag inte hunnit med att blogga...för när jag kommit hem har jag ju bara velat umgås med min familj!!Mina favoriter!!

Igår kväll kom AnnSofie,Tove,Lova,Mio,mormor och morfar hit och vi myste med chips och dippa och godis..barnen lekte och stojjade..riktigt roligt att se på dom + att man själv blev indragen..dom kastade puffarna och red på min rygg..oj vad vi busade!!jens som är jätte glad för att busa fick gjort det ordentligt!! =)
Dom gick hem redan vid 20.30 så barnen kunde komma i säng..
Jag och Jens gick in i duschen och slappnade av och sedan kröp vi ihop och såg på CSI..en mycket mysig och trevlig lördag!!

Nu sitter jag och väntar på AnnSofies barn som ska komma hit och busa lite idag med när AnnSofie och Tove ska kolla på en häst..sen ska jag jobba kl 14.30..

Hoppas ni får en mysig innedag i detta tråkiga vädret!!
Jag längtar redan hem fastän jag inte ens kommit iväg =)


Kraaaamm

Avklarat..

Idag blev det Gangstar party för hela slanten..men orkar inte blogga om det idag!!Såå imorgon kankske det kommer lite mer uppdatering!! =)
Hoppas ni sover gott iaf!!


Kraaam


Grey's..

Inte tänkt att skriva ett helt inlägg om det..men fan va bra det är..jag älskar denna serien!!Och just idag så grät jag när Lexi gick in till Meredith och berättade varför hon skulle donera sin lever till hennes pappa..oj vad jag grät!!För i min värld så hade jag med gjort allt för min pappa!!
Allt känns verkligt i denna serien all sorg,all lycka och alla berg och dalbanor..bara det i verkligheten jobbar inte så många snyggisar på ett och samma sjukhus =)

Idag har jag jobbat som vanligt och har hela helgen framför mig..sååå tråkigt!!Eftersom Annsofie är nere känns allt lite tråkigare med att gå till jobb..denna helgen jobbar jag fredag kväll,lördag morgon och söndag kväll..dryyygt!!Hoppas vi har bra ambulla!!Det var visst dessutom lite kort med personal då vi fick en sjukanmälan hela helgen!!Att bli sjuk kan man tyvärr inte hjälpa..

Annsofie kom ner ikväll kl 17.00 och då gick vi hem där hela familjen och käka pizza..8st pizzor blev beställda och därmed har Sankta Lucia fått in sin dagskassa =) vi har suttit och snackat skit,jag,mamma,Annsofie och Tove..man har så mycket att prata om fastän man snackar säkert några ggr i veckan i telefon!!Barnen har lekt och busat hela kvällen,Lærke och Lova har sprungit rundor och busat och fina,fina Mio ville bara prata med Lilia..han satt på golvet med henne och myste!!Sen tog den goa ungen fram böcker och satte sig och läste för Lærke och Lova..duktig är han med kan ni tro!!Tänk att vi har fått såååå fina barn!!


Annars idag så har jag fått mycket promenader då jag gått fram och tillbaka till dagmamma och kyrkis..fast med gott sällskap!! =) Tack KP för idag..

Imorgon är jag ledig..men då står det städning och förberedning på schemat,på kvällen ska jag nämnligen ha Gangstar party och jag ser verkligen fram emot det..vi blev nu totalt 14 st..nu är frågan bara hur vi ska få plats..jaja det löser sig..jag sitter gärna på golvet..och jag vet fler som inte är så petiga!!
Nu hoppas jag att folk handlar så in i vassen så att jag får en fiiin rabatt =) haha!!!

Nu:Fråga Olle dokumentär!!


Kram

Mitt hem..

behöver uppdateras..oj vad jag vill ha mycke fina saker..synd bara att plånboken inte är fullsmockad..nu tycker jag iaf att det kan hända lite här hemma!!Mycket som ska fixas..och då är det målas..tråkigt som in i tusan!!Alla lister nere ska målas vita,nya knoppar i köket på luckorna,badrummet här nere MÅSTE vi komma på ngt att göra med!!Hela badrummet är blått och man blir måttligt irriterad varje gång man måste kliva in där..varför väljer man inte ljusa,frächa färger..nej blått,blått och åter blått!!Så jag ska kolla rundor på nätet om man kan måla på våtrums tapet???kanske ngn som vet??
Vardagsrummet är så gott som färdigt..hyllor och tavlor ska upp och nya soffan förståss..men vi har inte hittat några fina tavlor som passar in riktigt!!Jag vill dessutom ha en golvlampa bakom soffan såå där va visst lite att stå i ändå!! =)

Inte snacka om trappan och hallen där uppe...fyyyy det är gult..(och jag vet att jag nämnt detta innan) men det är projekt då vi måste ha en specialar stege som kan stå i trappan..jag skulle också kunna tänka mig att måla själva trappan vit..hhmmm jag gör det inte lätt för mig!!och har hittat på jotex sådana där halvmånar som gör att man inte halkar i trappan..det hade ju varit finemang..och då skulle de ha färgen grått =) tänk så mycke ideer..och så lite pengar!! =)
Förhoppningsvis kan vi ta tag i detta hemmet nu under hösten då jag börjat jobba och kommer få in x antal tusen mer i lön om man jämför med fjuttiga mamma pengen!!
Men under vårt tak trivs jag!!

Kollar just nu på äntligen hemma och hoppas på att få mer inspiration så jag kan få ännu mer ångest över hemmet =)


Kraaaam

Pissenisse.. =)

Hahahaha..lyssna på låten och lyssna på musiken..hahahah!!!!







Du kräver; ingen ska lägga sig i
Hur du väljer att leva ditt liv
Själv har du åsikter jämt om allt
Och lägger näsan i blöt konstant

För du tycks alltid veta bäst 
Och nyfikenheten gör dig till en pest 

Det här är mitt liv, min tid, oh-oh-oh
Jag kan ha rutig soffa och prickig gardin 
Jag klär mig som jag vill, 
Äter vad jag vill 
Och röjer natten lång och festar till 
Jag säger; Skit i vad jag gör, Pissenisse
Skit i vad jag har för mig
Skit, Skit, Skit i vad jag gör! 

Du har ett skvaller och gnäll-begär 
Om hur puckade andra är
Om du la ner samma energi
På vad du gör av ditt eget liv
Så hade världen sett bättre ut
Så ge dig för jag är inte du! 

Det här är mitt liv, min tid...

Oj, oj, oj, tänk vad man vet
Oj, oj, oj, tänk vad man kan
Oj, oj, oj, tänk vad man vet
Oj, oj, oj, det är knappt sant
Tänk vad skönt att jämt ha rätt
Och aldrig fel på något sätt
Oj, oj, oj, oj, oj, vad vår besserwisser kan
Minsann 



Jag älskar denna låten!!!!!


Kram på er!!!



Jobbijobbjobb...

Kvällen har spenderats på min arbetsplats..med myyyycket upprörda känslor!!Inget funkar och man får vara nån jäkla polis för att saker ska hända!!Jaja..ett samtal med sjuksyrran är på sin plats imorgon..och ändringar!!
Kvällen har annars varit lugn och skön...kaffe har intagits och visor har sjungits..och alla verkade nöjda och belåtna när jag önskade dom en god natts sömn =)

Nu är jag hemma..möttes av min man och grannen som var ute på kvälls snack..jag joinade och vips så hade det gått en halvtimme..alltid trevligt att prata med grannarna..men det blir ju inte sååå mycke nu på hösten som det blir på sommaren..men vi knackar på varandra i tid och otid bara för att prata i ett par minuter....

Jag har fått i mig 3 st knäckemackor med ost och aromat krydda..mumma..men nu är jag snart redo för sängen..tidig morgon imorgon då jag börjar kl 7..oyvey!!!



                                             



Hoppas ni sover gott i natt!!



Kram

Upp i ottan..

Upp i ottan för att det skulle komma målare ju..jovisst här gick man och väntade..varför kan dom aldrig hålla tider??Men när jag kollade ut så hade det regnat och då kunde dom inte måla..jaja..jag slutade tänka på dom..och rätt vad det var så plingade på dörren!!Och han var ursäktad..han såg ju myyycket trevlig ut..haha!!Så nu har han målat hälften av vad han skulle måla och återkommer om en stund för att måla resten!!

Jag och Lilia är klara..bara lite tandborstning och fix med håret..men den andra lilla ungen ska absolut inte klä på sig..hon vill helst ha sin pyjamas på sig hos dagmamman idag..haha..får väl ta tag i henne strax..än så länge har vi inte så bråttom..jag jobbar kväll idag och börjar inte förrens kl 13.30..

När jag lämnat barnen så ska jag träffa Kristina på en kopp kaffe..ska bli trevligt!!Har inte mycke hemma att bjuda på då alla våra pengar gått åt till vinterkläder och skor..tur att barnbidraget kommer imorgon..haha!!Kan säkert hitta ngt gott att tugga på..det brukar man kunna =)

Nu ska jag in på fejjan..som vanligt!!

Kram

Just nu..

lyssnar min man på..inte fan måste man ha cadillac..har min 142 med gliiittrig lack..hahaha!!Han e go han!!Jag har fått titta på ensam mamma söker..och det är ju lika bra och underhållande som vanligt!!
Nu ska jag strax krypa i bingen och mysa..tänkte tända några ljus och läsa en bok..eller helt enkelt bara ligga och hålla om min man en stund..är det inte skönt att kunna känna samma känslor som man kände den första tiden??..att bli nykär i tid och otid..??att sakna och längta efter den där som man verkligen vill dela sitt liv med..??Jag är såå lycklig med min man..även om vi också blir trötta på varandra,trampar på varandra och inte alltid uppskattar varandra..vi vet ju att det är VI!!Jag och Jens..det är ren och skär glädje..och han har gett mig det dyrbaraste jag har..VÅRA barn..vår Lærke och vår Lilia!!Han är mitt liv och jag är hans..

Mycke med kärlek kände jag♥
Jag hoppas alla ni därute älskar någon som älskar er..

Nu spelar han..hon kommer till mig och gör mig mera lycklig..var ska vi sova inatt...jag varit mållös nu var väl måttet rågat..hon gjorde det som jag aldrig skulle vågat..men de var kanske en rätt bra grej hon gjorde..

Nu slutar jag..med JAG ÄLSKAR MIN JENS♥

Ljusparty..

Ja det var jag ju bjuden på idag..hade inte en tanke på det innan idag när jag bloggade..men kom på det  tillslut!!Jag fick gå upp och väcka Jens kl 11.00??!! för att jag skulle hinna in i duschen och fixa till mig..kl11.57 var jag utanför Li..det var minsann precis!!Tur det inte är så långt att gå..hos Li fanns en massa trevliga tjejer som jag aldrig träffat förr..eller jo 2 st har jag träffat innan och det var jätte trevligt att se dom igen..den ena väntade barn igen..det blir hennes 5 barn..att man vågar..men glad i hågen var hon och jag grutulerade förståss =)
Men oj vad jag hade kunnat göra mig fattig där..jag som älskar ljus i alla dess former..priserna var väl sisådär..det beror helt enkelt på hur stor plånbok man har och hur mycket man älskar ljus!!Jag införsakffade iaf 12 ljus??!!det var ett paket som doftade päron champagne..där fanns såååå mycket att välja och lukta på så man blev helt vimmelkantig!!Så jag har väl lite planer på att arrangera ett sådant party hemma hos mig..någon som är sugen??
När jag kom hem så hoppade vi alla i sängen..myste med tv och böcker..åååhhh va jag har njutit..det är inte så ofta nuförtiden som vi kan få vår 4 åring att ligga still..så man tar tillvara på varje mys ögonblick hon ger oss!!
Jens och Lærke körde och handla och på menyn står ngt som är ganska så långt ifrån den där potatisen och bruna såsen jag ville ha..men det får väl bli i veckan ist!!

Senare ikväll tror jag att vi nattar barnen,duschar och myyyser!!Eller ja,jag ska förståss se Ensam mamma söker..ett måste på söndagar!!

Kram

Lite flyt..

Ja nu på morgonen vaknade jag av ett iltjut..ni vet det är det senaste nu för minstingen..vi ska skrika så att alla får ont i huvudet..och ont det får vi!!inget kul att vakna till..men lite flyt hade jag allt..jag brukar ju få sovmorgon så går Jens upp med barnen..och då brukar dom vakna mellan 6-7..meeeen när jag tittade på kl så var hon faktiskt 8.30..haha!!och då var int ens Lærke heller vaken..nä hon tog med sovmorgon och vaknade en halvtimme senare!!
Nu sitter vi och kollar tv och käkar frukost..och myyser!!Vi har barnkanalen igång och nu visas Phineas och Ferb eller vad dom nu heter..det enda jag gillar med detta programmet är inlednings musiken.. =)Lærke sitter fint medans vildbattingen springer rundor och...ja just de skriker!!Hon har hunnit med mycket på den här timmen hon varit vaken..bla så älskar hon att klättra på min torkställning..där har vi hittat henne otaliga gånger..ja skrikandes för hon inte vetat hur hon skulle ta sig där ifrån!!hon sitter på dammsugaren och hoppar..och har hunnit sätta igång den med ett par ggr innan jag kom på att man kunde dra ut kontakten..nu hoppar hon och klättrar i soffan..ååhhh hur orkar hon =)
Men konstigt nog så sover faktiskt min man fortfarande..ovanligt!!

Idag ska jag smörja mor och far..vi ska ju ta över deras soffa och jag vill ju att detta ska ske helst förra veckan =) men idag passa mig bra så vi får väl se..dom tänker mest på hur dom ska "kompensera" den andra dottern..men dom kommer nog på något..annars kanske den andra dottern kan hojta till om vad hon behöver..för jag vill ha soffan nu!! =) Hade ju farit kul att ha i ordning innan torsdag..iaf i vardagsrummet..för trappan är ju fortfarande gul.....

Hoppas ni får en super härlig dag i solen!!

Kraam

Jag tänkte..

egentligen inte skriva mer idag..hade helt enkelt ingen lust!!Men bara för  er skull så kommer det ett nytt!! =)
Jag sitter framför tvn här nere,Lilia sover och jens och Lærke tittar på tv där uppe..tråkigt!!Men så blir det ibland..speciellt när man inte är intresserade av samma program!!Jag tittar på körslaget och Jens tittar på Formula1..!!

Dagen idag har vi bara precis slappat..jag och Lærke gick upp och vilade en stund (2timmar!!!!) och när vi kom ner igen så låg Jens och vilade..tänk så trött man blir av att göra ingenting =)

Vi har käkat kyckling,pommes och berra sås till de..gott!!och så himla enkelt..varför klydda??Imorgon skulle jag kunna tänka mig potatis och brun sås..ska nog fråga mina kära föräldrar om dom har lust att käka tillsamman..ja eller ngn annan..bara hojta om ni har lust så kollar vi läget!! =)

Ja..jag har ju inget vettigt att skriva märker jag..såååå jag avslutar väl nu!!

Kraam

Ville bara meddela..

att fram till nu kl 15.08 har det varit 10st inne och kikat på min blogg..några kommentarer???Nää!!!Men det mottages gärna... =)

Jag äter iaf just nu glass med min fina tjej..och har inget alls planerat idag..

Yadadadada...

Ja och jo men visst..kul nästan jämt..hahaha..måste bara meddela att jag är fullkomligt kräkfärdig på alla satans status uppdateringar på fejjan..ja e det inte den ena så är det den andra!!yadadadadada..säger jag bara..

Ikväll har vi haft super trevligt..barnen har helt enkelt varit skit duktiga..inte en enda gång har vi hört ngt bråk eller gnabb mellan dom..såå skönt att bara kunna sitta ner och slappna av!!Vi fick i oss mat och det var gott..precis som jag förut spådde =)Catarina hade med sig en jättegod kladdkaka..så det blev efter rätt och en kopp kaffe till de =)
Barnen fick varsen godis påse som dom också hade med sig..tack snälla!!Vi har tittat på idol och försökt oss på juryns platser..haha..alla vi tyckte var bra sågade juryn totalt =) Men ååhhh va jag är kär i Rabih..skit va han e fiiin!! =)

Nu visas vem som åker ut..vänta......................................................Camilla!!!Men va fan!!!Jag tyckte ju om henne!!

Nu strax så ska jag gå och lägga mig..måste ju vara människa imorgon!!


Kram och sov gott!!

Slöö..

ja så känner jag mig nu..hade behövt att göra en massa,tömma diskmaskin,fixa barnens rum,dammsuga,ta upp lådor på vinden,damma,torka golv och en hel jävla massa till!!Men jag giter inte..vi e ju lediga imorgon så får väl ta ett tag då ist..middags gästerna får ta det som de e.. =)
Idag kom inga målare..det började regna så det gick inte att måla..så på måndag kl 7.30 får jag stå givakt istället..barnen vaknar ju ändå så det är inte så illa!!
Dagen blev allt trevlig då Linda med barn kom på besök..det har druckits kaffe,särat på lite gnabb mellan barnen och diskuterats världproblem..med andra ord en mycket givande dag!!Dom gick hem för en stund sedan och då nattade jag Lilia som blev gnällig!!Hon somnade kvickt och jag satte mig i soffan..och här sitter jag fortfarande!!

Jens kommer väl snart hoppas jag..känner att jag saknar honom lite idag..det är en skön känsla!! ♥

Vi får hjälpas åt ist för att jag ska pilla med allt och bli irri..på dagens meny står det Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås..mm ska bli gott!!Sen blir det väl en cider eller en öl till de..det är ju trots allt fredagsmys!!Egentligen skulle jag behövt ner till affären och köpt lite godis och chips..ja jag får se hur det blir med de..

Nu tycker jag iaf att det ska bli onsdag....saknar♥♥


Kaaaanske blir det ett inlägg till...vi får se..

Kram sålänge..

Fredag...

och jag kommer att återkomma..just nu ska vi få i oss frukost och sen ska här städas och fixas till!!Kl 10.00 ca kommer målaren och ska måla mina fönster på ovanvåningen!!Så jag måste ta ner gardinerna och plocka undan på barnens rum!!

Men som sagt återkommer..

Ha en bra dag!!

Kram

Shopping..

Guuud va det är kul att handla när man har pengar..idag blev det en hel de men inga svindyra saker..nä här handlar vi ekonomiskt =) Rea och billiga affärer står högt på min lista..dels för att jag alltid lyckas få med mig så mycke hem och eftersom det är billigt så gör det inte jättemycke för plånboken att förnya heller!Det blev vars ett par vinterskor till donnorna,3st tights till Lærke,2st tunikor till Lærke,en mössa till Lærke,en kofta och 2st vanliga långärmade tröjor som är sköna att ha nu under overallen!!Ja och dessutom lyckades hon med att tigga till sig en barbie docka,ett ansiktsmålnings set,en tiara och glass..jaja hon var ju så duktig när hon blev vaccinerd =) snart undrar hon väl när hon ska få nästa spruta!!
Den där ansiktsmålningen ska ske när hennes pilliga,fantasifulla moster kommer ner..bara så du vet..glitter och glamour ska de vara..
Lilia lyckade jag hitta 5 par strumpor och en tunika till..inget annat som föll mor i smaken!!Men till mig själv hittade jag en ny vinterjacka,som jag inte riktigt vet om jag ska behålla..den kändes lite stor,kanske bara byta strl..jag får se!!Vinterskor har jag ju redan..mina älskade UGGs..dom e as sköna!!

När vi kom hem från stan hade vi trötta,gnälliga barn..men oj vad dom var duktiga idag!!Det ska belönas imorgon..Dom gick och la sig direkt och inte ett ord har vi hört uppe ifrån =) Jag och Jens har röjt i hallen..de va våal helt otroligt vad man kan samla på sig i en hall??Skor till höger och vänster,jackor,overaller,mössor,vantar,väskor..ja you name it!!Men nu kan man faktiskt komma upp till trappan..så vi kommer också kunna gå och lägga oss ikväll!! =)

Vi var inom affären med och handla lite mat..det har ju ekat tomt här hemma ett tag nu..hahaha..vem orkar handla liksom??!!Mat har vi ialla fall fått i oss..vi har tömt frysen totalt!!Så när lönen kommer så ska det stooor handlas!!Fylla alla förråd!!

Ja det var min kväll kära vänner och ni andra!!

Kram

Svinet tar inte..

oss helt enkelt..eller ja inte mig och Lærke iaf..dom andra i familjen kanske vaknar med tryne..vem vet??Lærke var super duktig idag..det var inga problem alls när jag hämtade henne från dagmamman och hon själv meddelade mig att det var idag hon skulle få spruta =) Vi hade bestämt dejt med mormor till kl 14.45 så att hon kunde gå med in när lærke fick sprutan...meeen Emelie hade glömt att Jens skulle skriva på pappret så jag gick och frågade om det ändå var ok..och vips så fick jag gå med in istället..mormor blev kvar ute med Lilia..och sköterskan var dansk och pratade med lærke och ingen av oss tänkte just på sprutan och...Lærke gav till ett tjuuut =) men ganska så fort så slutade hon igen..hon hade fått en klubba av mig som mutning men den hann hon inte ens öppna!!Och eftersom hon var sååå duktig så blir det Mcdonalds mat idag..det gillar hon!!

Just nu sitter vi och väntar på Jens som ska komma hem så att vi kan köra in till stan..så nu tror jag att jag har ca 7 minuter på mig att göra allt jag ska..ojdå..kanske ska stänga ner??

Hoppas ni har en trevlig dag..och kanske kommer det ett nytt inlägg så jag kan berätta om min shopping..för det är ju alltid kul!!!


Kraam

Äähhh skiter i vilket nu..

Gillade ju att blogga lite när jag kände för det så nu startar jag igen!!Vem som helst får läsa och jag bryr mig inte om VISSA människor vet vad som försigår i mitt liv..det är ju inget agent liv jag lever..så om ni är intresserade av mitt liv så håll tillgodo =)

Mitt liv är fan bra..långt ifrån vad många andras liv är..jag har en fin familj och jobb..kan de bli bättre..mmm nytt jobb..haha!!Fast förvisso har det gått bra nu under tiden jag har jobbat..allt lunkar på i vanlig ordning med städ,dusch och fina arbetskamrater..för kul kan vi verkligen ha!!Men arbetstiderna är ju fortfarande ingen hit!!

Jag har valt att bli vaccinerad mot svinet..och ont i armen fick jag..har det lite fortfarande och kan inte riktigt ligga på höger arm..men det ger sig nog!!Imorgon ska min stora snutta bli vaccinerad..det är jag dock lite orolig över så min mamma får följa med som moraliskt stöd..haha..jag är sååå mesig när det gäller nålar..fattar inte varför för nu kändes det inte ett skit..man kan oroa sig i onödan för det mesta!! =)

Dagarna bara går..och imorgon är det redan torsdag..vad har jag hittat på i veckan egentligen??Har ju varit hos Catarina och gjort försök att få mysa med bebis..har inte gått så bra för den lilla har bara sovit hela tiden jag varit där.. =( hoppas att jag får ny chans på fredag då vi ska bjuda dom på middag och mysa!!Emilia,lilla sockertoppen kan man ju inte låta bli att pilla i håret..ååhhh lockar..

Inget annat bestämt i helgen men vem vet det kanske dyker upp något skoj!!


Imorgon ska vi in till stan och ragga upp vinterskor till båda barnen,det verkar som om det är overall time nu då jag fryser som f*n,ja inte overall på mig då =) En ny fin mössa ska Lærke me få..en Kitty mössa tror jag bestämt att det får bli!! =) vantar har vi redan en hel drös av..så det behövs inte inhandlas!!

Nästa vecka på onsdag kommer syrran m familj ner..oohhh vad jag längtar!!Och på torsdagen ska jag ha Gangstar party hos mig..vi blir nog 14st..ska bli jättekul..har faktiskt aldrig haft något sånt hemma..ska bara komma på ngt gott att tugga på me!!

Ha en trevlig kväll!!

Kraaam

Slutat...

Jag har slutat att blogga..en person som fått mitt lösen spred mitt lösen...IGEN!!!Jag orkar helt enkelt inte höra mitt namn mer från andra människor....Jag är den som bett om ursäkt för orden som sades och har mitt på det torra..jag bryr mig inte mer och vill verkligen inte ha med henne att göra..det kan du säga till henne....Och dessutom så har jag på köpet blivit omtalad negativt till nu ännu fler..vadå är vi 14 år..
Och att det rings runt en massa till höger och vänster..ehh snälla!!Jag löste det med dom jag ville lösa och så är det med den saken!!
Jag hoppas att den som berättat om mina inlägg kommer att höra av sig till mig....för tro inte att jag inte vet vem det är..jag har kvar alla som jag skickat lösen till på facebook...och kan köra uteslutningsmetoden..Välkommen att ringa....



Jag vet,jag vet..

Jag suuuger på att blogga men va fan..det betyder ju bara att jag faktiskt har ett liv som jag lever!! =) Haha..pik till...???
Jag har faktiskt inget roligt att skriva om..eller jo de har jag men jag vill faktiskt inte dela med mig till er..och ja AnnSofie jag kommer att ringa och berätta..haha!!Lite personliga saker och lite allvarliga..ja livet är ju så..upp och ner...
Dagen på jobb va helt ok..även fast jag höllt på att spy så ont i magen jag hade och trots att min chef svor när hon tilltalade mig och även om alla på min demensavdelning var allmänt kokia så gick det OK!!!Jag vill bara aldrig mer dit!!!Men det måste jag för vi är inga miljonärer och jag har inget tur med lottor heller..så tills den dagen kommer då jag fått nytt jobb eller några millar på kontot så får jag helt enkelt stå ut..ingen hit att bli arbetslös med hem och barn att ta hand om!!

Ska försöka att ¨bättra mig..eller ni kanske har slutata läsa nu bara för jag varit kass??Ja ja skit sak samma.nån trogen följeslagare har man väl..

Natti på er och Kraaam på er!!

RSS 2.0