Verkligheten..

Kom ifatt mig ännu en gång igår..
Klasslistan till Lærkes skol början låg i brevlådan..liten ÄR stor på riktigt!!
Vi hade bestämt oss för Herrestorps skolan egentligen för ett bra tag sedan,när vi sedan var och hälsade på så fanns det inte några som helst tvivel..skolan är liten och mysig och vi fick ett jättefint bemötande när vi var och hälsade på =) den första gången hade vi inte Lærke med oss...tyvärr,men vi blev tillsagda att vi var välkomna en annan dag med skolbarnet!
Så vi gick in två veckor senare så att Lærke skulle få se hur där såg ut..hon var alldeles lyrisk!
Personalen vi mötte i den ena gruppen var helt fantastiska och jag ställde en mängd med frågor,kändes lite dumt men vad vet jag om skolor nuförtiden??Inte ett smack..
Jag fick svar på alla dumma frågor och fick ett super fint nemötande från just den gruppen och då bestämde vi oss för att önska grupp röd..
Igår låg då alltså klasslistan i brevlådan som önskade Lærke hjärtligt välkommen till att börja skolan i grupp röd den 22/8..Dessutom så fanns det en flicka som Lærke känner sedan innan som också ska börja i samma grupp..och inte nog med det..den flickan ska även flytta till samma gård som vi bor på =)
Hoppas att dom kommer att bli ännu bättre kompisar..det hade varit superroligt om Lærke hade en kompis som hon kunde leka med på gården och tids nog kanske ha sällskap med till och från skolan..
Det kommer bli bra!
Innan skolan börjar så ska det hända massor..ja enligt tjejen iaf!Hon har meddelat tidigare att mormor,mamma och hon ska åka in till stan och köpa ny skolväska,hon ska ha nya kläder och hon vill klippa sig..och detta kommer vi naturligt vis att se till =)
Klart att tjejen ska känna sig fin och stylad när skolan ska börja..det värsta är väl att jag inte lär få bestämma något alls snart..
Liten ÄR stor....

Jag som trodde..

att det var över...
tjii fick jag...vaknade snabbt upp imorse av att Lilia kräkte ner hela sin säng och golvet,denna nedrans hostan är jag sååå trött på!Så upp med tuppen och duscha,renbädda och kurera =(  Igår kräkte hon ingenting men var väldigt förkyld och kändes varm emellanåt..trodde då förståss att vi kommit över den värsta hostan..men ikke!
Tvättmaskinen igång och kaffe i koppen...
Fast dagen kunde ju börjat bättre...
Igår när Jens kom hem så blev jag såååå glad..haha..det innebar ju att jag kunde ta mig ur huset..att vara hemma hela dagar med sjuka barn är det ingen mamma som blir lycklig över..inte vad jag tror iaf!
Jag hade bestämt "träff" med killen som skulle visa mig maskinerna på gymmet,kom dit vid 18.30 och var pisse nervös..haha..helt i onödan,allt gick ju fin fint..tyckte jag då!!
Var lite rädd att jag skulle bli drillad..lite blev jag nog fan också men det tänkte jag inte så mycke på just då,nä då ville jag bara att han inte skulle tro att jag var en klen mes som inte hade någon som helst styrka i kroppen =)
Jag pinade mig på bänken när jag skulle göra situps..fyyy farao..men en otroligt härlig känsla när man var klar och det verkligen brände i musklerna!
Vi gick igenom nästan alla maskinerna och avslutade på cross trainern,en maskin jag aldrig vågat mig på..men se den var helt ok..men att stå där timmatal som några verkar göra där nere..nä det kommer jag nog aldrig göra!
Så nu får jag ner..ja denna veckan hinner jag nog inte mer,är dessutom förkyld och lite hostig jag med,men nästa vecka då ska jag ner och ta maskinerna själv..haha!!
Peppar,peppar så känns det än så länge bra i kroppen..trodde definitivt inte att jag skulle komma ur sängen idag..

Frenetiskt..

Lærke jobbar frenestiskt på att få ut den lösa tanden som sitter där uppe..hon har hållt på nu i säkert 2 timmar med att vrida och vända och vicka på den..hon har bestämt att denna med ska vara ute innan pappa kommer hem!
Tror dock att hon misslyckas med sitt mission..Jens kommer om ca 30 minuter och än så länge sitter den på plats!Men jag ska inte underskatta henne =)
Idag har vi myst hela dagen..jag och Lilia har varit supertrötta då vi har varit vakna halva natten..Lilia har hostat så hon har kräkts ner sängen inatt..så en dusch och renbäddning vid 2 tiden inatt..och sen fick hon ligga hos oss..vilket resulterade i att Jens täcke och en handduk också blev ner kräkta =( synd om henne!
Idag har det inte hänt några olyckor..hon väntar väl till i natt igen!
Tvättmaskinen har gått varm och likaså tummlaren..
Ikväll ska jag ner och träna,har bokat bodybalance men sticker ner tidigare och hoppas på att min arbetskamrats man är där nere,han har lovat mig att jag ska få hjälp med alla jäkla maskiner där nere,en hel djungel på vilken man använder till vad =) Kanon och det ska han ha stort tack för!
Jobb imorrn igen... =(

Lugnet..

Denna helg har verkligen varit luuugn..nästan för lugn!
Vi har inte gjort många knop,men all tvätt är tvättad och jag har hunnit att träna 2 av dagarna =)
Barnen har inte varit på sina soligaste humör och det beror helt enkelt på att dom inte är riktigt krya,förkylda och hostiga och lite varma mellan varven!
Vi väntar in koppor på den minsta då hon klarat sig 2 omgångar nu som gått hos dagmammorna..så det borde väl egentligen vara hennes tur nu..eller??
Idag börjar ju Big Brother..jag hann titta i ca 15 minuter innan jag fick lämna tv..fan va jag skämms över dom..haha..jag fixar inte att titta på et bara!Men om jag känner mig själv så kommer jag ändå att sitta där och glo..och dessutom kommentera allt och alla så att Jens får frispel på mig =)

Ledsamt..

Fick en väldigt tråkig nyhet igår...
Vila i frid ♥

Så blev det..

likadant IGEN!!
Men fyyy vad jag har haft det bra..livet återgår sakta men säkert efter 3 månader av tristess,deppression och allmänt trist humör!!Livet på jobb känns lättare och många saker har ordnat upp sig i mina tankar!
Jag har fantastiska vänner som har ställt upp för mig och inte tala om min man..som jag har gnabbat och tjatat på honom..stackare!Alla runt om mig har faktiskt visat att dom bryr sig..jag har verkligen tur!
Jens har varit iväg på rally i Värmland och lämnade mig ensam i hela 4 dagar..visst behövs det med,man kommer verkligen på då hur mycket vane människa man är..som jag skrev..det här med att bara somna ensam om kvällar..fyy..men det löste sig ganska så bra iaf..Söta Vera med barn kom hem till mig och vi käkade plättar,badade barn,myste till tv,nattade barn och försökte se en film..ja försökte..vi snackade oss igenom filmen om mycket andra viktigare saker..haha!
Sen vid 1.30 så landade vi i sängen och jag somnade gott..ja det gjorde nog Vera med men hon agerade även barnvakt natte tid..jag SOV..haha!!
Fredagen så var jag och barnen hemma..vi tittade på Let's dance och hade godis på bordet..barnen var jätte gosiga så det blev att dom fick va uppe en bra stund längre än tänkt!Camilla tittade förbi på en vuxendricka och hjälpte mig att få rätt på musiken som vi skulle ha på lördagen..
Och sen då....Lördagen =)
Jisses vad kul jag hade..Lina anlände vid 17.30 för att vi skulle käka ihop..vi fick lite flash backs då det vi åt påminde oss om vår huligantid när jag bodde i min etta och hade Lina som inneboende..ja nästan..hon hängde iaf där dygnet runt! =)
Vi åt och fixade håret och strax därefter dök att tjejerna upp..det dansades och dracks en hel massa...spotifylistan fylldes på efterhand och låtar byttes innan första refrengen hann spelas..haha!
Alla kom på någon låt och ville naturligtvis lyssna direkt.. =)
Klockan blev 23.30 och vi bestämde oss för att dra ut på stan..men vart går man??Haha har lite dålig koll på dansställe  i Malmö..men efter många om och men så blev det Tage's =)
Emmeli hjälpte till med taxi bokning och vi fick tag i en häftig kille som ordnade disco för oss i bilen..vi skrålade och dansade..
In på Etage och direkt mot dansgolvet..fyy vad jag shakade..riktigt roligt..
4 av oss stannade tills dom stängde..då vart man bra möör i kropp och knopp..när jag steg innanför dörrarna här hemma visade klockan på 06.00..det var längesen man var ute så sent..att jag orkade??Helt fantastiskt!!
Barnen som hade sovit hos mormor och morfar kom hem vid 14 tiden..då hade jag precis blivit klar med allt städande..de va väl fan va 13 tjejer kan svina..men skit i det..jag hoppas att alla hade roligt iaf!!
Hela söndag eftermiddag gick åt till att längta efter Jens..vi åt middag,duschade och jag nattade barnen..skickade sedan ett sms till Jens och undrade när han skulle vara hemma..då fick jag tillbaka 8min..mitt hjärta slog volter♥som jag saknat honom!
Tyvärr fick jag lite ont i nacken i söndagskväll och det har hållt i sig..iadg skulle jag jobbat kväll..jag påbörjade mitt pass men insåg efter 4 timmar att det inte var det smartaste draget..tillslut mådde jag faktiskt illa så ont jag hade..så jag gav upp!Körde hem smorde mig,tog tabletter och fick mysig massage av min man..vågar man säga att det känns bättre???Man får väl tillbaka det tusenfalt då antar jag!
På lördag ska jag få ordentlig massage iaf..kl 11.00 ska min rygg bli ordentligt masserad så att alla knutor och spänningar försvinner!!
Nu är det natti!

Konstigt..

Det känns så tomt efter att Jens åkt..en konstig känsla att han inte ska vara hemma på hela 4 dagar..hur ska vi klara oss?Lilia säger hela tiden ;- Pappa kommer snart..
Men det dröjer jue..får hålla mig sysselsatt med annat nu undertiden han är borta..det värsta kommer ikväll då jag ska somna utan honom vid min sida..det brukar vara väääldigt svårt =(
Lærke ska få lov att sova hos mig dessa nätterna tror jag..
Vi är lediga ända fram tills på måndag..skönt..så idag ska vi baka negerbollar och mysa med filmer på tvn..himla trist väder så det spelar mindre roll att vara inne hela dagen!
Imorgon var det tänkt att jag skulle på handledning på jobb,men hon som skulle hålla i det hade blivit sjuk så pappas hjälp med barnen behövs ju inte heller..så imorgon är dagen orörd..
Städning och tvätt får det väl bli då eftersom jag ska ha en liten tjej träff här hemma på lördag..eller liten..14st blev vi till sist =)
Nu ska jag plocka fram så att bakningen kan komma igång!!

Så kom dagen..

dagen då snäckan fick sina glasögon =)
Jag fick ett sms igår om att brillorna var klara..en hel vecka tidigare nästan än vad dom sagt...det var tänkt att jag och Jens skulle kört in igår men vi kom på att det nog var ganska så bra om tjejen va med..det ska ju provas ut så att dom sitter ordentligt!
Så idag körde vi in då jag slutat att jobba..jag och Lærke gick in medans Jens och Lilia stannade kvar i bilen..trodde det skulle gå fort att hämta dom men det tog sin lilla tid då Lærke fullständigt bröt ihop i affären och absolut inte skulle ha brillor!!
Jag som fortfarande har ganska mycket känslor ang glasögon på tjejen var nära till gråt jag med,men fick ju sansa mig och peppa henne (jag kunde!!!) först grät hon över att hon skulle ha glasögon och när hon sedan fick se att det var ett rosa och ett GRÖNT fodral så belv det ännu värre..hon ville absolut inte ha något GRÖNT fodral =) Så tjejen i affären plockade fram ett glittrigt med blommor som gick i lila och rosa och tårarna torkades snabbt =)
Hon provade och var superduktig..mycket bra personal med som berättade för henne hela tiden att hon var duktig och att glasögonen satt perfekt på henne!
Hon blev glad i hågen och när vi gick ut från affären så skulle vi skicka mms till moster som skulle få veta att hon numera hade glasögon..fina,fina tjejen!
När vi kom hem ville hon se på Tingeling på tv..och det fick hon..vet ni vart hon satte sig???Jooo i soffan..där sitter hon aldrig annars..hon har alltid dragit fram puffen och satt sig supernära tvn innan..men nu ser ju hjärtegrynet..!
Vi har kommit överrens om att glasögonen ska ligga på toaletten under natten,och hon var duktig och la dom i fodralet,uppe på hyllan så att inte klåfingriga lillasyster skulle få tag på dom!
Nu känns det mycket bättre,jag älskar Lærkes positiva syn på att hon ska ha glasögon..mitt barn hjälper mig att se förbi alla hinder..hon är ljuvlig!!

Äntligen..

Fick vi varit hos Sandra i Skurup..som jag längtat!Det är inte alls lätt att få ihop någon dag alla kan träffas..trist har det varit men igår fick jag äntligen ge henne en stor kram och prata en massa strunt..och lilla Freja..som blivit stor hon med..mycket händer på 3 månader!Hela 3 månader hade nämligen hunnit gå sedan jag sist såg Sandra och hennes fina familj!
Husesyn är ett måste så det tog vi först och det var sååå fint..snygga nya saker hade hon införskaffat och spegeln hon hade i hallen hade jag lätt kunnat plocka med mig hem..hemmet såg riktigt lyxigt ut med dom detaljerna som hon hade stoppat in =)
Supersnyggt Sandra!!
Vi åt gott och drack gott..vin och cider slank ner i min och Sandras halsar medans barnen (och Jens) drack coca-cola..privat chafför jue =)
Sen tittade barnen på lite film och vi snackade skit och allvar..det får absolut-inte-under-några-som-helst-orsaker-gå-3-månder-tills-vi-ses-igen!!!!
Tack för igår!!Och SNART ses vi igen..

Beauty salong..

och efter dusch blev det skönhets salong här hemma..jag plockade fram alla nagellack och barnen fick välja..dom valde samma.. =)
Nöjda blev dom iaf =)

Glasögonen..

Ja vi har inte fått dom ännu..men tänkte visa er bilder på skatten där hon provar ut dom =)
Dessa..
och dessa valde hon..och vi..rosa och lila i samma form..jättefin blev hon!
Så nu väntar vi bara på att dom ska bli klara..ca 10 dagar skulle det ta!Så om 1 vecka kanske hon har dom på näsan =) Som hon längtar..för nu ser hon ju sååå dåligt som hon säger!! =)

Frälst..

Efter gårdagens zumba pass så känns det verkligen att magen fått jobba,förra passet zumba var verkligen INGENTING i jämnförelse med detta..så jäkla kul alltså =)


I'm baaack!!

Ja här har det banne mig rullat på,familj,träning och jobb har stått på schemat =) och sen har dator jäkeln inte fungerat..vi installerade windows 7 och då helt plötsligt så kunde jag bara skriva rubrik..ingenting i inläggs fältet..knepigt värre..men fick ett tips på facebook att jag kunde prova ett annat internet program och använder mig nu utav chrome =)
Har faktiskt varit superduktig med träningen..mathållningen är en annan grej!Jag lyckades förra veckan att gymma hela 3 ggr..inte lätt att få ihop dagarna men försöker att boka något pass i veckan och sen tränar jag styrka någon dag..det har funkat!Det enda jag blir irriterad över är att man betalat så mycket pengar för att kunna gå på olika pass..men dom är uppbokade direkt..man har knappt någon chans att få komma till!
Jag har provar zumban (naturligtvis) och bodybalance..sen har jag lärt mig att jogga på löpbandet..härlig känsla när man klarar fler och fler minutrar!
Idag när jag var nere så fick jag superbra instruktioner på situps maskinen så den körde jag stenhårt på..aj,aj i min mage nu bara..men gött att ha pinats så!
Men iaf..bodybalance..vilket härligt pass..inte det här svettiga studsiga skitet..nä lugna mjuka rörelser som verkligen sträcker ut varenda muskel i kroppen!och man tränar balansen och dessutom bäcknet..liiite svettig blir man men tempot är precis min stil..efter passet har man avslappning och den är super..för hur ofta ligger man ner i ett mörkt rum och andas??Det är befriande och sjukt energi höjande..och vem behöver inte det i denna stressiga värld?
Jag hade tänkt mig att prova yogan med..det verkar också till att vara ngt för mig!
Familjen mår bra och just nu har Jens semester..vilket även innebär att jag får semester,all marktjänst sköts utav honom och det är så härligt att komma hem till middag som han bestämt och lagat,golven är dammsugade och tvätten klar..ååhh vad jag har det bra..tyvärr varar det nog bara fram till ons nästa vecka..det gäller att njuta =)
Jobb dådå..njaa inte fullt sååå kul..är så trött på jobbet nu,arbetstiderna och ibland känns allt så jävla hopplöst rent ut sagt..nä..en förändring nu hade nog inte varit så dumt!
Har tittat runt på ams hemsida och snabbt insett att i Sverige lär jag inte få ngt nytt jobb..nu är det tid att vidga sina vyer och söka sig till DK!
Här går man i sina invanda hjulspår och det är bara jag som kan förändra..Jag har Jens fulla stöd och med den inställningen så ska vi nog ro runt det hela..jag ser fram emot att lämna det trygga för att ge mig ut på nya uppdrag =)
Just nu sitter vi framför vars en data med Lilia vaken..hörde henne för ca 45 minuter sedan,hosta och väsa...så lite krupp och halsony har hon nog..vi har varit ute och vi har inhalerat i nebunetten..nu vill jag soooova!!
Hoppas att jag nu har koll på datan så att jag kan fortsätta skriva,det började ju så bra =)
Sov gott!

RSS 2.0