Det här med att fotograferas...

Verkligen inte min grej..men helt värt att prova på iaf!!
Jag,Lina,Vera,Kalle,Camilla,Emma.Tyra och Josse stack till Turning Torso och lekte modeller för en dag =)
Vi blev sminkade och fina...tänk om man bara kunnat det själv..otroligt skickliga och mycket trevliga var dom!!
Första gänget kallades in och det var Lina,Vera och Camilla..det blixtrade och hade sig och jag hann bli jäkligt nervös..jag brukar ju oftast vara den som hittar på annat när kameror kommer fram..jag blir verkligen aldrig bra på foto!!Sen blev vi inkallade...och det var den sämsta fotografen jag varit med om...herrejisses!!
Dessutom så synd det kraftigt på våra bilder vilken skillnad det gör på fotograf..men,men..nu har jag testat det med!!

Men så här blev det iaf!!












Mammas Top Model...

Lærke har fått för sig att hon ska posera på alla kort.. =)
Men snyggare brud får man leta efter...



 










 

Och jag måste tilläga här med..att jag har INTE valt klackaskorna till vita strumpor..det gjorde donnan själv!!Hon tyckte att hon blev sååå fin sååå =)
Sötnöt!!

 


En gång till..

Jobbet har gått bra dom senaste dagarna..har fått upp en god kontakt med chefen och arbetsledaren angående hur jag har mått och hur jag mår!!Måste ju bara tillägga att en bättre chef kan man nog inte hitta..hon förstår oss och vill verkligen vårt bästa!!Och suverän på att hitta lösningar som ska hjälpa oss alla i vårt jobb!!
Så nu får vi se om det kan bli lättare för mig med dom ändringarna vi ska göra...

Vad har vi annars gjort..nja inte så mycket faktiskt..mest varit hemma och myst med tända ljus och tv som sällskap..inget kul väder att vara ute i..blåst och regn..nää fyy bättre att sitta inne och mysa!!

Idag har jag varit ledig och vi har varit nere i byn och handlat..det var det enda som stod på schemat och det kunde vi bocka av!!En maskin med tvätt lyckades jag få undan..men mest har vi ritat en massa teckningar och umgåtts!!
Barnen har inte varit på sina soligaste humör och kivats och bråkat omvartannat..så när Jens kom hem var det INTE en munter familj han fick träffa!!

Barnen ligger och sussar sött och det ska jag med snart!!

Helgen bjuder på jobb och kalas än en gång!!

Smyger..

Stressen smyger sig på efter denna lediga helg..nu är det tid för jobb imorgon igen..kvällspasset!!Har ju inte kunnat slappna av riktigt heller denna helg då det har varit 3st kalas och Jens har varit iväg hela dagen..

Morfars kalas var jätte trevligt..förutom att jag hade en sprängandes huvudvärk och hade svårt för att koncentrera mig på vad alla pratade om och ta hand om barnen..alla försökte att hjälpa till så att jag kunde vila huvudet..men det är svårt att släppa barnen..man hör dom hela tiden och vill vara med om det blir tjaffs eller bråk!!
Vi gav oss när kl var närmre 22 tror jag..då var det rakt hem i sängen med ytterligare panodil i kroppen...och jag somnade..men vaknade tyvärr med huvudvärk igen..
In med panodil och försöka vara människa igen =(

Lærke skulle iväg på kalas till en kompis kl 11..hon blev såååå fin mitt lilla hjärtegull..volangkjol och klackaskor på!!Och ängla hår..jag fick ta några foto på henne men dom orkar jag inte lägga in just nu..
Hon blev hämtad kl 13.30  och då var det bara hem och få på alla i familjen kalas kläder och bege sig till Danmark då svärfar skulle bli firad!!Super trevligt..men huvudvärken gjorde sig påmind hela tiden..
Vi kom inte hem förrens mitt i natten och det blev sängen direkt igen...

Vaknade imorse utav Lilia som skrek HEJDÅ PAPPA,HEJDÅ PAPPA!!!Sen hörde jag dörren gå igen och Jens hade åkt!!Vi steg upp och klädde på oss..och strax därefter ringde mamma och skulle kolla hur långt vi kommit..
Vi hade bestämt att IKEA skulle få ett besök av oss denna gråa,regniga tråkiga söndag!!Liksom resten av Vellinge,Malmö och större delar av södra Skåne..fullt av folk..och med 2 vilda barn..jaja det gick det med..vi hade tagit med oss min moster med och det är just nu barnens stora idol =)

Vi spenderade ca 3 timmar därinne och jag kom hem med för tidig julklapp från mamma och pappa..4st nya stolar till köket..superfina!!Så dom har jag och Jens monterat nu ikväll,fick även med mig 2st nya tavellister till Lilias böcker..dom blev också uppsatta ikväll...och dom obligatoriska doftljusen!!

Får se hur det går nu imorgon på jobb..ser INTE fram emot det..



Räcker..

inte till just nu..
Jag är trött..och det är bara förnamnet...trött på att inte räcka till..utmattad i hela kroppen..ont i hela kroppen och med en ständig huvudvärk som vägrar ge sig!!
Har det jobbigt på jobb och vet inte hur jag ska hitta nya krafter som kan hjälpa mig..
Ork till att vara en bra mamma och att vara en trevlig fru..det vet jag knappt hur jag ska göra med..
Att det alltid ska hända något så att man inte bara kan vara..förvisso kan man inte sluta att leva bara för att man mår dåligt..men jag orkar helt enkelt inte!!

Skit trist att ha det såhär..men med stöd och hjälp ska nog även jag kunna ta mig på fötter igen...

Hoppas ni andra njuter av ledighet!!

Jobbjobbjobb...

Ååååhh vad det är tråkigt att ha ett fast jobb..och som läget är på jobb nu så hade jag inte velat ha något jobb alls.. =(
Men man ska väl vara glad över det antar jag...bara att gå vidare..

Fullt upp som vanligt med diverse saker..hämtningar och lämningar och däremellan allt annat som hör till en tvåbarns mammas liv!!Men jag klagar inte =)
Helgen är på väg med stormsteg och på fredag ska vi fira min morfar som fyller år idag..och jag längtar efter mormors goda mat..och jag hoppas att det blir det jag vill =)
Lördagen ska Lærke liten på kalas så det måste fixas present till tösabiten som fyller..hhmm..!!Och jag måste kolla vad flickebarnet ska ha på sig med jue..fast sen å andra sidan så får jag ju ändå inte bestämma =)

Efter kalaset så styr bilen mot DK då svärfar fyller år..och vad ska vi ta på oss då???Jag har gott om I-lands problem om ni inte märkt det tidigare..
Ska i vilket fall som bli trevligt..nu var det ett tag sedan vi träffade "danskarna" som Lærke säger..haha!!

Söndagen blir jag ensam med barnen då Jens,pappa och kanske morbror sticker till DK för att gå och kolla bilar..så jag får väl ta mamma i hand och hitta på något..kanske Vellinge blomman??Har inte hunnit vara där ännu..

Oj.det var nästan så jag blev stressad redan nu av helgen..den som ska vara skön och lugn =)

Bilder..

Nu när jag kan lägga in bilder i min egen data så finns det väl inga ursäkter längre.. =)

 

Min födelsedag!

 




Lærkes önskelista!






Mitt kalas!













Denna bilden är till AnnSofie (givetvis med tillåtelse från moster)




Och idag!
Lærke och Lilia har blivit klippta..
Första gången för Lilia =)




Veckans

fredag har varit tråkig..än så länge..vi väntar på Jens och väntan är sååå lång!!

Idag har det varit en riktig tråkfredag..vi har varit en snabb runda på Willys..men jag fick inte med mig allt hem..inte det lättaste att handla en massa med 2st barn och vagn =)
Nästan allt iaf slank ner i korgen..lite som var slut och lite som kan vänta till morgondagen.. (kalas för mig) om ni glömt!! =)
Sen hem och luncha..Lærke fick välja dryck i affären och valde jordgubbsmilkshake till båda två..Lilia har ingen egen åsikt ännu =) Så idag blev det rostmacka med ost och dagens inhandlade dryck till lunch..ingen vidare lunch..men alla dagar pallar man inte stå och göra sig till..

Efter maten så började jag plocka undan här he.....nä usch va trist att skriva ..jag återkommer =) 


Ha en fin fredag och helg!!

Energi..

Det ordet hittar jag inte någonstans idag..hade snälla barn som lät mig ligga och dra mig till 8.30..Bolibompa på tv och myys!!Fluktade lite på programmet mellan snarkningarna jag med!!

Sen blev det frukost och vi pratade lite grann om vad vi skulle göra idag..fick inga förslag, så än så länge sitter vi här hemma och ritar och målar..vi har målat i böcker och sen har jag ritat av hela Lærke på en rulle med papper..vilket konstverk det blev..dessutom så har hon småmönstrat på sig idag så jag fick lite huvudbry!!
Men Lærke tyckte att jag var jätteduktig som kunde måla näsor iaf =)
Vill inte gärna ta en promenad till byn..det blåser så in i vassen..tror inte att det blivit någon skön promenad..nä ist får vi gå ut i trädgården en stund och räffsa löv..

När Jens kommer hem så blir det en tur till IKEA..mina doftljus är slut och köttbullarna lockar =)



Gnäll..

Känner lite att jag gnällt lite för mycke angående min tjejs häftiga temperament..det är inte riktigt rättvist..
efter prat med fina vänner och föräldrar och framför allt Jens så inser jag nu att det är inget hon gör för att hon tycker det är kul..eller joo trotsar för att få igång mamma tycker säkert hon är lite ball sådär..men hon är ju inte elak!!
Jag vet att mitt tålamod inte är det bästa och att jag är på helspänn så fort vi ska klä på oss,borsta tänder eller dylikt..och det känner ju den lilla naturligtvis av..jag vill ju inte ha bråk,vill inte att hon ska gå och lägga sig när vi är ovänner och en massa annat som gnager på mitt samvete  =(
Jag vänder och vrider på allt jag gör eller säger,jag ger henne full uppmärksamhet och är verkligen där för henne..så det enda jag kan få det till är en sjujäkla 6 års trots..och det mina vänner trodde jag aldrig..

JAG ÄLSKAR mitt barn..tro absolut inget annat..men har man inte barn själv så är det nog himla svårt att sätta sig in i situationerna som vi har..alla föräldrar har varit med om detta eller kommer att komma dit..

Känner mig just nu allmänt hängig..förkyld och lite febrig och har väldigt nära till gråt hela tiden..hösten gör inte saken bättre..så just nu känns det inte som kraften räcker till..


Men idag har min tjej varit en stjärna..hon har varit gosig,skrattig,busig,kramig och alldeles underbar..
Nu får vi ta en dag i tagen..vissa bra..andra inte!!



Happy Birthday..

Toooooo meeeee!!!!


Idag fyller jag minsann år..och det kommer inte firas idag..vi väntar till helgen..
Huset sov imorse då jag gick till jobb så ingen sång eller kaffe på sängen idag.. =( men det finns ingen anledning att alla ska gå upp bara för det..dom behöver sin sömn!!

Men när jag satt på jobb så ringde dom hemma ifrån och barnen och Jens skrålade i luren =)
Har ju redan fått min present av familjen..min mobil gick i sönder och jag använde Kitty telefonen..men inte fan va den bra heller så det fick bli en ny!! =) inte mig emot!!

På fejjan och i mobilen har det trillat in massor med grattis hälsningar..även från folk man inte trodde..men kul är det iaf!!
Jobbat hat jag gjort idag och fick fina blommor och choklad av 2st väldigt fina arbetskamrater..skönt att ha er!!Tack!!

Lærke vill ha tårta idag..haha..jag bryr mig mindre..men tårta ska vi ha iaf!!

Ha en mysig måndag!!



RSS 2.0