Mamma...

Idag är det mammas dag..Mors dag!
I 28 år har min mamma funnits för mig,stöttat mig och tagit mig igenom livet..vi har kramats,bråkat,gråtit och kommit varandra närmre genom allt vi har gått igenom!Allt har verkligen inte varit lätt och mamma fick stå ut med en massa som hon inte förtjänat..men hon har gjort precis som hon har lärt oss..att resa på sig..borsta av sig och gå vidare..Mamma har gett mig mycket styrka..mer än hon nog förstår själv..hon är en viljestark,sympatisk,ödmjuk mamma,mormor och svärmor..och hon förstår!!
Och jag vill här igenom tacka henne för allt hon gjort för mig under alla dessa år...
Jag älskar dig ♥

Jens...

Jag har jättefina arbetskamrater..och där ibland en som jag lutar mig väldigt åt..en fin tjej!Hon har humor..och dessutom så fantastiskt ödmjuk..
Och idag när jag var på facebook så hade hon lagt ut en låt..hennes och hennes mans låt..och det slog mig när jag hörde den att..precis så känner jag för Jens...

Regn,regn..

Blir så trött på detta vädret..trött som ett ålderdomshem och lite små sur mellan varven..men,men..det kommer när det kommer!Dagarna fylls på trots vädret..eller hur??
Och bilder vette katten om jag orkar lägga in =) Vet att det är lite tervligare med bilder..men det får vänta ett tag till..kanske i helgen vem vet??
Idag var det avslutning på kyrkis..det var ett gäng glada barn som entrade kyrkan kl 17 idag..med fina glittriga hemmasnickrade masker på sig..mycket skratt,tissel och tassel mellan barnen!
Dom sjäng en massa fina sånger och viftade både med sjalar och små skallror som dom själv hade tillverkat!Vi kom lite i sista minuten och jag var jätte rädd att jag skulle hamna långt bak så att jag inte skulle kunna se min tös..men tänka sig..ett par vänner till oss hade tagit plats på första raden och där fick vi med plats =)
Efter uppvisning så bjöds det på grillad korv med bröd,saft kakor och kaffe..men fyy vad det blev kallt att vara ute..så efter en timme eller så,så bestämde vi oss för att köra hem och stoppa barnen i säng..det ät trots allt en dag imorgon med!
Och imorgon så börjar Jens jobb helg =) Han har fått äran att vara med på en biltävling denna helgen och jobba...och han ser framemot det jätte mycket..men det lämnar mig och barnen ensamma hela helgen..och jag är dessutom ledig!Men ja inget att göra åt det mer än att fylla helgen med roliga saker..så imorgon kväll dyker två jobb kompisar upp här hemma..lite vin (läs mycket) och god ostbricka var det tänkt!
Lördagen ska jag och mamsen kanske gå på loppis och på söndag så får jag se vad jag hittar på..kanske rentav blir hemma i lugn och ro..allt beroende på vädret =)
Hoppas ni får en fin helg!

Lærke 6 år...

Igår den 22 maj för 6 år sedan fick jag mitt första barn..min tjej!Efter 44 timmars värkarbete kom det ut en liten,liten flicka med alldeles svart hår!Och igår blev denna lilla tjej 6...
På morgonen sjöng vi för henne och hade paketer,blommor och ljus med..hon var vaken..det kunde jag se =) Hon blev superglad och sprang ur sängen för att öppna paketerna..såg att hon blev liiiite besviken..det var ju bara lite småsaker som hon sagt att hon önskade..men klart glad iaf..när hon öppnat dom så berättade vi för henne att det fanns en till liiiiten present nere i vardagsrummet..Lærke sprang ner för trappen och hittade en alldeles ny CYKEL...rosa dessutom och med ballonger och band runt den..sååå glad hon blev!'
Jag som skulle ner och handla frågade om hon ville ta en provtur..och naturligtvis ville hon det.. =)
Kl 14 var det dags för gästerna att komma..jag hade gjort smörgåstårta och barbietårta..allt verkade vara uppskattat och alla blev mätta och belåtna!
Lærke fick massor av presenter,bla ny cykelhjälm,ny korg till cykeln,massa kläder,nattlinne,trosor,hårborste,Kitty parfym och en del annat..nöjd tös med andra ord!
Så dagen igår var riktigt rolig..och jag är glad över att alla kom för att fira henne...mammas prinsessa!

Torsdag..

Ledig dag..men inget trevligt väder precis =( Vart tog värmen och solen vägen??Idag får vi väl ha en inomhus dag då regnet hänger i luften..tvätt,städ och pyssel inför söndag då Lærke fyller 6 år och ska ha kalas..
Jag förstår fortfarande inte vart tiden tar vägen..och jag förundras över att Lærke nu är en stor tjej med personlighet,humör och massa frågor..vart tog bebis tiden vägen..den härliga känslan av att få upp henne på bröstet för första gången..jag har fått vara med om det största som kan hända i en kvinnas liv..2ggr!!
Och det känns så otroligt!
Mina tankar på livet har förändrat..liksom för så många andra..och när det händer oförutsedda saker som att någon rycks ifrån sina nära och kära..det är då man funderar på vad som är viktigast i livet!Jag är lyckligt lottad och tacksam över att ha hela min familj samlad till kalas och andra händelser..och jag kan känna att man nog inte riktigt lever när man ska!!
Man har så mycket att tänka på..så många ansvarsområde och annat som upptar ens tankar..men jag lever här och nu..och det ska jag ta tillvara på..min familj,mina vänner....
Iaf kalas för Lærke liten på söndag..ska bli så kul att få se hennes min när hon får sin present...hon kommer att bli superglad =) Och i år gör jag det enkelt för mig..all mat blir klar på lördagen och på söndag kan vi alla bara slappna av och umgås..hon har dock önskat sig en barbie tårta och jag vänder snart ut och in på mig...hur fasiken ska jag göra en barbie tårta???Hahaha..ungen har höga tankar om sin mamma...
Jag hoppas att ni alla får en bra dag..och ta hand om varandra...

Dagarna..

Ja vet ni vad..händelserika dagar och veckor det hära..
För att nämna lite..Jag har fått glasögon,vilka jag är ganska så nöjd med,använder dock dom väldigt sällan (kan nästan inte vänja mig),men ändå..dom är snygga!!
Jag får mer och mer ont i mina leder och har varit hemma en vecka från jobb pga min satans axel..men där är inget medicinskt fel på mig så det blir en stressrelaterad sjukdom..och det kan jag förstå!
Jobbet är jag trött på och har därför sökt mig vidare och är nu uppe i att ha sökt 6 nya jobb..varav 5st är på olika avd på UMAS,och ett är på Vellinge Kommun..hoppas ju innerligt på att någon kan vara intresserad!!Om inte så är det bara till att söka fler..ska gå bredvid på Ortopeden på tisdag och hoppas att någon chef ser mina möjligheter..
En av familjens nära vän har omkommit i en bilolycka och det tog hårt..vi alla har svårt att förstå....♥
Vi har varit och hälsat på i Lærkes nya skola..hon var så stolt och glad..och hon brydde sig inte det minsta om mig..ny fas i livet och hon kan inte vänta =)
Lilia lyckades få en magsjuka som slog ut henne totalt..vilket blev en traumatisk upplevelse för mig..fick ingen kontakt med henne och trodde allvarligt att hon inte skulle vakna...
Men efter 1½liter vätska kvicknade tösen till och mamma hjärtat kunde andas ut...vi fick ligga inlagda i 2 nätter på infektionen i Malmö..hemska timmar!!
Men sen blir jag lite irriterad och arg på den/dom som smittat..även fast dom inte smittat med vilja så..ja jag vet inte hur jag ska skriva..men är barnen dåliga i magen så håll dom hellre hemma en extra dag än att lämna och smitta ner 18 st barn till kan jag tycka!!
Imorgon den 6 så är det tid för personalfest..kommer dock inte ihåg vart vi skulle men en buss skulle iaf färda oss i ca 1½timme uppåt =) Så idag blir det till att prova kläder för att allt ska var klart till imorgon..
Men nu är det den 5 maj och jag hoppas att sommaren snart slår till..jag behöver värme och mysiga sommarkvällar!!Lek och fika utomhus..
Hoppas att ni alla njuter av livet..det kan förändras snabbt!

RSS 2.0