Jisses..

Jahapps..hela 2 veckor har gått..jag hinner inte med längre!!
Men nu börjar värmen komma och solskenet..som jag har längtat!!

Just nu är vi i full gång med att förbereda 2st kalas som vi ska ha i helgen..men det var bra nära att vi var tvungna till att ställa in..Lilia den lilla sparven lyckades med att bli sjuk igen..men idag är hon pigg som jag vet inte vad och helgen är räddad =)

Imorgon ska vi ha kalas för våra familjer..mysigt ska det bli..vi ska grilla en massa och äta tårta och sjunga högt,högt för min blivande 5 åring!!!
Hade ett psykbryt för någon dag sen då jag fick slänga mig i armarna på min man för att få ut alla mina tårar..tänk HELA 5 åar har gått..min lilla,lilla tjej har blivit sååå stor!!
Mest blir jag lite ledsam..hon behöver ju inte mig på samma sätt som innan..hon skaffar kompisar..är ute på gården och leker själv..hon är hemma hos andra utan mig..hon är duktig på ALLT oj,oj,oj!!!Åååhh ibland vill jag bara ha tillbaka lite bebis tid..bebis tid med min alldeles underbaraste Lærke liten..kråkungen som vägde 2650g när hon kom till världen!!
Jaja..dom ska ju bli stora..men lite gråter jag iaf!!!
 På söndag så är det dags för barnkalaset..kul ska det bli det med..massa kids som ska springa rundor här hemma..även då ska vi grilla och äta tårta..
Jens har fixat massa prinsess saker till henne..ballonger,blåsare och servetter med prinsess tryck..ja en del andra saker med =)

Ska försöka ta bilder och sen försöka att ha tid till att lägga in dom med!!

Ha en mysig dag!!

Kramis

Till Vera =)

Idag orkar inte jag för jag är faktiskt sjuk =(
Har så in i vassen ont i halsen och öm i hela kroppen..tror till och med att febern kommer smygandes =(
Så Vera en roligare uppdatering får du en annan dag!!

Kramar på er

Full gång igen...

Jaaa nu är jag i samma sits som alltid innan jag ska ha kalas här hemma..då ska det ordnas och donas här hemma!!
Nu målar vi Lilias rum.. och jag har sytt nya gardiner till henne =) Varit och köpt färg till vägg dekorationerna och börjat att redigera bilderna som vi ska ha i svart och vitt i trappan..Haha!!

Jens har fått upp ett segel på vår uteplats och morfar ska förhoppningsvis komma och fixa med staketet in till grannen..jag ÄLSKAR att ha kalas..det blir så mycket gjort här hemma veckorna innan =)

Fick ett tele samtal innan från gottegrisarna som är i Turkiet..jag bytar närsom helst plats med er alla =) Men hoppas att ni njuter i fulla drag..Kramar till er =)

Nu ska denne svensken hoppa in i duschen för att bli klar till despan,cougar town och Christine..Jens är iväg och handlar chokladsås så att jag kan trycka lite glass i huvudet =)

Ha en skön kväll!!

Kramar

Kväll...

Ja det jobbar jag idag..men vill verkligen inte..inte nu när jag fått upp ångan här hemma..jag pysslar och städar lite..tvättar och lyssnar på musik..just nu spelas denna: =)




Jag träffar kanske Emelie hon som e så go' o rund
hon lär inte vara särskild svår

VAAAA??!!!Hahaha..




Men nu ska jag strax hoppa in i en dusch..ska hinna inom banken och kolla lite på drink and wear innan passet börjar =) Inte för att handla..näää..bara titta =)



Kram

Nä minsann..

Nu känns det som om jag får ta mig i kragen att slänga in ett inlägg..det har gått hela 3 (!?) veckor sedan det senaste och jag skäms,skäms så in i norden då min fina syster suttit och knåpat på min blogg och gjort den sååå fin!!

Jag kan ju omöjlig rabbla upp allt som har hänt..men sammanfattaningsvis så har jag haft 3 fina veckor!!Jobbat har jag gjort men även varit på Rabdido party,avskedsmiddag,tivoli,Valborgsfirande,umgåtts med fina vänner och min älskade familj!!

Och så har min stora tjej äntligen fått till det med cyklingen..det är en bit kvar att lära sig men sååå stolt jag är..jag släppte henne och hon cyklade.. =) Och hon blev så glad..
Så nu ska det övas en hel massa så att hon kan cykla på den nya cyklen till Linda!!

Idag stack Jens och Lærke till Hässleholm för att spana in ett rally..så nu sitter jag här och marodören Lilia springer en massa rundor..vi ska ta och pallra oss ner till tivolit lite senare..ska bara ha med oss familjen Malm/Johansson me.. =)

Och sen har det ju hänt 2st vänner stora mirakel..Josse och Robin har blivit föräldrar till en liten Nelly och Daniella och Henrik fick sin lilla Keila Valborgsmässoafton ♥ Grattis till er alla!!

Ha en riktigt fin dag!!

Kramar

RSS 2.0