Gästbloggning nr 2

Nu är det 5 dagar sen min syster satte sig på planet som drog iväg till Egypten. Jag vet att hon har det bra för jag har fått både sms & röstmeddelande, visseligen mest för att reta mig för att jag sitter här hemma i Sverige medans hon har det gött i värmen, men ändå. Har fått en underlig känsla av hon ger igen sen jag & Tove var iväg.
 
Fast det känns ändå tomt på nått vis. Ingen syster som gör statusuppdateringar på fejjan. Ingen syster som ringer bara för att hon inte har något annat att göra. Det är inte lönt att kika in på hennes blogg & se vad dom har haft för sig nere i Skåne, för den enda som skriver här är jag själv & tro det eller ej, men i mitt eget liv vet jag vad som händer.
Konstigt hur man kan sakna en människa. Det är ju inte så att vi bor grannar längre & går på fik flera gånger i veckan som vi gjorde när Loppan & Lärke hade kommit till världen. Men ändå saknar jag att ha henne i vardagen.
Hoppas att du har en fortsatt härlig semester siss. Välkommen hem på måndag igen.

Kramar från AnnSofie 

Gästbloggning a´la AnnSofie

Medans syrran är i Egypten & gottar sig med sol, bad & säkert god dricka oxå, så har jag, storasyster AnnSofie, knåpat med hennes blogg.
Tyckte att det var hög tid att byta ut dom små luciorna, kände på något sätt att det var lite för långt kvar tills nästa Lucia för att spara dom.

Ja här duggar det ju inte tätt med inlägg så det är väl lika bra att jag fortsätter skriva några rader.

Det är ju så att jag & min fina Tove, var till Egypten för 4 veckor sedan, så jag vet precis hur hon mår & känner sig därnere. Men jag är inte avundsjuk, nä tro inte det. Skulle jag vara avundsjuk på att behöva tillbringa långa dagar i solen med badet framför fötterna? Eller vara avundsjuk på att hon ser så mycket spännande saker eller på att hon träffar så mycket härligt folk? Hahahahahahaha eller eheehee....

Klart att jag är avundsjuk när jag sitter i den här snöstormen som verkar dra in över vårt avlånga land. Ingen annan som blir det?

Men jag är så glad för Emelies skull att hon får komma iväg. Att hon får rå om sig själv & vila upp sig. Det behöver vi alla göra någon gång. Dessutom måste jag få skriva att jag är väldigt stolt över min svåger nu medans syrran är borta. Han tar hand om hem & barn med allt vad det innebär utan att gnälla & det visar bara vilken man & pappa han är.

Njut nu allt vad du kan syrran. Här hemma njuter vi av en Egyptenbild, från min & Toves resa, på din blogg istället :)



Kramar från AnnSofie


Ojsan hoppsan..

Har visst inte bloggat på några dagar..ja inget konstigt med det..har verkligen inte haft tid eller lust!!Det har funnits så mycket annat som tagit upp min tid =)
Och vad det är som tagit upp min tid får jag nog berätta i ett annat inlägg en annan tid..för just nu har jag inte heller tid..
Ska se om jag kan fixa ett roligare inlägg ikväll!!

Hoppas ni har haft det bra!!


Kramar

Tänder...igen

Jag har stött på tandläkaren från helvetet..fyyy så otrevlig prick!!Han och jag hade noll kemi och han var så otrevlig att jag låg och grät i stolen..får dom uppföra sig hur som helst eller??Jaja..jag hade ont i en tand..igen..och denna gången var smärtan så in i vasen hemsk att jag inte kunde koncentrera mig på något alls..jag knaprade piller så in i vassen och det var inte alla gånger dom hjälpte heller =(
Jag ringde till folktandvården här i byn och fick en akut tid..tack och lov!!
Så nu är tanden lagad..MEN smärtan i örat finns fortfarande kvar..så jag hade inget annat val än att ringa vårdcentralen idag och få en tid för att kolla om jag hade fått en öroninflammation..men NEJ..vätska bakom örat och det enda hon kunde ge mig var näsdroppar från apoteket och det "tipset" kostade mig 120 kronor!!!
Åååhhh blir så irriterad!!

Dessutom ligger jag i fight med Försäkringskassan..dom skulle betalt ut pengar till mig den 28 december..tror ni att dom kommit????NEJ..nu har jag ringt dom 7ggr och ingenting händer..vad sysslar dom med egentligen???hur svårt kan det vara att betala ut lite pengar till mig som har rätt till dom???Skit tråkigt är det ialla fall..hela livet står liksom på vänt!!
Får väl ringa dom imorgon igen och se om man får en vettig person i luren!!

Idag har jag jobbat och stått i..och när jag väl var hemma efter läkar besök och hämtning av barn så var det bara till att ställa sig vid spisen för att sedan förflytta sig till tvättmaskinen,för att sedan förflytta sig till matborden och so on...
Jag har fixat inför resan till Gnarp på torsdag..allt ska bara ner i väskorna..och barnens ytterkläder ska tvättas imorgon när vi kommit hem så dom hinner torka tills taxin kommer och hämtar oss!!Åååhhhh vad jag längtar..

Kramar

Rese år..

Ja allt bara flyter på och jag känner mig glad och tillfreds med det mesta!!Ja förutom då att mina gaddar ger mig problem..får ont i den ena tanden efter den andra..inte ok!!Så imorgon ska jag ringa till tannapregaren och få en tid till rotfyllning...fyyy det kommer kosta skjortan =(

Meen bättre att ha det fixat innan jag åker till Gnarp..vill inte sitta på Mios kalas och ha ont..nä då vill jag kunna sjunga och sitta och titta på mina fina systerbarn och riktigt njuta av min tid där uppe =)
Vi ska åka pulka och naturligtvis åka till det förbenade stallet..haha!!

Och när jag kommit hem från Norrlands vita skogar så ska jag bara jobba 4 dagar innan väskan ska packas för ytterligare en resa..fast då bär det av mot betydligt varmare breddgrader..närmare bestämt Egypten och Sharm el sheik...goooootttttt!!!Sol och bad..njuta av livet och komma hem utvilad och med nya krafter att ta hand om och älska min alldeles underbara familj!!
För detta ska ni veta att detta unnar min man mig jättemycke..klart att jag ska åka!!Och han ser fram emot att få vara pappa på heltid och lämna och hämta barnen..äta precis vad dom vill utan att kräsna Emelie kommer ivägen =) och jag är såååå glad att han känner så..finns nog en hel del män där ute som inte hade pallat eller ens velat detta!!

Nu ska jag ta ett bad och läsa en tidning!!

Kramar

Oooohhhh....

Jag vet..inte bloggat på ett tag!!Men har så mycket i huvudet och längtar en massa...

Nu har jag hunnit jobba 2 dagar redan sen föräldra ledigheten tog slut för denna gången och det rullar på som vanligt!!Mycket att göra och man är slut när man kommit hem från jobb...
Nu jobba jag bara imorgon med innan jag är klar för denna veckan..skönt!!Sen är jag långledig och det väntas kalas för min morbror Claes..ska bli kul!!
sen jobbar jag ju som sagt i tidigare inlägg bara mån,tis och ons sen ska jag äntligen få komma upp till Gnarp igen..känns som en hel evighet sen jag var där sist..och det är det nästan...det var ju i april i fjol tror jag..det var då jag stack med barnen en kväll kl 23.00..haha..vilket infall..men såååå kul!!Jag älskade att vara så spontan och bara dra..nu har man ju ett jobb att sköta och måste lägga in om semester som man inte vet om man får..fruktansvärt trist att aldrig bara kunna sticka..

Men nu längtar jag lite efter en sak till.... =) Grannen och jag sticker antagligen till Egypten den 26 januari...Yyyeeeiiiiii!!!Sol,värme,bad,paraplydrinkar och bara njuta...härligt!!
Fast sen beror ju allting på hur många vikarier det finns på jobb och hur många som är sjuka..

Har försökt att lägga in bilder på hotellet men misslyckas hela tiden...

Hoppas ni har det bra ute i kylan!!!

Kramar




















Tillsägelse...

Jaha..så fick man en tillsägelse av sin syster för att man inte varit så aktiv bloggare!!Ja inget annat att göra än att slänga in ett litet inlägg då ju =)


Nyår spenderades hemma hon sväfar och Bente..vi fick 2 andra inbjudningar..vi blev bjudna till Sandra och Niklas och till Catarina och Peter..men valde att ta det lugnt hemma hos Evan ist..eller ja,lungt och lungt!! Det blev en hel del vin och annat iaf..men jätte trevligt hade vi..



Fina tjejen poserar.. 
 








Vi kom till ett festligt uppdukat bord..




Fina va??!! =)




Dom hade köpt hattar..



Fördrinken intogs till Drottning Margaretes nyårstal..



Lærke vågade sig på att hålla i ett tomtebloss..



Lax smörgås till förrätt..



Jamen inga kommentarer =)



Bente hade gjort egen glass med krossad choklad i och färska bär..



Turturduvorna...



Kl 00.00 såg vi på när klockorna ringde på Rådhusplatsen och sedan väntade champagnen..



Vårt obligatoriska nyårsfoto..



Min docka ville allt annat än att sova..



Och innan säng gående så bjöds det på Bloody Mary..vidrigaste jag smakat..men tanken var god =)



Det var min nyår kära ni..

Och på tisdag är min ledighet slut..då väntas jobb i 3 dagar sen är jag ledig fredag.lördag och söndag..sen väntas jobb i ytterligare 3 dagar innan tåget gåt mot Gnarp och Emilios kalas!!Längtar sååå!!


Kramar

RSS 2.0