Denna dagen..

Åååhhhh va tradig..har mest gått och små surat hela dagen...
Barnen är så in i bomben uttråkade och vad jag än föreslår så passar det inte donnorna,ååhh låt mig få sluta vabba nu så jag kan bli normal igen!!
Tvätten är väck,disken med och alla bloggar är lästa,en dels statistik har nog gått upp,så månag ggr jag gått ut och in =)
Ikväll blir det förhoppningsvis trevligare,jag och mannen ska sticka in till stora staden och handla,förvisso inga roliga saker men jag kommer ifrån hemmet och barnen en stund och jag och Jens kan rå om varandra lite =)
Till helgen däremot händer det trevligare saker,Vera ska ha tjej middag och sen ska dom lurviga rastas..ser verkligen fram emot det!Kläderna är klara och vinet ska inhandlas imorgon..sen är jag redo!!
Nä nu ska jag ge mig på dammsugaren,trappan och ovanvåningen är lite i dammigaste laget!

Fina...

MORMOR & VERA
fyller år idag och jag önskar dom både ett hjärtligt grattis på deras födelsedagar!
Och hoppas att deras dag blir mysig och fin♥

Jomenvisst..

Det här med att äta rätt ger resultat bara det..jisses vad massa skit jag måste stoppat i mig sedan innan =)
På 5 dagar och med en kvälls träning så har minsann 1,5 kilo försvunnit..trodde först att det var 2 men mina barn hade fingrat på vågen..men 1,5 kg ska jag vara väldigt nöjd med..keso,valnötter,grönsaker och knäcke bröd..det är grejjer det =)
Alltså inget socker alls och äta nyttigt kan göra gott =)
Lilia är sjuker igen och idag på förmiddagen tyckte jag att hon var väldigt tungandad..feber upp mot 40 grader och tungandad..ingen bra kombo =( Så iväg till doktorn för att få svar om att det var ett virus,alvedon och aieromir max 2 dagar sen var det iväg igen om inte febern gett med sig!!Stackare =(
Utredning ang Lærkes mage är också igång..flickebarnet har stora bekymmer med den och efter att ha provat mig fram med olika sorters kost så bestämmde vi oss för att ta läkarkontakt!Massa prover är tagna och nästa vecka får vi svaren...nu har jag ont i magen...
Livet flyter på bra och våren närmar sig..

Tiden..

Den går så fort..det är sånt man märker när jag nu idag firar 8 år tillsammans med min man!8år!Kan ni förstå..
Våran tid tillsammans har varit och är fortfarande väldigt kärleksfulla,men vi har varit igenom dom djupaste dalarna och tagit oss upp igen..vi har skapat ett fantastiskt liv,med 2st friska,vackra underbara barn!Och jag är stolt och glad över det vi skapat..
Jens är verkligen mannen i mitt liv..för sååå många djupa dalar vi har tagit oss igenom....då känns det som om vi överlever allt!
Vi har sårat och blivit sårade,vi har kämpat och blivit besegrade,men vunnit så mycket genom det!
Jag älskar honom av hela mitt hjärta♥

Motståndaren...

Har verkligen gett med sig..nu är jag riktigt inne i träningen och tycker det är riktigt kul???!!!Himla konstig känsla det där,jag som aldrig tillbringat en dag tidigare med att träna..en total omställning!
Nu försöker jag att träna 3-4 dagar i veckan..men resultatet då??När fanken ska de komma,joooo den dagen denna socker grisen bestämmer sig för att äta lite nyttigare,jag älskar verkligen godis,chips,ostbågar och choklad och inte små mängder..nänä..massor!! =)
Så igår tänkte jag om,det bästa (för hela familjen) vore att börja att tänka på vad vi stoppar i oss,så jag har bestämt mig att nu får det räcka med att sätta i oss en massa skit..
Dagens lunch bestod därför utav knäckebröd med keso på och massor med grönsaker,och det gick hem..barnen älskade keson och grönsaker har dom aldrig varit svåra med!Nu är jag bara lite skeptisk till hur länge vi kommer ha mättnadskänsla...fast sen å andra sidan blir vi hungriga så har jag ju mer mat =)
Har letat lite rundor på nätet efter nyttiga måltiden och blivit glatt överraskad..det finns ju massor att välja mellan,ett litet problem bara..allt ser lite torrt ut!!Saknar såser el nåt annat till som också är nyttigt..får väl leta vidare och se vad jag hittar..har ni några förslag så hojta gärna till!!
Ingen rolig läsning men ändå en uppdatering =)
Min nya kompis!!

RSS 2.0