Torsdag..

Ledig dag..men inget trevligt väder precis =( Vart tog värmen och solen vägen??Idag får vi väl ha en inomhus dag då regnet hänger i luften..tvätt,städ och pyssel inför söndag då Lærke fyller 6 år och ska ha kalas..
Jag förstår fortfarande inte vart tiden tar vägen..och jag förundras över att Lærke nu är en stor tjej med personlighet,humör och massa frågor..vart tog bebis tiden vägen..den härliga känslan av att få upp henne på bröstet för första gången..jag har fått vara med om det största som kan hända i en kvinnas liv..2ggr!!
Och det känns så otroligt!
Mina tankar på livet har förändrat..liksom för så många andra..och när det händer oförutsedda saker som att någon rycks ifrån sina nära och kära..det är då man funderar på vad som är viktigast i livet!Jag är lyckligt lottad och tacksam över att ha hela min familj samlad till kalas och andra händelser..och jag kan känna att man nog inte riktigt lever när man ska!!
Man har så mycket att tänka på..så många ansvarsområde och annat som upptar ens tankar..men jag lever här och nu..och det ska jag ta tillvara på..min familj,mina vänner....
Iaf kalas för Lærke liten på söndag..ska bli så kul att få se hennes min när hon får sin present...hon kommer att bli superglad =) Och i år gör jag det enkelt för mig..all mat blir klar på lördagen och på söndag kan vi alla bara slappna av och umgås..hon har dock önskat sig en barbie tårta och jag vänder snart ut och in på mig...hur fasiken ska jag göra en barbie tårta???Hahaha..ungen har höga tankar om sin mamma...
Jag hoppas att ni alla får en bra dag..och ta hand om varandra...

Kommentarer
Postat av: Hanna (Elliot & Tuva)

Köp eller gör en vanlig tårta och sätt i en barbiedocka som du tagit av benen på och vips så har du en barbietårta. Barbie finns desstom billigt på toppen (av lite sämre kvalitet men det funkar hur bra som helst.

2011-05-19 @ 20:44:39
Postat av: vera

Så sant som du har skrivit!!! <3

2011-05-25 @ 01:53:12
URL: http://avkb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0