Nu ska vi se..

om detta fungerar..

Helgen sprang förbi i en sjujäkla fart..hann ju knappt blinka innan det var söndag kväll och nanne tid =)

Lördagen skulle vi passa Veras och Kennys små barn..lilla Annie och Kalle..Föräldrarna skulle på 30 års fest och roa sig =)
Dom kom hit vid 15 tiden och ljudnivån höjdes kraftigt direkt..ganska kul med så mycket liv i huset =) Vera och Kenny stannade en stund och drack en kopp kaffe och fick berättat hur mycket vatten och pulver det skulle vara till Kalles ersättning..hmm det var ju ett tag sedan man använde sig utav det..
Efter ett tag gick dom och vi sprang som tettingar ett tag där..Kalle kunde absolut inte bli av med oss då blev han urkinkig..så det var i princip bara att ha honom på höften hela tiden!Inte för att det gjorde något..ABSOLUT inte..han e såå gooo lilleman!
Att vara sån stor familj innebär ju en hel del extra utav en som förälder..alla skulle få sitt och Lilia var smått avundsjuk när Jens pratade med både Annie och Kalle..haha..
Iaf så skulle vi försöka äta kvällsmat..det gick väl..ehh bra?! Jodå det gick bra..vi hade gjort spagetti och köttfärssås och tänkte att det måste ju gå hem....och minsann det gjorde det..skönt att veta att barnen blev mätta och belåtna!

Tjejerna försvann upp på rummet och vi hörde hur alla leksaker flög genom rummet..men inget bråk eller kink från dom stora..mest Lilia som vanligt.. =)


När vi städat rummen så åkte pyjamasarna på och det plockades fram godis och annat gott!På tv visades Alvin and the chipmunks..och det såg ut som om dom tyckte den va bra =)





Jag och Kalle myser..



Han var sååååå nära på att nå den skålen..men ack så dum jag var när jag flyttade den längre ifrån honom..




När filmen var slu så var Annie honey trött och kom själv och sa att hon ville gå och sova..så vi gick upp och borstade tänderna och sen la vi oss på madrassen som vi bäddat till henne..
Efter bara ett par minuter så var Lærke också alldeles trött (Annie sov på hennes rum) och ville gå och lägga sig..konstigt va??
Och när dom stora låg i sina sängar så var det ju lika bra att Lilia också fick gå och nanna..

Så med 3 av 4 i säng så kunde vi andas..









Men efter bara 30 minuter så var det Kalle som inte var riktigt nöjd..trött som bara den och gnällde en hel massa..så på med jamis på honom och in med lelle flaskan sen sov han också sött!!





Tack Vera och Kenny för att vi fick passa barnen..vi hjälper gärna till fler gånger!




Kommentarer
Postat av: vera

Åååh, dem söta små liven=)

Learke i sin prinsess Krona och ja alla barnen vekade gilla filmen hihi=)Vad mysigt det såg ut där Annie låg å nanna=) Alltid kul å spännande att sova på golvet=)



Herre jisses, det e inte ni som ska tacka, det e vi!

Tusen tack ännu en gång!!



Å tack för den underbart goda maten!!!

Satt som ett smäck i magen=)

Kommer snart en bjudning tillbaka=)



Kramis!

2010-10-27 @ 00:08:50
URL: http://avkb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0